Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: xstnc
Forum: Installation/Configuration 17th September 2011, 13:19
Replies: 4
Views: 1,700
Posted By xstnc
It's a good thought, but it's not just on one...

It's a good thought, but it's not just on one computer - and not only one browser.

And even tried cleared the cache!

Oh well, seems to work now - even if I have no idea what I did..
Forum: Installation/Configuration 16th September 2011, 12:09
Replies: 4
Views: 1,700
Posted By xstnc
The changes were much older than 72 hours. I...

The changes were much older than 72 hours.
I have no idea what I did to make things work - so any thoughts on what it COULD have been would be awesome!
Forum: Installation/Configuration 15th September 2011, 12:18
Replies: 4
Views: 1,700
Posted By xstnc
Issues with www. and no www.

Hi,

I'm having a kind of wierd problem with my newly installed ISPConfig 3 setup.
I've got two DNS servers linked together, and bought the domain: honstreams.com just for testing purposes.
...
Forum: Installation/Configuration 6th August 2011, 14:13
Replies: 19
Views: 2,788
Posted By xstnc
The Mysql connection was tested OK from the...

The Mysql connection was tested OK from the beginning.
Added the host file records, as you said - and now it works!

Thanks for the great tip! :)
Forum: Installation/Configuration 5th August 2011, 16:45
Replies: 19
Views: 2,788
Posted By xstnc
The install of ISPConfig on the second server...

The install of ISPConfig on the second server went OK.
And I made sure to use hostnames for every question it asked.

I had no problems setting it up, and getting things to whirl around.
(No...
Forum: Installation/Configuration 5th August 2011, 14:04
Replies: 19
Views: 2,788
Posted By xstnc
"Monitor" Doesn't show anything

Hi,

I've just done a setup of two servers running ISPConfig 3 and Ubuntu 10.04.
The master server contains all roles for ISPConfig and the second server is just a DNS (and registrered such in...
Forum: Server Operation 26th November 2010, 16:24
Replies: 18
Views: 5,010
Posted By xstnc
Does the mail que, or do you see anything special...

Does the mail que, or do you see anything special in your logs?
Forum: Server Operation 26th November 2010, 14:56
Replies: 18
Views: 5,010
Posted By xstnc
I've tried this several times. It keeps...

I've tried this several times.
It keeps crashing, and I have to get it up and running again.
Installed Monit to do the restarting aswell.

Why does this happen?

I think I solved it by...
Forum: Server Operation 25th November 2010, 10:51
Replies: 18
Views: 5,010
Posted By xstnc
ISPConfig3, mail issues

Hi,
I'm experiencing issues with e-mail on my server.
I setup the ISPConfig3 as "usual" (by following a tutorial) and everything has worked out great!
Untill now.......

Mail is queing and...
Forum: Server Operation 3rd November 2010, 13:51
Replies: 1
Views: 1,734
Posted By xstnc
Never mind..

Never mind my stupid question!
I have now found a neat button called "search"......

It was indeed the amavis acting up :P
Forum: Server Operation 3rd November 2010, 13:40
Replies: 1
Views: 1,734
Posted By xstnc
Mail just queue and stops

Hi!

I really hope someone can point me in the right direction on this one..
(Thanks again for the awesome help last time!)

No e-mail comes through to the mailboxes defined in ISPConfig3....
Forum: Server Operation 22nd October 2010, 13:41
Replies: 14
Views: 13,473
Posted By xstnc
Fixed!

Oct 22 12:24:10 vps01-hostname-for-vps postfix/trivial-rewrite[22145]: warning: do not list domain mydomain.com in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains

After digging through the logs, I...
Forum: Server Operation 22nd October 2010, 12:12
Replies: 14
Views: 13,473
Posted By xstnc
Hmm

Does the mail accounts REQUIRE a user on the system aswell?
Forum: Server Operation 22nd October 2010, 09:24
Replies: 14
Views: 13,473
Posted By xstnc
Humm

I'm not quite sure what I'm looking at, but what I can see is that in the main.cf
I got the following line:

myhostname = mydomain.com

it also lists the domain under: mydestination =...
Forum: Server Operation 21st October 2010, 23:02
Replies: 14
Views: 13,473
Posted By xstnc
Not receiving e-mail, Squirrelmail with ISPConfig3

Hi!

I'm having a problem with my ISPConfig3 setup with squirrelmail.
I cannot receive any mail!

When trying to send, the sender get the following message:

This is the mail system at host...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.