Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 26
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: radioguy
Forum: Installation/Configuration 6th February 2006, 21:18
Replies: 6
Views: 4,016
Posted By radioguy
Well, I got it fixed. yum install php-gd.i386...

Well, I got it fixed. yum install php-gd.i386 did the trick. I didn't know I needed the extension .i386. Still concerned about all the conflicts though. Are those conflicts normal when executing...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2006, 20:47
Replies: 6
Views: 4,016
Posted By radioguy
Unhappy Thanks for the command. This problem may be...

Thanks for the command. This problem may be larger in scope than I originally thought. I did a search yum search php-gd and found this:

php-gd.i386 5.0.4-10 ...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2006, 16:42
Replies: 6
Views: 4,016
Posted By radioguy
I used the official packages for PHP5 from the...

I used the official packages for PHP5 from the FC4 (Stenz) distribution. Kernal 2.6.11-1.1369_FC4 (686).
Forum: Installation/Configuration 6th February 2006, 09:48
Replies: 6
Views: 4,016
Posted By radioguy
Talking PHP GD Support = OFF

I was trying to install Zen Cart to play around with it a bit and I noticed during their system inspection that PHP GD Support = OFF. Researching the issue on the internet has turned up mixed...
Forum: Server Operation 21st August 2005, 08:29
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
Solved

All is good now.
Forum: Server Operation 21st August 2005, 00:06
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
I found the Maildir check box almost immediately...

I found the Maildir check box almost immediately after the installation and everything was working for about a day before POP and webmail started showing up empty. I'll keep searching for an answer...
Forum: Server Operation 20th August 2005, 21:28
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
Getting Closer

Thanks for the warning Till. I think in retrospect I changed admin mail address in the control panel for the virus admin e-mail address etc. Are ther in fact any references to...
Forum: Server Operation 20th August 2005, 10:58
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
Thanks for the explanation. That part of the log...

Thanks for the explanation. That part of the log makes sense now. It turns out I had a firewall problem now I can see mail being processed. However, mail is not being deliverd to the users...
Forum: Server Operation 20th August 2005, 04:13
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
Need help

I've been unable to figure this out. No mail is being recieved and there are a lot of entries in the maillog that look like this:

Aug 19 18:05:15 server1 postfix/smtp[24334]: 9E79D3B097D:...
Forum: Server Operation 20th August 2005, 02:12
Replies: 10
Views: 9,901
Posted By radioguy
Mail Question

If I don't see anything in /var/log/maillog but IPOP3d does that mean mail is not coming from my external MX record or do I have a postfix setting messed up? Thanks for your help.
Forum: General 19th August 2005, 10:37
Replies: 3
Views: 6,041
Posted By radioguy
[solved] That seems to have done it.

:confused: Bless you and thanks. That did it. It was check_relay_domains. I've never had to add this before. Would this also be the case if users also have shell accounts? I'm trying to figure...
Forum: General 19th August 2005, 09:13
Replies: 3
Views: 6,041
Posted By radioguy
Checking back

For some reason postfix isn't allowing users to send mail to each other. I've read through the posts, but I haven't been able to sort this one out. The two users in my previous post are users on...
Forum: General 19th August 2005, 01:51
Replies: 3
Views: 6,041
Posted By radioguy
Sending mail from webmail

I noticed this error in the maillog today. I seem to be able to send mail with a client, but I get this message when sending mail with webmail.

Aug 18 15:45:15 server1 postfix/smtpd[14805]:...
Forum: General 18th August 2005, 17:52
Replies: 1
Views: 5,644
Posted By radioguy
Smile Resolved

I had changed the hostname for the site in the control panel which inturn updated virtusertable for postfix. Life is good now.
Forum: General 18th August 2005, 17:24
Replies: 1
Views: 5,644
Posted By radioguy
User Login Error

:eek: I'm suddenly getting a user login error for webmail. Mailuser seems to work okay, but none ofthe 25 users I setup can login as of this morning. I'm still researching the problem, and any...
Forum: Installation/Configuration 17th August 2005, 03:23
Replies: 12
Views: 11,308
Posted By radioguy
It's fixed

I had a file permission problem. All is good now.
Forum: General 17th August 2005, 01:53
Replies: 1
Views: 5,004
Posted By radioguy
Procmail

Has anyone tried using global or user procmail scripts? I'm just curious if anyone has tried it before I do. I noticed procmail seems to be delivering to user mail boxes.
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 21:19
Replies: 12
Views: 11,308
Posted By radioguy
Actually, it is there. Here are the contents: ...

Actually, it is there. Here are the contents:

chroot localdomain.zone named.broadcast named.ip6.local named.zero pri.cumuluseugene.com slaves
data localhost.zone ...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 20:22
Replies: 12
Views: 11,308
Posted By radioguy
Yes its there here are the contents: options...

Yes its there here are the contents:

options {
pid-file "/var/named/chroot/var/run/named/named.pid";
directory "/var/named/chroot/var/named";
auth-nxdomain no;
...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 18:34
Replies: 12
Views: 11,308
Posted By radioguy
Bind not working

I noticed my Bind-server is off line. I just noticed it, so I'm not sure how it was broke or if it is. When I restart named, I get this message.

Aug 15 08:29:19 server named: /etc/named.conf:5:...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 09:55
Replies: 1
Views: 6,653
Posted By radioguy
Adding IP Addresses

Is there a way to add IP addresses to ISPConfig after its installed? I added a few in /etc/sysconfig/network-scripts, but they aren't showing up in ISPConfig. Thanks for the help.
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 08:53
Replies: 5
Views: 7,963
Posted By radioguy
Watch the maillog

you'll need shell application like putty if you don't already have it. Then, I would tail -f /var/log/maillog this will allow you to watch postfix in realtime. ctrl+c will stop the tail so you can...
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 06:04
Replies: 6
Views: 6,227
Posted By radioguy
I got it figured out

It was easy using local-host-names and virtusertable. I just had to think it through.
Forum: Installation/Configuration 15th August 2005, 05:08
Replies: 6
Views: 6,227
Posted By radioguy
Alias e-mail addresses

I have setup a DNS server outside the firewall that all websites point to from registrar. I then have all MX records pointing to one IP behind my firwall for six sites. This is an ISPConfig...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2005, 21:44
Replies: 2
Views: 5,980
Posted By radioguy
Slow Navigation

Till-

That fixed both problems. Thanks very much for your help. Actually, that was kind of embarrassing. I should have first realized that my internal DNS hadn't been configured following...
Showing results 1 to 25 of 26

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.