Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Stewart81
Forum: General 29th September 2009, 19:57
Replies: 1
Views: 2,133
Posted By Stewart81
Can't Access a Domain

Hi. I was adjusting some settings on a domain and I accidentally deleted a co-domain without the www which was I'm guessing meant to enable the domain minus the www. When I did this I was able to...
Forum: General 1st August 2009, 14:41
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Hi Falko, I tried restarting MySQL and the...

Hi Falko,

I tried restarting MySQL and the server with no luck. The websites on the server are working fine and they are all pulling from mysql but I just can't login to ISPConfig.

Thansk,
...
Forum: General 31st July 2009, 20:27
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Hi Falko, Yes I cleared the cache. ...

Hi Falko,

Yes I cleared the cache.

Thanks,

Stewart
Forum: General 30th July 2009, 17:50
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Hi Till, Nope, the IP and the hostname are...

Hi Till,

Nope, the IP and the hostname are still the same and the HD is less than 6% full. The odd thing is it happened right after we had a lightning storm here that knocked my internet out for...
Forum: General 30th July 2009, 00:46
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Hi, No, I haven't changed the root pw. In...

Hi,

No, I haven't changed the root pw. In fact it appears to be accessing the database fine because when I enter an incorrect username and password it tells me that the username or password I...
Forum: General 29th July 2009, 19:09
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Hi Till, I checked that and it is good. I...

Hi Till,

I checked that and it is good. I also verified this with several different browsers and got the same result.

Thanks,

Stewart
Forum: General 29th July 2009, 17:52
Replies: 11
Views: 4,225
Posted By Stewart81
Unable to Login to ISPConfig

Hi,

Up until this morning I have never had a problem logging into ISPConfig. Today for whatever reason it won't let me login. I go to the domain and I get the login box. I enter the admin username...
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2009, 17:10
Replies: 1
Views: 1,851
Posted By Stewart81
Accessing Site by IP and Folder?

Hello,

I think this will be an easy one to answer, at least I hope it will be. Basically I have recently purchased a dedicated server because I was running 12 separate sites on 12 separate shared...
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2009, 08:20
Replies: 2
Views: 1,723
Posted By Stewart81
Got it working

Hello,

Just to let you guys know I figured it out. Apparently ISPConfig wasn't actually started. I am going to have to figure out how to ensure it starts up if the server reboots.

Thanks
...
Forum: Installation/Configuration 3rd April 2009, 06:52
Replies: 2
Views: 1,723
Posted By Stewart81
Installation Problems? Unable to connect

Hello,

I will begin but telling you that I am completely new at this stuff. I know very little about Linux. I followed the installation instructions for CentOS which were provided on the ISPConfig...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.