Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jribeiro
Forum: General 4th May 2011, 01:39
Replies: 3
Views: 1,446
Posted By jribeiro
Yes... Used a free nameserver service but sure...

Yes... Used a free nameserver service but sure would like to know what's wrong...
Forum: General 2nd May 2011, 14:26
Replies: 3
Views: 1,446
Posted By jribeiro
Nameservers Problem

Hi there!!

I need to configure the nameservers for a domain I have. I created A records for both ns1 and ns2 redirecting for two different ips...

But somehow I'm getting an error which I can't...
Forum: General 18th April 2011, 22:00
Replies: 5
Views: 4,629
Posted By jribeiro
Ok. Closed the browser and it all works fine now....

Ok. Closed the browser and it all works fine now.

Thanks once again. Problem solved!!
Forum: General 18th April 2011, 18:52
Replies: 5
Views: 4,629
Posted By jribeiro
Ok error file: [Mon Apr 18 16:49:46 2011]...

Ok error file:


[Mon Apr 18 16:49:46 2011] [warn] mod_fcgid: stderr: PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]:...
Forum: General 18th April 2011, 18:39
Replies: 5
Views: 4,629
Posted By jribeiro
Ok! changed php.ini back to original state ...

Ok! changed php.ini back to original state


session.save_path = "/var/lib/php/session"


Sorry but how can I check that error log? Sorry...

Ok found the file under:...
Forum: General 18th April 2011, 18:25
Replies: 5
Views: 4,629
Posted By jribeiro
SuExec + FastCGI + Joomla Cookies disables Problem

Hi there,

I have PHP globally turned off, and session.save_path set to /tmp in my php.ini file.

Site configured to run with PHP suexec and Fast-CGI.

I've uploaded joomla files through ftp...
Forum: Installation/Configuration 17th April 2011, 21:50
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Sorry!! Actually this is solved!! Thanks Falko

Sorry!! Actually this is solved!! Thanks Falko
Forum: Installation/Configuration 17th April 2011, 21:36
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Hi Falko!! Sorry about the delay and thanks...

Hi Falko!!

Sorry about the delay and thanks for the replies... I made the changes you said and now I can telnet localip 53 succesfully.

Named service starts with no errors but I can't still...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 17:39
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Yup! // // named.conf // // Provided...

Yup!

//
// named.conf
//
// Provided by Red Hat bind package to configure the ISC BIND named(8) DNS
// server as a caching only nameserver (as a localhost DNS resolver only).
//
// See...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 17:01
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Hi there!! Some more info... telnet...

Hi there!!

Some more info...

telnet localhost 53
Responds OK

telnet localip 53
Unable to connect
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 14:14
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Thanks again!! No errors I think. Please check...

Thanks again!! No errors I think. Please check the image bellow
Forum: Installation/Configuration 14th April 2011, 10:44
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
Thanks for the reply!! Result: ; <<>> DiG...

Thanks for the reply!!

Result:
; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-4.P1.el5_5.3 <<>> @localhost sostudent.com
; (1 server found)
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<-...
Forum: Installation/Configuration 13th April 2011, 23:22
Replies: 14
Views: 3,379
Posted By jribeiro
DNS Not working

Hi there!!

Really sorry to trouble everyone with another dns related issue but I've read numerous threads with no luck...

I have ISPConfig 3 + Centos 5.5.

The domain I'm trying to configure...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.