Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Blu
Forum: Installation/Configuration 28th March 2007, 13:46
Replies: 0
Views: 1,872
Posted By Blu
No External Mail Delivery

Hi guys,

Was wondering if you can help...

I've had ISPConfig running fine for almost a year, something screwed up, i guess i must have made some changes to the configuration and I lost all...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2006, 23:54
Replies: 21
Views: 9,708
Posted By Blu
well .... maybe not quite well.... seems to be...

well .... maybe not quite well.... seems to be creating the DNS now and pulling them up ok, however, i've maybe now run into a problem with my vhosts as it's pulling up the "This is a shared IP" page...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2006, 18:21
Replies: 21
Views: 9,708
Posted By Blu
removed the .ispconfig_lock file and all seems to...

removed the .ispconfig_lock file and all seems to be working quite well now... cheers guys.
Forum: Installation/Configuration 28th November 2006, 12:19
Replies: 21
Views: 9,708
Posted By Blu
grep error ispconfig.log returns: 27.11.2006 -...

grep error ispconfig.log returns:
27.11.2006 - 23:25:54 => INFO - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 1058: cp -fr /root/ispconfig/isp/error_en /var/www/web9/web/error

The file...
Forum: Installation/Configuration 28th November 2006, 01:27
Replies: 21
Views: 9,708
Posted By Blu
named.conf.master

Ok, fixed it guys ... updated ISP Config and it seems to have reappeared. Still having this DNS update issue tho .... it seems to create the httpd vhosts file, however, does not update the DNS...
Forum: Installation/Configuration 27th November 2006, 13:33
Replies: 21
Views: 9,708
Posted By Blu
named.conf.master

Erm, can anyone post their copy of this... have deleted it by mistake trying to fix my FC5 DNS not updating issue :rolleyes:
Forum: Installation/Configuration 10th October 2006, 15:40
Replies: 13
Views: 4,727
Posted By Blu
Falco, Thanks for that, to be honest i'm...

Falco,

Thanks for that, to be honest i'm not sure. I ended up reinstalling on another server and formatting this one - seems to be working ok with the new one.

I have noticed that the user...
Forum: Installation/Configuration 9th October 2006, 13:43
Replies: 13
Views: 4,727
Posted By Blu
Switching On Firewall

Hi all,

I'm having this same problem when trying to switch on my firewall, I've tried being patient and am just not getting anywhere. I turned it off to test something briefly and now cannot get...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.