Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: semik
Forum: General 30th September 2013, 10:37
Replies: 46
Views: 38,455
Posted By semik
Need help to fix some warnings

Hi guys, I updated to ubuntu to 12.04.3 kai sto boot i found tees problems. Can someone help me with suggestion to fix it ? Thanks

Starting jailkit: jk_socketdversion 2.14, no sockets specified in...
Forum: HOWTO-Related Questions 6th October 2012, 14:32
Replies: 1
Views: 2,953
Posted By semik
Bacula problem fixed.

If you have problem with bacula backup follow this:

http://webmodelling.com/webbits/miscellaneous/bacula.aspx

and it will work:)
Forum: Installation/Configuration 5th October 2012, 20:24
Replies: 6
Views: 3,852
Posted By semik
Solved by changing router

All the problem for not receiving emails was router port forwading, it was bad hardware. I changed it and all is ok.
Thanks for help Falco.
Forum: HOWTO-Related Questions 5th October 2012, 20:18
Replies: 1
Views: 2,953
Posted By semik
Bacula Setup Problem

Hi Guys,
Can anyone please help me to solve this problem?
Thanks a lot.

I setup bacula backup but it does not start.
The problem is on line 34 " Storage = sdc1 " What shold be...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2012, 23:49
Replies: 6
Views: 3,852
Posted By semik
Dear Falko, First thank you a lot for your...

Dear Falko,
First thank you a lot for your help.
I still have problem with mails.Here is /etc/posfix/main .cf and below last mail.logs. from local pc looks all is ok but I canot sendand receive...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2012, 18:34
Replies: 6
Views: 3,852
Posted By semik
Dear Falco, thanks a lot for help! I spent...

Dear Falco,
thanks a lot for help!
I spent already 3 days trying to finish this to be working ok.

MX record is ok, it is pointing to me.

I set up it again and i found:

hostname
i get:...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2012, 18:20
Replies: 6
Views: 3,852
Posted By semik
Dear Falco, thanks a lot for help! I spent...

Dear Falco,
thanks a lot for help!
I spent already 3 days trying to finish this to be working ok.

MX record is ok, it is pointing to me.

I set up it again and i found:

hostname
i get:...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2012, 00:34
Replies: 6
Views: 3,852
Posted By semik
[Dovecot] Can't receive emails Please help.

Hi Guys, I am new to this forum. You do a lot for people around the world.
Your website is one of the best for people with knowledge like me who wants to setup some server.
I use tutorial: The...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.