Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: zicguy
Forum: Server Operation 12th November 2014, 10:40
Replies: 5
Views: 200
Posted By zicguy
The following could help. When I restart the ftp...

The following could help. When I restart the ftp server, I have:

Restarting ftp server: Running: /usr/sbin/pure-ftpd-mysql-virtualchroot -l mysql:/etc/pure-ftpd/db/mysql.conf -l pam -A -H -I 60 -O...
Forum: Server Operation 12th November 2014, 10:35
Replies: 5
Views: 200
Posted By zicguy
Internet connection works fine. I don't have this...

Internet connection works fine. I don't have this issue on another servers.
It is a physical server with 16Go of RAM.

Thanks for you reply
Forum: Server Operation 11th November 2014, 19:38
Replies: 5
Views: 200
Posted By zicguy
FTP Timeout ???

Hi,

With filezilla ans pureftpd server (installation according to the perfect server how to on debian 7) I'm very often disconnected when I browse through directories. I'm using a standard...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 19th May 2013, 10:38
Replies: 1
Views: 558
Posted By zicguy
Smile Status update empty

Hi there,
I have a little problem from some times.
ISPConfig tell me that some updates are available. On the status page, the area is in blue and a message says that one or some components needs...
Forum: General 13th November 2012, 21:29
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Understood. I asked that cause with Outlook when...

Understood. I asked that cause with Outlook when you create an account it detects the server configuration, and since I used Dovecot detection fails on secured connection. But I can configure it...
Forum: General 13th November 2012, 21:17
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Ok Till, thanks for your reply. I just tested a...

Ok Till, thanks for your reply.
I just tested a secured connection on Outlook with TLS, and it seems works fine. So, I don't understand why I had these errors in log files...I think it should works...
Forum: General 13th November 2012, 20:27
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Maybe the following can help. Sometimes I also...

Maybe the following can help. Sometimes I also have (don't know if it's related or not):

dovecot: imap-login: Aborted login (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, TLS

But sometimes I...
Forum: General 12th November 2012, 21:09
Replies: 4
Views: 1,015
Posted By zicguy
I understand Till, it was only a "nice to have"...

I understand Till, it was only a "nice to have" and not a "must to have".
So, I deleted the content of the cron.log. Waiting for tomorrow to see if it's happen again.

Many thanks to both of you....
Forum: General 12th November 2012, 14:58
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Falko, I didn't modify as far as I know, just...

Falko,
I didn't modify as far as I know, just followed your (great :)) tutorial.
Here you can find my /etc/postfix/main.cf:

# See /usr/share/postfix/main.cf.dist for a commented, more complete...
Forum: General 12th November 2012, 14:44
Replies: 4
Views: 1,015
Posted By zicguy
Hi Falko, Maybe it is. I will delete the...

Hi Falko,
Maybe it is. I will delete the content of the cron.log file and check in a few days if it happens another time. I'll let you know about that.
Maybe an improvement for this file: it can be...
Forum: General 11th November 2012, 15:51
Replies: 4
Views: 1,015
Posted By zicguy
Postqueue error in ISPC crons logs

Hi there,

I have a debian squeeze / ispconfig 3 installation on my server. I actually have an error in ISPC crons logs:

"postqueue: warning: Mail system is down -- accessing queue directly"
...
Forum: General 11th November 2012, 14:35
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Hi Falko, I followed this one: ...

Hi Falko,
I followed this one:

http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-dovecot-ispconfig-3...
Forum: General 10th November 2012, 10:20
Replies: 10
Views: 1,406
Posted By zicguy
Sasl not installed??

Hi everyone,

I have a debian squeeze / ispconfig 3 installation on my server. I actually have an issue on mail server and particularly with SASL. On mail log, I have the following:

SASL LOGIN...
Forum: Installation/Configuration 7th November 2012, 15:00
Replies: 2
Views: 821
Posted By zicguy
Thanks Till, Ok it works now. Just for...

Thanks Till,

Ok it works now. Just for information, I actually prepare a migration between 2 servers (mostly with rsync). All is good on this point. After the content migration do you think it's...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 22:10
Replies: 2
Views: 821
Posted By zicguy
Ispconfig doesn't shows quota website

Hi there,

I'm using a fresh install of ispconfig under Debian 6. Actually, Ispconfig doesn't shows quotas for my websites.
I follow the usual guide for installing ispconfig on Debian, but I'm...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 23:34
Replies: 7
Views: 677
Posted By zicguy
Many thanks Till, It seems OK now, I can create...

Many thanks Till,
It seems OK now, I can create new mailbox.
In my prospective, It's important to make a new release as soon as possible with a correction of this issue. I think I'm not the only...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 23:22
Replies: 7
Views: 677
Posted By zicguy
Thanks, I'm going to try that.

Thanks, I'm going to try that.
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 22:40
Replies: 7
Views: 677
Posted By zicguy
ok, so I have the following error: PHP Parse...

ok, so I have the following error:

PHP Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/local/ispconfig/interface/web/mail/lib/lang/fr_mail_user.lng on line 43, referer:...
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 22:31
Replies: 7
Views: 677
Posted By zicguy
I'm on Ubuntu 10.04 and I have made the update...

I'm on Ubuntu 10.04 and I have made the update noticed by ispconfig. I followed the great documentation of Howtoforge to install ispconfig.
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 22:16
Replies: 7
Views: 677
Posted By zicguy
500 error when I click on the "Create a new mailbox" button

When I click on the "Create a new mailbox" button, nothing happens. I see a 500 error with firebug. This issue happens since the installation of the last release (3.0.4.1). With the 3.0.3.3, it...
Forum: General 12th December 2011, 22:08
Replies: 24
Views: 9,391
Posted By zicguy
I don't see my error in...

I don't see my error in /var/log/apache2/error.log. I'm going to create a new thread.
Forum: General 12th December 2011, 20:46
Replies: 24
Views: 9,391
Posted By zicguy
I have the same issue as Sheebypanda, mailbox...

I have the same issue as Sheebypanda, mailbox list are not editable. When I click on the button I have a 500 error. Really a config issue? I'm not sure. It worked well for me before the upgrade to...
Forum: General 12th December 2011, 20:41
Replies: 24
Views: 9,391
Posted By zicguy
Hi Falko, I'm not really sure where the file...

Hi Falko,

I'm not really sure where the file log for ispconfig are, but in /var/log/ispconfig/ I haven't any error.
Forum: General 10th December 2011, 13:26
Replies: 24
Views: 9,391
Posted By zicguy
Unable to create or edit email account

Since the last update (3.0.4.1), I can't create new email account. When I try that by clicking the "Add" button, I have a 500 error. What's wrong with this feature??? Can someone help me please. It's...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.