Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: wouterw
Forum: Installation/Configuration 26th June 2009, 01:13
Replies: 18
Views: 5,693
Posted By wouterw
* Can you confirm that the given Apache...

* Can you confirm that the given Apache directives have been written to /etc/httpd/conf/sites-available/eertwegh.nl.vhost?
* Do the directories in this directive correspond with the real system...
Forum: Installation/Configuration 26th June 2009, 01:09
Replies: 1
Views: 1,266
Posted By wouterw
You probably have to change your MX records in...

You probably have to change your MX records in your DNS. Depending on where you run your nameservers you have to do that in ISPconfig or at your registers domain control panel.
Forum: Installation/Configuration 26th June 2009, 01:05
Replies: 10
Views: 3,443
Posted By wouterw
The only problem is the port number. You...

The only problem is the port number.

You can either change the port number of tomcat in somewhere/tomcat/conf/server.conf or change the port of ISPconfig in...
Forum: Installation/Configuration 25th June 2009, 16:33
Replies: 10
Views: 3,443
Posted By wouterw
From personal experience I can tell you that is...

From personal experience I can tell you that is possible. Depending on you OS and tomcat version, you may have to install another JDE. Also note that the default port of tomcat (8080) conflicts with...
Forum: Installation/Configuration 25th June 2009, 16:26
Replies: 10
Views: 6,048
Posted By wouterw
Check this bugreport...

Check this bugreport (https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/amavisd-new/+bug/320785)
Forum: Installation/Configuration 25th June 2009, 11:04
Replies: 18
Views: 5,693
Posted By wouterw
Add this in you website domain Options in...

Add this in you website domain Options in ISPconfig with the correct paths:


<Directory /home/www/mydomain.com/web>
Options +MultiViews
</Directory>
<Directory...
Forum: Installation/Configuration 25th June 2009, 11:02
Replies: 10
Views: 6,048
Posted By wouterw
Check this...

Check this (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=32251) topic. You probably don't have amavis / clamav installed or activated.
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2009, 11:14
Replies: 5
Views: 5,193
Posted By wouterw
I have configured the aliases with standard...

I have configured the aliases with standard ISPconfig Email Aliases.


Ok.
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2009, 10:25
Replies: 19
Views: 4,090
Posted By wouterw
Try to localize the problem. You have two error...

Try to localize the problem. You have two error messages:

/var/www/haaglandenvoetbalt.tv/web/.htaccess: Options not allowed here
This is related to one or more Options directives in your...
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2009, 10:01
Replies: 19
Views: 4,090
Posted By wouterw
The problem is not related to the rewrite rules,...

The problem is not related to the rewrite rules, but to the Options directives like Options All -Indexes. Comments only those lines out in your .htaccess.

You can try to reenable them by entering...
Forum: Installation/Configuration 23rd June 2009, 01:56
Replies: 5
Views: 5,193
Posted By wouterw
Hi, For the same reasons as the topic...

Hi,

For the same reasons as the topic starter, I'd like to disable the spam checker.

I did so, as provided in the second post. Emails addressed to email aliases bounce however with the...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 19:27
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
Ok, mail is flowing in now :) I downgraded...

Ok, mail is flowing in now :)

I downgraded lzo to resolve to mentioned dependency problems:
rpm -ivh --force lzo-1.08-5.el5.rf.i386.rpm

Then reinstalled clamav, amavisd-new etc. Then updated...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 17:16
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
Ok, thank you. I'll try to reinstall as much as...

Ok, thank you. I'll try to reinstall as much as possible in the correct order.
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 17:06
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
I'm sorry for that. From the install guide, I did...

I'm sorry for that. From the install guide, I did not understand it was a requirement. Furthermore I am not complaining, only asking for help, fixing the errors I encounter, and keeping you up to...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 16:40
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
Ok, I'm getting closer. Earlier, I...

Ok, I'm getting closer.

Earlier, I uninstalled amavis and clamav since I do my spam filtering with google / postini. I guess the problem is related to that. Trying to confirm that, I got the...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 15:23
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
ok, I found these errors in the mail log: ...

ok, I found these errors in the mail log:

Jun 22 12:59:02 s1279 postfix/qmgr[3495]: 0D51814F0340: to=<root@***.nxs.nl>, relay=none, delay=47590, delays=47590/0.05/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred...
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 13:42
Replies: 19
Views: 4,090
Posted By wouterw
You must have included an Options directive in...

You must have included an Options directive in the wrong context in your .htaccess.

See: http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#options
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 13:24
Replies: 19
Views: 4,090
Posted By wouterw
You must be looking in the wrong error log. Check...

You must be looking in the wrong error log. Check /var/log/ispconfig/httpd/ your host name /error.log
Forum: Installation/Configuration 22nd June 2009, 12:53
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
Ok, thank you. Could you tell me why I do...

Ok, thank you.

Could you tell me why I do not receive any mail then? Some entries are on the filesystem in for example /var/spool/postfix/deferred/2/24EA014F02FB. This mail does not show up in my...
Forum: Installation/Configuration 21st June 2009, 23:49
Replies: 25
Views: 15,924
Posted By wouterw
Hello, /usr/local/bin/run-getmail.sh ...

Hello,

/usr/local/bin/run-getmail.sh
Error: configuration file /etc/getmail/*.conf does not exist

I'm getting this same errors in ISPC Cron Log. I have multiple mailboxes configured. Problem...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.