Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: luxpops
Forum: Installation/Configuration 1st May 2006, 06:25
Replies: 5
Views: 7,983
Posted By luxpops
Updates After playing around with Zabbix and...

Updates

After playing around with Zabbix and reading the online manual I got my Eth0 to work so I got my zabbix server fully monitor my requirement

now I still have the same problem for windows...
Forum: Installation/Configuration 1st May 2006, 02:35
Replies: 5
Views: 7,983
Posted By luxpops
I forgot to say earlier that I also tried to...

I forgot to say earlier that I also tried to install the zabbixw32 agentd on windows OS by following the zabbix documentation on the website

I'm not sure if it is the windows agent that causes the...
Forum: Installation/Configuration 30th April 2006, 23:59
Replies: 5
Views: 7,983
Posted By luxpops
Yes my network device is eth0 when following...

Yes my network device is eth0

when following the how-to from howtoforge I create the host for the server running Zabbix (with agentd) and added it to the unix host group which add a lot of...
Forum: Installation/Configuration 30th April 2006, 08:29
Replies: 5
Views: 7,983
Posted By luxpops
Zabbix how to get data from eth0

Hi I followed the how to on Zabbix, I install it and it work fine

however I can't get any data for the incoming and outgoing traffic of my eth0
I activated the item for the incoming and outgoing...
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2006, 08:16
Replies: 7
Views: 5,678
Posted By luxpops
Hi Falko I tried to install zabbix following...

Hi Falko

I tried to install zabbix following the tutorial on howtoforge that you gave
but I got some kind of errors when I do this part

4 - Configure, compile and install the server

We run...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2006, 01:28
Replies: 7
Views: 5,678
Posted By luxpops
thanks for your help Falko I guess i'm not used...

thanks for your help Falko I guess i'm not used to Linux yet so I don't know about the memory management, because the weird thing was that the system was using most of the ram available if not all of...
Forum: Installation/Configuration 19th April 2006, 23:29
Replies: 7
Views: 5,678
Posted By luxpops
Because I check "system monitor" to see how bad...

Because I check "system monitor" to see how bad is the CPU usage when running virtual machine and when I run the virtual machine the memory usage goes up by for example 512MB for a virtual machine...
Forum: Installation/Configuration 19th April 2006, 11:30
Replies: 7
Views: 5,678
Posted By luxpops
Question Debian Sarge memory release problem

Hi I'm new the linux, I just installed Debian Sarge 3.1 for my project and updated the kernel to 2.6.16.7

I installed gnome to run vmware server beta on it (can I run vmware server without...
Forum: Technical 19th April 2006, 11:19
Replies: 1
Views: 6,645
Posted By luxpops
Question Debian Sarge 3.1 memory release problem

Hi I'm new the linux, I just installed Debian Sarge 3.1 for my project and updated the kernel to 2.6.16.7

the problem is when running gnome it doesn't release the memory from closed application (i...
Forum: HOWTO-Related Questions 4th April 2006, 06:32
Replies: 1
Views: 9,533
Posted By luxpops
Load balancing on Fedora Care 4

Hi, I'm working on a project where we want to use 2 IBM x225 series Servers to host 3 virtual machine each with VMware Server

the virtual machine will be Linux, Windows 2003 Server and Novell...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.