Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 43
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: marra87
Forum: Server Operation 29th June 2009, 22:47
Replies: 2
Views: 2,364
Posted By marra87
I had two versions on the server. Removed,...

I had two versions on the server.
Removed, purged and removed some ssh-files.
Then I reinstalled and generated keys, and everything is ok..
Forum: Server Operation 19th June 2009, 03:56
Replies: 2
Views: 2,364
Posted By marra87
SSH server problems

After an upgrade I have some problems with the SSH server.
Debian Etch
First symptom was that I could not connect to the server with a public keyfile.
I reinstalled with "apt-get remove...
Forum: Server Operation 29th January 2009, 00:05
Replies: 0
Views: 2,167
Posted By marra87
lighttpd vs apache problem

I have two webservers.
Local: Apache 2.2
Remote: Lighttpd 1.4.13

I'm using the following rewrite rules:
Apache:
RewriteEngine on
RewriteRule...
Forum: Server Operation 15th January 2009, 00:43
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
it seems that it only check my server's hostname...

it seems that it only check my server's hostname (domain.com)
Forum: Server Operation 15th January 2009, 00:34
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
amavis

I have found out that it is the amavis process that doesn't mark it as spam.

I have not put anything in spam_lovers or whitelist/blacklist...
I have followed one of the howtoforge tutorials...
...
Forum: Server Operation 14th January 2009, 22:34
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
I have now set exactly the same permissions on...

I have now set exactly the same permissions on the not working mailfolder as the one who worked. Still doesn't work.

But heres the log:
Both are passed SPAMMY, but one postfix/pipe doesn't put...
Forum: Server Operation 14th January 2009, 21:50
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
Working: mail:~# ls -l /vmail/domain.com/ ...

Working:

mail:~# ls -l /vmail/domain.com/
total 20
drwx------ 75 vmail daemon 4096 2009-01-14 00:30 mailaccount
mail:~# ls -l /vmail/domain.com/mailaccount/
total 120
drwx------ 2 vmail vmail...
Forum: Server Operation 12th January 2009, 15:54
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
maildroprc

# Global maildrop filter file

# Uncomment this line to make maildrop default to ~/Maildir for
# delivery- this is where courier-imap (amongst others) will look.
#DEFAULT="$HOME/Maildir"
...
Forum: Server Operation 11th January 2009, 15:56
Replies: 7
Views: 4,018
Posted By marra87
Mail doesn't end up i Spam folder

Hi!

I have set up my mailserver so spam from amavis/spamassassin should be delivered to the users SPAM folder via maildrop.
It worked for 3 domains, but when I was adding a new one the spam...
Forum: Server Operation 1st October 2008, 14:40
Replies: 3
Views: 4,553
Posted By marra87
The sender is not blacklisted, and the do not...

The sender is not blacklisted, and the do not have any SPF records.
Reverse dns lookup:
http://www.lookupserver.com/?reverse_dns=195.159.73.41&submit=Lookup
Sendes domain is "start.no".
Forum: Server Operation 30th September 2008, 15:02
Replies: 3
Views: 4,553
Posted By marra87
Postfix + amavis

I have set up a postfix server with amavis content filter.
Some people that sends mail to me gets the following in return, what does it mean?


Emne: Considered UNSOLICITED BULK EMAIL, apparently...
Forum: Installation/Configuration 30th October 2007, 19:24
Replies: 1
Views: 6,501
Posted By marra87
mail forwarding loop for ...

Hi!

I have a problem on my ISPconfig box. I suddenly can't recieve mail. The sender just gets "mail forwarding loop". Please help!
Where should I start troubleshoot?

In this example, I send...
Forum: Installation/Configuration 25th April 2007, 11:26
Replies: 3
Views: 2,917
Posted By marra87
whoami output for user "john": john How do...

whoami output for user "john":
john

How do I assign a group for john, like root?
Forum: HOWTO-Related Questions 24th April 2007, 20:23
Replies: 2
Views: 2,630
Posted By marra87
backup with rsync (permissions)

Hi!

I'm running ISPConfig on Fedora Core 5.
I have another Fedora installation which I will use for backup.

In ISPConfig all dirs under /var/www is owned by web1/2/3....

I connect to the...
Forum: Installation/Configuration 24th April 2007, 18:45
Replies: 3
Views: 2,917
Posted By marra87
backup with rsync

Hi!

I'm running ISPConfig on Fedora Core 5.
I have another Fedora installation which I will use for backup.

In ISPConfig all dirs under /var/www is owned by web1/2/3....

I connect to the...
Forum: Installation/Configuration 20th December 2006, 14:36
Replies: 2
Views: 1,992
Posted By marra87
forget it... I found out.. I just changed the...

forget it... I found out..
I just changed the host from my IP to localhost and it worked..
Forum: Installation/Configuration 20th December 2006, 01:06
Replies: 2
Views: 1,992
Posted By marra87
Problems with login

Hi!

I had an accident with my ISPConfig server yesterday when updating my PHP.
I had to reinstall ISPConfig. All the information is still in the database, but when I can't login to the...
Forum: Server Operation 16th November 2006, 17:07
Replies: 8
Views: 5,957
Posted By marra87
[root@localhost ~]# ls -l /usr/bin/wakeonlan ...

[root@localhost ~]# ls -l /usr/bin/wakeonlan
-r-xr-xr-x 1 root root 5318 okt 27 01:41 /usr/bin/wakeonlan
Forum: Server Operation 15th November 2006, 22:25
Replies: 8
Views: 5,957
Posted By marra87
Permission denied when running scripts from php

Hi!

I have some problems.
I'm kind of n00b, so hope you can help!

I have a Fedora server with Apache and PHP.
But I get a permission denied when I'm running a script from the webbrowser....
Forum: Installation/Configuration 20th October 2006, 13:57
Replies: 2
Views: 2,839
Posted By marra87
thank you!

thank you!
Forum: Installation/Configuration 19th October 2006, 20:51
Replies: 2
Views: 2,839
Posted By marra87
can't send mail

Hi!

I have a tricky problem with my mail-server on ISPConfig.
I have set up four domains:
- test1.com
- test2.com
- test3.com
- test4.com

test1.com is one site.
Forum: Installation/Configuration 6th October 2006, 14:29
Replies: 3
Views: 3,128
Posted By marra87
The characters are correct in the shell, but...

The characters are correct in the shell, but wrong in "vi" and the pages generated by apache
Forum: Installation/Configuration 5th October 2006, 20:40
Replies: 3
Views: 3,128
Posted By marra87
Character problems

Hi!

I'm running Fedora 5 with ISPConfig.
When I upload files with characters like , , (norwegian), the mess up my website with lots of 渥's.

Here's my /etc/sysconfig/i18n:...
Forum: Installation/Configuration 28th September 2006, 22:11
Replies: 5
Views: 2,924
Posted By marra87
aaha....thank you sooo much!;D

aaha....thank you sooo much!;D
Forum: Installation/Configuration 27th September 2006, 21:21
Replies: 5
Views: 2,924
Posted By marra87
I have tried, that works perfectly! But I can't...

I have tried, that works perfectly!
But I can't find a way to forward my email from test2.com to test1.com.
Then I created a new "Site".
I can of course upload an index file on that domain that...
Showing results 1 to 25 of 43

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.