Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: LordDraven
Forum: General 4th February 2009, 11:00
Replies: 8
Views: 10,156
Posted By LordDraven
Thanks for the Reply

Ok thanks Stenna. I already got the solution i just reconfig some db files :p
Forum: Installation/Configuration 27th January 2009, 09:23
Replies: 2
Views: 2,826
Posted By LordDraven
yes it exist and I already solved the problem its...

yes it exist and I already solved the problem its just a typo error on the database settings ^^

Thanks for the reply man more power!
Forum: General 24th January 2009, 10:44
Replies: 8
Views: 10,156
Posted By LordDraven
I got it

Nevermind, I already got the solution ^^
Forum: General 24th January 2009, 08:46
Replies: 8
Views: 10,156
Posted By LordDraven
Same Problem

Hi, I also have the same problem in logging in to the web gui using admin account but it didnt work.

I tried also to edit these:

Database Settings
*/

$conf["db_type"] =...
Forum: Installation/Configuration 23rd January 2009, 14:28
Replies: 2
Views: 2,826
Posted By LordDraven
Exclamation Default Admin Admin on myDNS on Fedora not working

as the title says:

I have followed the How to... for myDNSconfig Setup and im done with the setup and everything except for this one:
...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.