Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mrtornado79
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 22:11
Replies: 6
Views: 12,269
Posted By mrtornado79
Thanks for the info falko with dig I can see the...

Thanks for the info falko with dig I can see the spf record myself still by looking up at www.dnsstuff.com :

Searching for usarmydt.com SPF record at h.root-servers.net [128.63.2.53]: Got...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 05:31
Replies: 6
Views: 12,269
Posted By mrtornado79
Hm I think that's my provider fault. ...

Hm I think that's my provider fault.

Searching for usarmydt.com SPF record at i.root-servers.net [192.36.148.17]: Got referral to M.GTLD-SERVERS.NET. (zone: com.) [took 50 ms]
Searching for...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 03:36
Replies: 6
Views: 12,269
Posted By mrtornado79
and tail /var/log/daemon.log Jan 28 02:34:35...

and tail /var/log/daemon.log

Jan 28 02:34:35 www named[3175]: starting BIND 9.3.4 -u bind -t /var/lib/named
Jan 28 02:34:35 www named[3175]: found 1 CPU, using 1 worker thread
Jan 28 02:34:35...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 03:13
Replies: 6
Views: 12,269
Posted By mrtornado79
SPF Records

OK. I have managed to setup DNS and SPF records but I don't if this is correct or not because http://www.dnsstuff.com/tools/dnsreport.ch?domain=usarmydt.com shows me that "Your domain does not have...
Forum: Installation/Configuration 28th January 2008, 02:17
Replies: 1
Views: 4,015
Posted By mrtornado79
Bind, Dns, Spf

Ok I have runned a test at http://www.dnsstuff.com and it seems that my domain didn't had a SPF record. I've tryed to set up one using ISPconfig but I with no success. So now I've deleted all the...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 21:27
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
Ok I've fixed it. Changed the next line in...

Ok I've fixed it.

Changed the next line in the configuration file /etc/courier/authdaemonrc

from authmodulelist="authmysql"
to authmodulelist="authpam"

Everything is ok now :)
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 21:13
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
I have also did apt-get remove...

I have also did apt-get remove courier-authlib-mysql and still nothing.
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 20:51
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
My server is not black listed. Now I have...

My server is not black listed. Now I have problems only sending mail to yahoo.com and hotmail.com . I have sent emails to server other providers like aol.com, mail.com, gmail.com and a few others and...
Forum: Server Operation 27th January 2008, 03:41
Replies: 12
Views: 9,403
Posted By mrtornado79
I have the exact same problem here are the...

I have the exact same problem here are the headers and everything seems ok.

headers from Iloha Webmail.

X-Apparently-To: altealea@yahoo.com via 66.163.178.175; Sat, 26 Jan 2008 17:38:14...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 02:11
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
Ok fixed this problem also. After I add in...

Ok fixed this problem also. After I add in /etc/postfix/master.cf the line

smtp inet n - - - - smtpd

because I was using port 587 so now it looks like...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2008, 00:34
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
I don't know if this is important or not but I'm...

I don't know if this is important or not but I'm not using the default port for smtp I'm using the port 587 I can telnet on it with no problem.

In /etc/postfix/master.cf I have the line

587...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2008, 23:31
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
Ok I fixed half of the problem. Now I can send...

Ok I fixed half of the problem. Now I can send mails from my own domain but I can't receive mails from let's say yahoo.com.

I solved the problem by adding 2 lines in...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2008, 22:31
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
here is the log file from vim because with pico...

here is the log file from vim because with pico it wasn't all, btw here I have disabled Maildir from ISPconfig, also the spam protection.

Jan 26 21:28:06 www postfix/qmgr[4572]: 42D2630C247:...
Forum: Installation/Configuration 26th January 2008, 22:16
Replies: 8
Views: 3,386
Posted By mrtornado79
email problems

First of all I must tell you that I'm really noob at linux. I have installed the linux using the perfect guide from this site but I didn't had a hostname then. I have updated the hostname today using...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.