Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: suidas
Forum: Installation/Configuration 14th May 2007, 18:19
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
You were right on the money falko. Thank you for...

You were right on the money falko. Thank you for your help.
Forum: Installation/Configuration 13th May 2007, 17:40
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
I would also like to point out that the only way...

I would also like to point out that the only way https has ever worked on this new server is when I opted to have the ISPConfig admin work off https.
Forum: Installation/Configuration 13th May 2007, 17:35
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
This is what my /root/ispconfig/logs/error_log...

This is what my /root/ispconfig/logs/error_log show:
[Sun May 13 00:24:44 2007] [notice] Apache/1.3.37 (Unix) PHP/5.2.1 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.8e configured -- resuming normal operations
[Sun...
Forum: Installation/Configuration 13th May 2007, 17:30
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
This is what my /var/httpd/error_log shows: ...

This is what my /var/httpd/error_log shows:

[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] Digest: generating secret...
Forum: Installation/Configuration 12th May 2007, 22:15
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
The ony relevant line I see in my error log is: ...

The ony relevant line I see in my error log is:
LDAP: SSL support unavailable

Is this the problem?
Forum: Installation/Configuration 8th May 2007, 05:07
Replies: 13
Views: 30,563
Posted By suidas
Is there another way to solve the original...

Is there another way to solve the original problem without reinstalling ISPConfig?
Forum: Installation/Configuration 7th May 2007, 11:46
Replies: 3
Views: 3,922
Posted By suidas
I tried that, alas, to no avail. I keep getting...

I tried that, alas, to no avail. I keep getting the Page cannot be displayed message in IE. I did notice that before I followed the steps you mentioned my Vhosts_ispconfig.conf file did not contain...
Forum: Installation/Configuration 7th May 2007, 05:20
Replies: 3
Views: 3,922
Posted By suidas
HTTPS site not working.

Hopefully someone in this wonderful forum will be able to help me sort out a problem I've been dealing with for the past two weeks.
I installed ISPConfig and I am able to access the administrator...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.