Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 103
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: badben
Forum: Programming/Scripts 23rd February 2010, 03:38
Replies: 3
Views: 5,161
Posted By badben
I think the best way would be to store the search...

I think the best way would be to store the search terms in the session.

If you validate the fields correctly each time, before you search, even if your session data is tainted there shouldn't be a...
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 03:00
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
thanks. I will try to sort out the bind...

thanks.

I will try to sort out the bind install problems tomorrow.
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 02:38
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
still same problem

still same problem
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 02:33
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
i have removed all other sources so sources.list...

i have removed all other sources so sources.list is now just

deb http://ftp.nl.debian.org/debian etch main

I then ran apt-get update but still got the same problem
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 02:14
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
I have just added that one the run apt-get update...

I have just added that one the run apt-get update but still get the same problem.

I have just downloaded bind9_9.3.4-2etch1_i386.deb
then I ran

dpkg -i bind9_9.3.4-2etch1_i386.deb

then i...
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 01:57
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
I have already run apt-get update my...

I have already run apt-get update

my /etc/apt/source.list is

#deb http://mirrors.lycos-vds.com/debian/ sarge main non-free contrib
#deb-src http://mirrors.lycos-vds.com/debian/ sarge main...
Forum: Installation/Configuration 31st December 2007, 00:16
Replies: 10
Views: 8,196
Posted By badben
apt-get install bind9

when I try to install bind9 using the perfect setup for debian etch using the above I get the following error:


~# apt-get install bind9
Reading package lists... Done
Building dependency...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2007, 20:49
Replies: 7
Views: 2,697
Posted By badben
I think that was the problem. Imanaged to...

I think that was the problem.

Imanaged to backup the necessary web and mysql data and am currently reinstalling the server from scratch as it hadn't been updated for a while.

Thanks anyway.
...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2007, 01:40
Replies: 7
Views: 2,697
Posted By badben
update errors on debain 3.1

i have the following error in the ispconfig update logfile:

The webserver etc all still runs but the ispconfig control panel doesn't work.
the ispconfig database still exists also.

there are...
Forum: Programming/Scripts 29th August 2007, 16:44
Replies: 4
Views: 5,407
Posted By badben
passing variables to a javascript file using php

I am trying to create a google maps application in php whereby a load of points appear on a map. The google maps api uses ajax and the coordinates can be entered using a seperate .js file or in the...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2007, 01:23
Replies: 1
Views: 3,267
Posted By badben
apache logs and stats problem

I upgraded yesterday from 2.2.8 to 2.2.10 and since that time I have had problems.

I finished the upgrade at about 15:00 yesterday but the access logs for apache2 are odd. (debain 3.1 perfect...
Forum: Installation/Configuration 26th February 2007, 17:36
Replies: 2
Views: 2,951
Posted By badben
Thanks

Problem solved, thanks.

Ben
Forum: Installation/Configuration 25th February 2007, 10:30
Replies: 2
Views: 2,951
Posted By badben
upgrade from 2.2.8 to 2.2.10 failed

I am running a debain 3.1 perfect setup system.

The upgrade failed saying:

ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! The installation routine stops...
Forum: Installation/Configuration 22nd September 2006, 00:21
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
site admin

site admin
Forum: Installation/Configuration 20th September 2006, 20:27
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
total 116 drwxr-xr-x 3 xxxxxxxxx web19 4096...

total 116
drwxr-xr-x 3 xxxxxxxxx web19 4096 Sep 17 00:58 ./
drwxr-xr-x 6 xxxxxxxxx web19 4096 Sep 13 19:15 ../
-rw-r--r-- 1 root root 103 Sep 17 00:58 .antivirus.rc...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 17:38
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
grep xxxxxxxxx /etc/passwd ...

grep xxxxxxxxx /etc/passwd
xxxxxxxxx:x:10020:10019:xxxxxxxxx:/home/www/web19:/bin/bash
xxxxxxxxx:x:10023:10019:Bryan Haworth:/home/www/web19/user/xxxxxxxxx:/bin/bash...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 15:14
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
I have just had a look and this file and it does...

I have just had a look and this file and it does not exist. this would appear to be the problem I think.

Any suggestions?
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 14:38
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
where is this file? I have looked in...

where is this file?

I have looked in /home/www/web19/user/XXX.co.uk/ and there is only index.html

Thanks in advance
Forum: Installation/Configuration 17th September 2006, 03:10
Replies: 11
Views: 5,444
Posted By badben
Mail forward problem

I have set-up a mail forward on the catchall address fro a domain.

The problem is that the email doesn't get forwarded.

If I set it to keep copy the copy is kept in inbox but not forwarded and...
Forum: General 23rd August 2006, 19:58
Replies: 5
Views: 5,747
Posted By badben
How do you mean? Sorry if that is a stupid...

How do you mean?

Sorry if that is a stupid question
Forum: General 22nd August 2006, 15:20
Replies: 5
Views: 5,747
Posted By badben
No PHP safe mode is not enabled.

No PHP safe mode is not enabled.
Forum: General 21st August 2006, 16:39
Replies: 5
Views: 5,747
Posted By badben
Question PHP Sessions not working on one site!

I have ispconfig running on mandrake 10.2 using perfect setup.

The problem is that on one of my sites sessions don't work and on the others they do.

On the site that they don't work zencart is...
Forum: General 24th July 2006, 22:19
Replies: 42
Views: 18,885
Posted By badben
I had this problem, just stop mysql and then try...

I had this problem, just stop mysql and then try again.
Forum: Server Operation 20th July 2006, 18:17
Replies: 1
Views: 4,081
Posted By badben
apache read/write permissions

How can I check if apache has read write permissions to the /tmp directory?

I am using mandrake 10.2

I keep getting the following error on my script and I know the databse connection script is...
Forum: Installation/Configuration 20th July 2006, 13:46
Replies: 1
Views: 3,140
Posted By badben
Problem Solved

I restored the backups I made then deleted folder /install_ispconfig then started again.

All is well in the world once more.

Ben

P.S.
Great work on a great system.
Showing results 1 to 25 of 103

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.