Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: dfriis
Forum: Installation/Configuration 6th September 2006, 21:23
Replies: 11
Views: 9,804
Posted By dfriis
Well, the server is up and running again but...

Well, the server is up and running again but there is still no working webserver.

If there is no way to just install mod_php, what is the simplest way to reinstall the packages I tried to upgrade?...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2006, 16:45
Replies: 11
Views: 9,804
Posted By dfriis
After reading the above, quoted from the link I...

After reading the above, quoted from the link I posted, I though it was perfectly fine to use the install command. It was fine too, untill the server tried to start the webserver again. It found a...
Forum: Installation/Configuration 6th September 2006, 15:05
Replies: 11
Views: 9,804
Posted By dfriis
Web server offline after php4 and apache2 upgrade

I wanted to upgrade the apache and php version on my debian sarge installation and followed the instructions at http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1257&highlight=upgrade+mysql

I...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2006, 12:08
Replies: 7
Views: 7,417
Posted By dfriis
No, I'm aware of that. I just said that due to...

No, I'm aware of that. I just said that due to this bug the harddrive was full and the upgrade script couldn't finish and therefore failed. When I checked there were a handful of kb left. I erased...
Forum: Installation/Configuration 14th June 2006, 11:14
Replies: 7
Views: 7,417
Posted By dfriis
I've seen the bug mentioned in several threads,...

I've seen the bug mentioned in several threads, this is one of them: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=2941&highlight=backup+temp




Nope, seems all of those folders have been...
Forum: Installation/Configuration 7th June 2006, 17:52
Replies: 7
Views: 7,417
Posted By dfriis
My /tmp folder is empty, not a single file in...

My /tmp folder is empty, not a single file in there.
The reason the tmp folder IS empty might be that the server was full when trying to upgrade the system.

I guess I'm out of luck here. Or?
Forum: Installation/Configuration 7th June 2006, 12:56
Replies: 7
Views: 7,417
Posted By dfriis
Unhappy Upgrading failed, ispconfig broken and ispconfig won't upgrade again

Hi,

MAJOR problems here. I tried to upgrade from 2.1.2 to 2.2.3 a couple of days ago but since the temp catalog had grown to 150 GB due to the backup bug in ispconfig the upgrade halted. It seems...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2006, 10:53
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
Oh my... The problem was huge, but the solution...

Oh my...
The problem was huge, but the solution was simple. I had my external ip put up instead of my internal. I'm sorry that I've caused you such troubles.
The only problem I have now is that the...
Forum: Installation/Configuration 28th February 2006, 08:40
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
Yes, I followed that tutorial but no, I did...

Yes, I followed that tutorial but no, I did nothing differently what I can tell. Since I haven't gotten this to work a few times I was careful not to make any mistakes and copy-pasted most of it.
...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2006, 15:50
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
I've now done a clean reinstallation of the...

I've now done a clean reinstallation of the ispconfig system and I still have the same problem. I have no errors in /var/log/apache2/error.log, apache2.conf has the ispconfig addons and it includes...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2006, 10:38
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
I've done clean installs a lot of times now and...

I've done clean installs a lot of times now and the added domain and site has always pointed to the wrong docroot.

Could this be related to a dns problem or is it only due to the server being...
Forum: Installation/Configuration 27th February 2006, 08:54
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
bump Seems this really is an issue. All I...

bump

Seems this really is an issue. All I know is that I've followed the guide as carefully as I've could. This is still not working.
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 22:08
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
################################### # #...

###################################
#
# ISPConfig vHost Configuration File
# Version 1.0
#
###################################
#
NameVirtualHost 195.38.5.139:80
<VirtualHost...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 21:36
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
Thanks till, that actually worked! Sort of.... ...

Thanks till, that actually worked! Sort of....

After I've deleted the site /home/www is empty and /var/www contains the catalogs apache2-default, sharedip, web1, webalizer and www.friisweb.se
...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 17:40
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
My apache2.conf ends with exactly that lines. ...

My apache2.conf ends with exactly that lines.

And yeah, I guess my system is messed up but the only thing I did was to change my server document root from /home/www to /var/www and back again. I...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 17:01
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
Btw, the guy posting...

Btw, the guy posting http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1424&highlight=sites-enabled
has a similar problem as I have.
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 16:39
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
Sorry, as a test I changed the site settings for...

Sorry, as a test I changed the site settings for the server in ispconfig. I changed the dokument root from /home/www to /var/www and then back again, so the former error message I had is now gone and...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 13:16
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
httpd -V gives: Server version:...

httpd -V gives:

Server version: Apache/2.0.54
Server built: Sep 5 2005 11:15:09
Server's Module Magic Number: 20020903:9
Architecture: 32-bit
Server compiled with....
-D...
Forum: Installation/Configuration 24th February 2006, 11:51
Replies: 35
Views: 31,571
Posted By dfriis
I have the same problem too and since I've...

I have the same problem too and since I've reinstalled this machine ten times now I'm starting to get a bit desperate.

When I comment out RedirectMatch ^/$ /apache2-default/ I only see a listing...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.