Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 65
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: sellotape
Forum: Installation/Configuration 12th December 2011, 21:44
Replies: 6
Views: 3,163
Posted By sellotape
Hi Falko. I gave up and did a fresh install...

Hi Falko.

I gave up and did a fresh install with Apache.
I am no expert using Linux but it's something I like to do in my spare time to enhance my knowledge of running a server!

HowtoForge has...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 23:29
Replies: 1
Views: 2,177
Posted By sellotape
Removing Nginx and installing apache

Hi, I followed the Nginx perfect server guide for uBuntu 11.10

I'm not getting along with Nginx... Is it possible to cleanly remove Nginx and replace it with Apache and get ISPConfig to work with...
Forum: Installation/Configuration 11th December 2011, 23:10
Replies: 6
Views: 3,163
Posted By sellotape
Hi Falko - It does the same even when using the...

Hi Falko - It does the same even when using the link you specified.

I think it has something to do with the way Nginx is handling pgp scripts... It is duplicating the directory it is in when...
Forum: Installation/Configuration 10th December 2011, 23:40
Replies: 6
Views: 3,163
Posted By sellotape
I've done a bit of digging and it would appear...

I've done a bit of digging and it would appear that there is a problem in the URL...

http://server1.example.com/squirrelmail/src/compose.php/squirrelmail/src/compose.php?mail_sent=yes

I haven't...
Forum: Installation/Configuration 10th December 2011, 22:46
Replies: 6
Views: 3,163
Posted By sellotape
nginx - Squirrelmail - 404 Not found - uBuntu 11.10

Hi there.

When I attempt to forward or hit 'Send' to send an e-mail I receive a 404 error message in the right 'mail' frame (the left frame with the folders remains).

I have a feeling it might...
Forum: Server Operation 10th December 2011, 20:15
Replies: 0
Views: 804
Posted By sellotape
ngnix - domain.tld/ispconfig (uBuntu 11.10)

Hi.

I'm wanting to allow http://domain.tld/ispconfig so that users can administrate their site using ISPConfig.

I'm not sure what I have to do however to enable this - do I need to insert...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2011, 01:13
Replies: 1
Views: 1,730
Posted By sellotape
/etc/postfix/sasl/smtp.conf pwcheck_method:...

/etc/postfix/sasl/smtp.conf

pwcheck_method: saslauthd
mech_list: plain login
allow_plaintext: true
auxprop_plugin: mysql
sql_hostnames: 127.0.0.1
sql_user: ispconfig
sql_passwd:...
Forum: Installation/Configuration 8th December 2011, 01:12
Replies: 1
Views: 1,730
Posted By sellotape
SASL PLAIN authentication failed: no mechanism available

Hi.

I've tried the guide here: http://www.howtoforge.com/ubuntu-11.10-saslauthd-sasl-plain-authentication-failed-no-mechanism-available

However have had no success - I am still receiving the...
Forum: Server Operation 7th December 2011, 01:08
Replies: 2
Views: 1,785
Posted By sellotape
Hi Falko - I did thanks yes but had no joy....

Hi Falko - I did thanks yes but had no joy. (i386)

ISPconfig mentioned that my libsasl files were out of date so I ran apt-get upgrade which removed the error message above and replaced it with a...
Forum: Server Operation 5th December 2011, 22:01
Replies: 2
Views: 1,785
Posted By sellotape
No mechanism available

Hi.

I have uBuntu 11.10 installed and have recently been having some problems connecting to my server externally.

I've tried the guide here:...
Forum: Installation/Configuration 28th October 2011, 12:40
Replies: 3
Views: 1,616
Posted By sellotape
Thanks Falko - that's sorted :)

Thanks Falko - that's sorted :)
Forum: Installation/Configuration 27th October 2011, 23:52
Replies: 3
Views: 1,616
Posted By sellotape
uBuntu 11.10 - ISPConfig 3 - STMP

Hello.

I'm able to send email locally over my network however when attempting to connect from outside of the local network I am receiving a 'Invalid username or password' for the Outgoing Mail...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2011, 20:42
Replies: 2
Views: 1,178
Posted By sellotape
Update. I've manually deleted the website in...

Update.

I've manually deleted the website in the apache configuration and I was able to start apache2 again.

Could it be something to do with suexec?


I've discovered I can add a new site...
Forum: Installation/Configuration 15th October 2011, 20:19
Replies: 2
Views: 1,178
Posted By sellotape
Apache broke after adding website ISPConfig 3 - OpenSUSE 11.4

Hi there.

I've just installed OpenSUSE 11.4 using the perfect server tutorial for ISPConfig 3.

I added a website via the ISPConfig Control Panel and after a few minutes apache had stopped...
Forum: HOWTO-Related Questions 3rd September 2011, 12:46
Replies: 3
Views: 1,038
Posted By sellotape
Hi Falko - other than some connection limit rates...

Hi Falko - other than some connection limit rates that have exceeded (which has now been fixed) - all seems good.

Outlook is still reporting this error though if I do not connect using local IP.
...
Forum: HOWTO-Related Questions 2nd September 2011, 17:24
Replies: 3
Views: 1,038
Posted By sellotape
Sending/Receiving emails on WiFi

Hi there.

Bit of a strange one here and I can't seem to figure it out!

When I am connected to my network via WiFi - I cannot receive email from my server unless I use it's internal IP address....
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2011, 13:51
Replies: 1
Views: 611
Posted By sellotape
Managed to resolve! Put the...

Managed to resolve!

Put the ,usrjquota=quota.user,grpjquota=quota.group,jqfmt=vfsv0 in the wrong place!


Derrr!
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2011, 11:21
Replies: 4
Views: 1,413
Posted By sellotape
Suse - SuPHP

Apologies for yet another post today...

I'm trying to install SuPHP but i'm receiving this error message.


Loading repository data...
Reading installed packages......
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2011, 10:52
Replies: 2
Views: 984
Posted By sellotape
Thanks Till...

Thanks Till...
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2011, 10:12
Replies: 2
Views: 984
Posted By sellotape
Suse - Dovecot symlink

Hi there.

I've come accross another problem while trying to follow the perfect server tutorial for Suse.

http://www.howtoforge.com/perfect-server-opensuse-11.4-x86_64-ispconfig-3-p4

I'm...
Forum: Installation/Configuration 23rd August 2011, 10:00
Replies: 1
Views: 611
Posted By sellotape
Suse - Quota error

Hi there.

I'm currently following the tutorial here...
http://www.howtoforge.com/perfect-server-opensuse-11.4-x86_64-ispconfig-3-p3

I've got the quota part and have come up with this error...
Forum: Installation/Configuration 18th August 2011, 00:17
Replies: 10
Views: 1,834
Posted By sellotape
Hello. I did yes, no joy unfortunately.

Hello.

I did yes, no joy unfortunately.
Forum: Installation/Configuration 17th August 2011, 23:56
Replies: 10
Views: 1,834
Posted By sellotape
Hi Mentes, thank you for your reply. Here is...

Hi Mentes, thank you for your reply.

Here is a copy of my squirrelmail.conf file...

Alias /squirrelmail /usr/share/squirrelmail
Alias /webmail /usr/share/squirrelmail

<Directory...
Forum: Installation/Configuration 14th August 2011, 22:33
Replies: 10
Views: 1,834
Posted By sellotape
Thanks Falko. I've tried that and now have...

Thanks Falko.

I've tried that and now have an Internal Server Error 500.

As far as I know the permissions are all set okay and I can still access Squirrelmail by accessing it via my IP or...
Forum: Installation/Configuration 6th August 2011, 00:31
Replies: 10
Views: 1,834
Posted By sellotape
Hi there Falko. Fast-CGI is currently...

Hi there Falko.

Fast-CGI is currently enabled - is this correct?
Showing results 1 to 25 of 65

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.