Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 56
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Craig
Forum: Programming/Scripts 9th September 2009, 10:16
Replies: 8
Views: 5,574
Posted By Craig
Try removing the comma, i.e. <meta...

Try removing the comma, i.e.
<meta http-equiv="refresh" content="10"; ,URL="http://localhost/google/map_display.php">
becomes
<meta http-equiv="refresh" content="10";...
Forum: Installation/Configuration 9th September 2009, 10:05
Replies: 2
Views: 2,214
Posted By Craig
ISPConfig is not meant or designed to be...

ISPConfig is not meant or designed to be installed on a system with configured sites on it already.

Do you have backup copies of your various web service configurations so that you can recreate...
Forum: Installation/Configuration 9th September 2009, 09:55
Replies: 17
Views: 5,433
Posted By Craig
I had the same "problem", only one reverse DNS...

I had the same "problem", only one reverse DNS name per IP but half a dozen domains hosted on that IP.

The simple answer is, it just doesn't matter.

What does matter is that whatever reverse...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2009, 09:58
Replies: 4
Views: 1,723
Posted By Craig
Consider yourself lucky that you won't have bots...

Consider yourself lucky that you won't have bots trying to dictionary or rainbow attack your database. Allowing remote access to a data base through an unsecured channel is not a good idea.
...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2009, 04:57
Replies: 4
Views: 2,634
Posted By Craig
One simple way to solve your problem, maybe, is...

One simple way to solve your problem, maybe, is to execute a reverse DNS on your IP and see what it comes up with and then enter that, assuming it is actually set and is reasonable.

There are many...
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2009, 04:50
Replies: 6
Views: 2,631
Posted By Craig
What are you using for a mail client? How...

What are you using for a mail client?

How exactly are you testing it, e.g. sending mail from a mail account at GMail/ISP mail/directly from mail client etc.?

Also, it might be a good idea to...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2009, 08:36
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
Multiple NICs, Multiple IPs, Multiple Networks on one box

That was so easy!!!!

To save someone else the headache, three days lost time and fear of losing my job, not to mention my mind, here's how I did it: (Anyone who has corrections to make, just post...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2009, 06:49
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
I found the answer!!! Not surprising, I...

I found the answer!!!

Not surprising, I found it right here at HowToForge.

When I searched, I just didn't use the right terminology.

Somehow I came across a thread on basically the exact...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 18:11
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
Regarding Iptables, I am running Bastille, as...

Regarding Iptables, I am running Bastille, as part of ISPConfig and using that as I always have in the past.

I found something interesting though, if I ifdown eth0 and allow eth1 to use its...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 12:42
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
New info. I connected the line going to eth1...

New info.

I connected the line going to eth1 to a different box, actually a Windows laptop running wireshark and I could see connection attempts from a third box I was using to try to telnet to...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 11:59
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
That's a good question Till, I don't know right...

That's a good question Till, I don't know right now. I should find out tomorrow though.

I was hoping I could find a way to identify whether or not the problem was internal, i.e. network...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 06:37
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
I went to the data center and rebooted the system...

I went to the data center and rebooted the system and did a manual initialization and said "N" to starting the network during boot.

I then deleted the eth1 configuration and recreated it, using...
Forum: Installation/Configuration 30th August 2009, 03:27
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
Thanks for replying, Distro is Centos 5.3 ...

Thanks for replying,

Distro is Centos 5.3

ifconfig -a
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:15:C5:E6:BC:AD
inet addr:192.168.114.2 Bcast:192.168.114.255 Mask:255.255.255.0
...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2009, 17:31
Replies: 12
Views: 13,992
Posted By Craig
First IP OK, second IP times out

I have two IPs for two ssl sites.

Each IP has its own public IP, private IP and network adaptor.

DNS is set up and has worked in the past before reinstalling everything and installing...
Forum: Programming/Scripts 28th August 2009, 09:40
Replies: 2
Views: 6,857
Posted By Craig
More info about what is not the problem. ...

More info about what is not the problem.

Some references in Google mention permissions issues, namely /etc/resolv.conf not being accessible to user "apache" and therefore PHP can't find how to...
Forum: Programming/Scripts 27th August 2009, 14:04
Replies: 2
Views: 6,857
Posted By Craig
PHP GetHostByName for non-existent domains returns server IP

I can dig from the centos command line and DNS queries for non-existent domains return the expected results, basically nothing.

But, if I use PHP functions, the IP of the server is returned.
...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2009, 11:56
Replies: 6
Views: 4,546
Posted By Craig
It's been a while...

... since I posted the opening thread but guess what, I just now ran into the same problem!

Having the memory span of a goldfish, of course I forgot what the solution was.

Thank the powers that...
Forum: Installation/Configuration 29th August 2008, 05:58
Replies: 6
Views: 2,848
Posted By Craig
Exactly. But, I'm not sure that my "fix"...

Exactly.

But, I'm not sure that my "fix" didn't cause other problems as well now.

Is there a a "right" way to set up ASSP to work with an ISPConfig install with PostFix?
Forum: Installation/Configuration 27th August 2008, 17:44
Replies: 6
Views: 2,848
Posted By Craig
Thanks for replying Till! It has been a long...

Thanks for replying Till!

It has been a long time since I have been around!

That means things have been going too smoothly with ISPConfig.

The damn thing just keeps working like it should! ...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2008, 06:44
Replies: 6
Views: 2,848
Posted By Craig
I should also mention that I have installed ASSP...

I should also mention that I have installed ASSP spam filtering although I don't know if that would make a difference, which means it probably does. ;)
Forum: Installation/Configuration 27th August 2008, 06:28
Replies: 6
Views: 2,848
Posted By Craig
Unauthorized outgoing mail

I have ISPConfig set up according to http://www.howtoforge.com/perfect_setup_fedora_core_5 and ran into a problem I never noticed before.

It seems that postfix is relaying email without requiring...
Forum: Server Operation 27th April 2007, 07:16
Replies: 1
Views: 3,392
Posted By Craig
I found the solution!!! I forgot to engage...

I found the solution!!!

I forgot to engage my brain!!! :D

Seriously though, I had forgotten to inform ASSP about the new domain in its "Relay" section of the configuration. I added the site...
Forum: Server Operation 27th April 2007, 04:21
Replies: 1
Views: 3,392
Posted By Craig
Mail for one virtual domain works but not another

I have been having no problems with a site and mail server I set up under ISPConfig.

I added another site and the web service works flawlessly, as I have come to expect from ISPConfig but the mail...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2007, 08:17
Replies: 9
Views: 3,452
Posted By Craig
UPDATE : Two steps forward, one step back!

I went to visit the ISP I use at my home. They were using the blacklist that my server is on. They are NO LONGER USING that blacklist. :)

I realize though that my server being on a blacklist...
Forum: Installation/Configuration 1st February 2007, 02:27
Replies: 9
Views: 3,452
Posted By Craig
I found out my new server, that I have had for...

I found out my new server, that I have had for all of about 2 weeks, is indeed on a blacklist but the blacklist is "maintained" by a crackpot who openly admits using his blacklist for attacking...
Showing results 1 to 25 of 56

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.