Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: FutileFreedom
Forum: Installation/Configuration 9th June 2013, 22:05
Replies: 2
Views: 980
Posted By FutileFreedom
There is nothing in then mail.err log file in...

There is nothing in then mail.err log file in /var/log/mail.err


However when I look in the ISPConfig monitor interface's mail queue it is all timing out.
Forum: Installation/Configuration 5th June 2013, 20:45
Replies: 2
Views: 980
Posted By FutileFreedom
SMTP Not sending Emails

Every E-mail isn't getting sent out when I go to reply. However, I can receive email just fine. But it keeps timing out. Ports are allowed through server firewall and all that.
Forum: Installation/Configuration 16th May 2013, 19:32
Replies: 2
Views: 640
Posted By FutileFreedom
I ran both of those and only one thing came up...

I ran both of those and only one thing came up which was installed. The two listed there were installed a couple days ago.
Forum: Installation/Configuration 14th May 2013, 20:10
Replies: 2
Views: 640
Posted By FutileFreedom
System Updates Monitoring stuck

Hey there, for the past few days my monitoring area has been stuck with:



When they are already installed and up to date. Today I had another one and I ran the system update from the System tab...
Forum: Installation/Configuration 18th May 2012, 03:48
Replies: 45
Views: 7,487
Posted By FutileFreedom
Greetings, I too am having this problem and...

Greetings,

I too am having this problem and was wondering if there was a way to disable Vlogger for the time being until a proper fix is out. On the bug tracking site it is labeled as low priority...
Forum: Installation/Configuration 14th May 2012, 15:53
Replies: 19
Views: 2,960
Posted By FutileFreedom
@above: Make sure in the first tab you have SSL...

@above:
Make sure in the first tab you have SSL is checked. Also, the Port 443 directives are down below the port 80 virtual host in the file.
...
Forum: General 2nd May 2012, 15:19
Replies: 1
Views: 642
Posted By FutileFreedom
ISPC3 and SASL

Greetings!

Has the sasl issue been fixed in 12.04 or do we still have to install the workaround as posted by falko?

Thanks
Forum: Server Operation 7th November 2011, 14:01
Replies: 4
Views: 1,239
Posted By FutileFreedom
Oops. Might've been the 11.04 version then. I'm...

Oops. Might've been the 11.04 version then. I'm getting



a fair amount. I found it on google and it said that its being run as the vmail user so I changed file permissions on it.

Somehow...
Forum: Server Operation 6th November 2011, 18:48
Replies: 4
Views: 1,239
Posted By FutileFreedom
Tutorial:...

Tutorial: http://www.howtoforge.com/virtual-users-and-domains-with-postfix-courier-mysql-and-squirrelmail-ubuntu-11.10

I'm using Ubuntu Server 11.10, I can log in to Postfix and Courier without...
Forum: Server Operation 5th November 2011, 05:59
Replies: 4
Views: 1,239
Posted By FutileFreedom
Can't open inbox

Greetings!

I have discovered the source of my problem. It seems that the inbox and all that happy jazz wasn't being created. I'm still unsure how to automatically do so and I have tried using...
Forum: Server Operation 3rd November 2011, 13:10
Replies: 7
Views: 2,935
Posted By FutileFreedom
Yes it is server 11.10 and yes I have reinstalled...

Yes it is server 11.10 and yes I have reinstalled the older saslauthd packages.
Forum: Server Operation 2nd November 2011, 18:59
Replies: 7
Views: 2,935
Posted By FutileFreedom
Alright, I've done that to no prevail. ...

Alright, I've done that to no prevail.



root@mail:/home/shadowmage# hostname
mail.wikiop.in
root@mail:/home/shadowmage# hostname -f
mail.wikiop.in
Forum: Server Operation 1st November 2011, 23:22
Replies: 7
Views: 2,935
Posted By FutileFreedom
Hey there, Need help again. Since my...

Hey there, Need help again.

Since my installation was filled with a bunch of crap I didn't use I decided to reformat and only install what I needed. When I tried to follow this guide
...
Forum: Server Operation 28th October 2011, 13:59
Replies: 7
Views: 2,935
Posted By FutileFreedom
Wow. I overlooked the rest of the packages....

Wow. I overlooked the rest of the packages. Thought it was the same one repeated. That's what I get for being overly tired.

Thanks, Falko!
Forum: Server Operation 27th October 2011, 22:35
Replies: 7
Views: 2,935
Posted By FutileFreedom
Ubuntu 11.10 and Postfix

Hello,

I upgraded my server from Ubuntu 11.04 to Ubuntu 11.10 I was also looking around on the forums to see if someone had the same issue. They didn't have the same issue but there were similar...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2011, 18:21
Replies: 2
Views: 733
Posted By FutileFreedom
All the other domains and subdomains work fine....

All the other domains and subdomains work fine. It's just recently that I've been having issues with subdomains.
Forum: Installation/Configuration 26th September 2011, 14:55
Replies: 2
Views: 733
Posted By FutileFreedom
Domain Redirects

Hey there,

I'm having some issues with new sites I add to ISPConfig. I add the DNS Entries to cloudflare then attempt to access the site and it redirects to my main domain for some reason.
Forum: Installation/Configuration 26th September 2011, 14:54
Replies: 2
Views: 743
Posted By FutileFreedom
I managed to fix the first issue and permissions...

I managed to fix the first issue and permissions was the second issue. I fixed that and now it works fine.
Forum: Installation/Configuration 19th September 2011, 14:33
Replies: 2
Views: 743
Posted By FutileFreedom
Couple Issues

I have a couple issues on my ISP Config server.

1. Roundcube with multiple domains.

I have setup a second domain for E-mail on my server and I can get it to be able to select between the two in...
Forum: Server Operation 7th July 2011, 07:34
Replies: 0
Views: 959
Posted By FutileFreedom
Shorewall Issue

I recently installed shorewall and discovered that a service isn't responding.

Here's the line

ACCEPT net $FW tcp 8760

It is HTTP content but on that port.

Edit:...
Forum: Installation/Configuration 3rd May 2011, 18:31
Replies: 4
Views: 1,443
Posted By FutileFreedom
Just saying that by removing my domain from...

Just saying that by removing my domain from mydestination= the problem has been fixed.
Forum: Installation/Configuration 3rd May 2011, 18:17
Replies: 4
Views: 1,141
Posted By FutileFreedom
mydestination = greensevenstudios.com, localhost,...

mydestination = greensevenstudios.com, localhost, localhost.localdomain

Your problem is that line right there.

Remove your domain from there and it will work. I just fixed the problem myself :D
Forum: Forum Suggestions 2nd May 2011, 15:21
Replies: 1
Views: 4,680
Posted By FutileFreedom
Moderation Queue.

I personally find the moderation queue settings ridiculous. Sure, to post a topic is fine, but to post a reply to your own topic and have it get queued? I feel as though replying should be instant,...
Forum: Installation/Configuration 2nd May 2011, 14:03
Replies: 4
Views: 1,443
Posted By FutileFreedom
Here is the main.cf: shadowmage@server:~$...

Here is the main.cf:
shadowmage@server:~$ postconf -n
alias_database = hash:/etc/aliases
alias_maps = hash:/etc/aliases
append_dot_mydomain = no
biff = no
body_checks =...
Forum: Installation/Configuration 2nd May 2011, 07:20
Replies: 4
Views: 1,443
Posted By FutileFreedom
Can not receive E-mail. User doesn't exist.

Edit: Sorry mods for the multiple topics but I'm one of those people who get sidetracked very easy and forget to stick around and read the whole deal with moderation queue. :/

I added my base user...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.