Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 189
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: wxman
Forum: Installation/Configuration 29th June 2010, 00:30
Replies: 5
Views: 2,392
Posted By wxman
A lot of my sites are Drupal installs. If I...

A lot of my sites are Drupal installs. If I decide to go multi site install, then I'd use that?
Forum: Installation/Configuration 28th June 2010, 21:01
Replies: 5
Views: 2,392
Posted By wxman
Ok that looks better when I tried that. What...

Ok that looks better when I tried that. What happens if I ever want to add another sub domain? Do I have to set the subdomain back to '*'?
Forum: Installation/Configuration 28th June 2010, 19:36
Replies: 5
Views: 2,392
Posted By wxman
Looking for setting that prevents www and non www

I was just fighting with trying to get my sites to work with both www and non www. I edited the htaccess files, made sure I have both A records, and ISPConfig "Auto-Subdomain" was set to '*'. I even...
Forum: Installation/Configuration 18th June 2010, 16:08
Replies: 28
Views: 10,899
Posted By wxman
Thanks for all the work on this. I gave it a...

Thanks for all the work on this.
I gave it a try by uploading the three files to my /tmp/ dir on my linux server. I set the .sh file to execute, but this is what I got:

root@web1:/tmp# sh...
Forum: Installation/Configuration 18th June 2010, 15:31
Replies: 2
Views: 2,950
Posted By wxman
That's because I just figured it out, and made...

That's because I just figured it out, and made the change. I had the 'Name' in the two NS records set to NS where they should have been 'tlt.com.'. After I fixed that all the errors went away. What's...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2010, 21:15
Replies: 2
Views: 2,950
Posted By wxman
DNS test shows no nameservers

I used http://www.intodns.com to test my tlt.com setup now that I moved that domain to my own server. intodns.com shows that I have no NS records.

My host server uses tlthost.net for the domain....
Forum: HOWTO-Related Questions 30th March 2010, 17:00
Replies: 4
Views: 2,677
Posted By wxman
I actually found that very same article. I...

I actually found that very same article. I already did a aptitude --purge remove, then did the whole install again. I'm going to try an ask the xen people if they know anything. I'm not too hopeful...
Forum: HOWTO-Related Questions 29th March 2010, 16:27
Replies: 4
Views: 2,677
Posted By wxman
# Configuration file for the Xen instance...

# Configuration file for the Xen instance test1.tlthost.net, created
# by xen-tools 3.8 on Sun Mar 28 14:46:54 2010.
#

#
# Kernel + memory size
#
kernel = '/boot/vmlinuz-2.6.24-27-xen'...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th March 2010, 21:06
Replies: 4
Views: 2,677
Posted By wxman
Installing xen and LVM on Ubuntu 8.04 server

I'm running Ubuntu 8.04 server that I testing out using LVM based xen virtual servers. I opened up the backports in my sources.list, then installed using one of the HowTos "aptitude install...
Forum: Installation/Configuration 27th March 2010, 18:50
Replies: 5
Views: 4,205
Posted By wxman
Thanks. That's much like how I had it set up...

Thanks. That's much like how I had it set up except for the CNAME. I didn't do one for the mail. I seems to be working though just fine.
Forum: Installation/Configuration 26th March 2010, 21:25
Replies: 5
Views: 4,205
Posted By wxman
I wanted to give this a try, but I had a...

I wanted to give this a try, but I had a question.

When you say: create zone for your domain with ns1.yourdomain. and ns2 yourdomain. and external ip
do you mean to make two separate copies...
Forum: Installation/Configuration 27th January 2010, 17:29
Replies: 17
Views: 5,351
Posted By wxman
Just to add mu two cents worth. I just discovered...

Just to add mu two cents worth. I just discovered this same problem for my sites as well. These instructions worked perfectly on my home made apache server and ISPCongig 3.x.
Forum: General 23rd January 2010, 18:33
Replies: 25
Views: 10,531
Posted By wxman
If it might help I would be happy to let you know...

If it might help I would be happy to let you know what settings I'm using now. Of course it depends on what you have for a system.
Forum: General 22nd January 2010, 14:18
Replies: 25
Views: 10,531
Posted By wxman
I haven't had the problem since I adjusted quite...

I haven't had the problem since I adjusted quite a few apache, PHP, and mysql settings. I also installed APC (Alternative PHP Cache), which seems to have helped quite a bit.
Forum: Installation/Configuration 6th December 2009, 17:06
Replies: 5
Views: 3,183
Posted By wxman
Great! I can just see me trying to switch...

Great! I can just see me trying to switch everything over to KVM. That's a disaster in the works.
Forum: Installation/Configuration 6th December 2009, 14:51
Replies: 5
Views: 3,183
Posted By wxman
Just to let you know, this worked without any...

Just to let you know, this worked without any problems.

Does anyone know if I might have made a mistake jumping on the Xen bandwagon for Ubuntu? Are there plans to upgrade Xen in the repositories,...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th November 2009, 23:09
Replies: 3
Views: 11,956
Posted By wxman
Question about haproxy with SSL

I thought I've read all the articles here about setting up HAProxy as a load balancer with two back end apache servers. My problem is several of our sites have SSL's, and I thought I understood that...
Forum: General 27th November 2009, 16:46
Replies: 5
Views: 2,617
Posted By wxman
That's exactly what happened. Now it's working....

That's exactly what happened. Now it's working. Thanks again.
Forum: General 27th November 2009, 15:55
Replies: 5
Views: 2,617
Posted By wxman
Thanks for the idea. I don't know why I didn't...

Thanks for the idea. I don't know why I didn't think of that because I was just setting up the stats folders too.
For some reason I can't get apc.php to work after I copied it there though. My stats...
Forum: General 25th November 2009, 18:24
Replies: 5
Views: 2,617
Posted By wxman
Where to install monitoring programs

I was just curious where others have installed monitoring programs, like Ganglia, or the APC cache monitor?
I originally placed them in the apache2-default/ just because I was in a hurry, and needed...
Forum: Installation/Configuration 23rd November 2009, 15:24
Replies: 5
Views: 3,183
Posted By wxman
Thanks Falko. I'll give it shot this week.

Thanks Falko. I'll give it shot this week.
Forum: Installation/Configuration 22nd November 2009, 19:49
Replies: 5
Views: 3,183
Posted By wxman
Ubuntu server upgrading Xen and RAM

I have a working Ubuntu 8.04 64bit server, that has an old copy of Xen on it. It's showing release: 2.6.24-23-xen, and I'm not sure how to get the actual Xen version. Info shows "xen_caps:...
Forum: General 20th November 2009, 13:29
Replies: 25
Views: 10,531
Posted By wxman
Hi Till Have you heard if there is one that...

Hi Till

Have you heard if there is one that works better than the other with ISPConfig and/or Drupal?
This is such a pain not being able to see in any log where this might be starting. I'm also...
Forum: General 20th November 2009, 11:09
Replies: 25
Views: 10,531
Posted By wxman
I thought I was running Zend Optimizer for an...

I thought I was running Zend Optimizer for an accelerator, but it's not listed when I checked phpinfo. I'm using mod-php for a type.


haven't got the traffic stats for the moment of the crash....
Forum: General 20th November 2009, 07:54
Replies: 25
Views: 10,531
Posted By wxman
Till or anyone I'm in a real bind now. One...

Till or anyone

I'm in a real bind now. One of my web sites, the same one I was talking about here, is running a contest. She gets an increase in traffic, but not out of what I would expect. The as...
Showing results 1 to 25 of 189

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.