Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: papunizer
Forum: Installation/Configuration 15th February 2006, 10:45
Replies: 16
Views: 23,661
Posted By papunizer
i started the ftp service but it still says the...

i started the ftp service but it still says the same thing.. anything else i could try? please advise...
Forum: Installation/Configuration 14th February 2006, 04:29
Replies: 16
Views: 23,661
Posted By papunizer
forgot to mention that i'm running on red hat 9 ...

forgot to mention that i'm running on red hat 9


[root@imageserver root]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2006, 09:42
Replies: 16
Views: 23,661
Posted By papunizer
yup i ran it as root...

yup i ran it as root...
Forum: Installation/Configuration 9th February 2006, 03:26
Replies: 16
Views: 23,661
Posted By papunizer
I tried creating a file in the /tftpboot...

I tried creating a file in the /tftpboot directory to test a tftp transfer but it didnt work and now si_mkbootserver gives another output which also fails the test. By the way, i'm running on Red Hat...
Forum: Installation/Configuration 8th February 2006, 07:12
Replies: 16
Views: 23,661
Posted By papunizer
tftp server test fail

Hi,

I'm stuck at the tftp server test. I'm clueless on what to do to solve this. Can someone advise me on how to solve this?

[root@imageserver root]# cat /etc/xinetd.d/tftp
# default: off
#...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.