Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: porjo
Forum: General 26th April 2007, 11:21
Replies: 24
Views: 11,390
Posted By porjo
Just upgraded 2.2.10 to 2.2.12 without any...

Just upgraded 2.2.10 to 2.2.12 without any problems on Centos 4.4. Antivirus scanning on emails now works for the first time - yay!

Thanks,
Ian.
Forum: Installation/Configuration 6th March 2007, 21:45
Replies: 2
Views: 1,843
Posted By porjo
Smile Thanks, that works well!

Thanks, that works well!
Forum: Installation/Configuration 6th March 2007, 11:49
Replies: 2
Views: 1,843
Posted By porjo
2 websites but only 1 email inbox?

I'd like to have the following setup:

http://abc.com -> point to /var/www/web1
http://xyz.com -> point to /var/www/web2

@xyz.com -> john@xyz.com
@abc.com -> john@xyz.com

..so there are two...
Forum: Installation/Configuration 4th March 2007, 03:35
Replies: 41
Views: 23,491
Posted By porjo
There is no output - just comes back to the...

There is no output - just comes back to the prompt.

I can see in /tmp 109 empty files beginning with the prefix sess_ and owned by root. What are these for?
Forum: Installation/Configuration 3rd March 2007, 06:55
Replies: 2
Views: 2,188
Posted By porjo
Red face Sorry, I was misunderstanding the way in which...

Sorry, I was misunderstanding the way in which the web.log is generated - not by Apache but by some other script (run from crontab?)

Anyway, the web.log has appeared now, some time after I created...
Forum: General 3rd March 2007, 03:08
Replies: 3
Views: 2,731
Posted By porjo
Control panel - page loading forever

I've noticed my ISPconfig control panel page web page appears to be constantly loading i.e. the status bar says 'waiting for xyz.com...' even though the page is fully displayed.

It only seems to...
Forum: Installation/Configuration 3rd March 2007, 02:58
Replies: 41
Views: 23,491
Posted By porjo
I've just started getting the "clamscan error 50"...

I've just started getting the "clamscan error 50" error in my email headers. I was getting a "clamscan error 40" some time ago, but fixed that and emails were being scanned.

I don't understand the...
Forum: Installation/Configuration 3rd March 2007, 02:23
Replies: 2
Views: 2,188
Posted By porjo
no web.log

I have ISPconfig 2.2.10 installed on Centos 4 box. Most things are working nicely (big thankyou to the developers!).

One small problem - every site I create does not have a web.log in...
Forum: Tips/Tricks/Mods 3rd March 2007, 01:44
Replies: 11
Views: 13,822
Posted By porjo
Centos and Postgrey

A couple of notes regarding the use of Postgrey on Centos 4 (RHEL4):

You can get the postgrey RPM from the DAG (http://dag.wieers.com/rpm/FAQ.php#B) repository. Setup the DAG repository and use...
Forum: General 26th February 2007, 02:27
Replies: 4
Views: 2,701
Posted By porjo
OK, thanks for the clarification.

OK, thanks for the clarification.
Forum: Tips/Tricks/Mods 23rd February 2007, 15:09
Replies: 91
Views: 72,156
Posted By porjo
This works for me...however... On Centos 4.4...

This works for me...however...

On Centos 4.4 , the 0.99 version of Dovecot included doesn't support the 'auth_username_format' option. You need Dovecot v1.0.x

1. remove the old Dovecot 0.99 RPM...
Forum: Installation/Configuration 23rd February 2007, 12:47
Replies: 13
Views: 5,722
Posted By porjo
I was getting that identical error also. I...

I was getting that identical error also.

I followed the instruction in the google link about changing the clamassassin file i.e:

File /home/admispconfig/ispconfig/tools/clamav/bin/clamassassin...
Forum: General 22nd February 2007, 23:05
Replies: 4
Views: 2,701
Posted By porjo
Thanks Till for the quick reply. I wondered...

Thanks Till for the quick reply.

I wondered if perhaps there might be a way for some malicious code to be written somewhere on the system by the admispconfig user, then later executed by the root...
Forum: General 22nd February 2007, 11:43
Replies: 4
Views: 2,701
Posted By porjo
Exclamation running as root

Hi,

I notice that by default the ISPconfig cron jobs are installed into root's crontab. Also, there are a couple of processes spawned that run as root user e.g. ispconfig_wconf, cronolog

I'm a...
Forum: General 24th November 2006, 02:23
Replies: 7
Views: 3,739
Posted By porjo
Question How are people using ISPConfig?

I'm curious to know how other people are using ISPConfig. The sorts of things I'd like to know are:

- how many websites are you hosting?
- are the websites not-for-profit i.e just friends/family...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.