Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wake2010
Forum: Installation/Configuration 11th September 2011, 02:54
Replies: 3
Views: 1,334
Posted By wake2010
i have set the server as a DMZ and set all...

i have set the server as a DMZ and set all packets to go to the server IP (192.168.0.200) at present i can not test anything as I have a new project and as such the ISPConfig project is on hold, I...
Forum: Installation/Configuration 10th September 2011, 22:57
Replies: 3
Views: 1,334
Posted By wake2010
Question can not access my ispconfig page from outside network

hey all, once again i have ran into another problem.

I decided to go for a new host name,
i set it up with dyndns.com and the default page works when i type in the hostname on port 80, however...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:58
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
ok php is working...

ok php is working http://local.advancetechuk.com/phpinfo.php
as for webmail still no luck
here is my PHP open_base text...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:49
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
ok now i got a error 500 im totaly lost now...

ok now i got a error 500 im totaly lost now ???!!???
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:43
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
and yes php is enabled checked with phpinfo

and yes php is enabled checked with phpinfo
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:43
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
no the log stated that webmail did not exist

no the log stated that webmail did not exist
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:35
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
ok i checked the squrirrelmail.conf and noticed...

ok i checked the squrirrelmail.conf and noticed it said alias /squirrelmail /usr/share/squirrelmail

so i changed alias to webmail and restarted and a new problem arises check the link above once...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:31
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
same file does not exist so i followed all and...

same file does not exist so i followed all and still at square one
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:26
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
i have the issue still i think...

i have the issue still i think http://local.advancetechuk.com/webmail check it and tell me if it works your end
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:21
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
only one problem now what was the default webmail...

only one problem now what was the default webmail link in the config interface link
and the cash for the documentation just need to get the cash in the bank =]
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:20
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
yeah im already on it =] followed you via whos...

yeah im already on it =] followed you via whos online
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:12
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
trust me when i get the cash i am, and yes...

trust me when i get the cash i am, and yes squirrelmail is installed but obviously not accessing it so how do i do a symbolic link or what ever it is called?? the li or something
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:07
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
ok the dns issue is sorted that is currently an...

ok the dns issue is sorted that is currently an issue i can resolve when i create a new domain. the problem i have now is that i still can not access webmail, the log states there is no file in...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 23:01
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
[Thu Sep 01 20:03:09 2011] [error] [client...

[Thu Sep 01 20:03:09 2011] [error] [client 192.168.0.254] File does not exist: /var/www/local.advancetechuk.com/web/webmail
[Thu Sep 01 21:23:34 2011] [error] [client 192.168.0.254] File does not...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 22:56
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
ok i realised what i did wrong i used a A record...

ok i realised what i did wrong i used a A record on my main host dns and not a ns record for the subdomain.

time to contact webhost :S any ideas of what domain registrars allow subdomain NS...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 22:46
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
I did that from outset. I forgot to mention i...

I did that from outset. I forgot to mention i had checked all DNS record as i run companies shared hosts dns records =]



where is that again? being a total *unix noob and used to cpanel...

...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 22:23
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
also my ispconfig system messages log says...

also my ispconfig system messages log says "unable ro read /var/log/messages"
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 22:22
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
well at first it was domain.com/webmail but with...

well at first it was domain.com/webmail but with that not working i decided to try a mod to allow webmail.domain.com both fail
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 21:03
Replies: 28
Views: 2,285
Posted By wake2010
apache2 throws up a few warns during restart (ISPConfig3)

Hey,
I am testing this script on a Home made Server.

All set up well, I managed to modify a DNS Record on my primary web host to redirect my subdomain local.xyz.tld and it works well I manage to...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 03:55
Replies: 1
Views: 907
Posted By wake2010
Talking was searching the wrong forum

I found the solution by searching fstab on the whole forum and found this how to repair fstab (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=53911) so im happy again when i eventualy get a cd to...
Forum: Installation/Configuration 1st September 2011, 03:50
Replies: 1
Views: 907
Posted By wake2010
Smile Schoolboy error > typo in fstab >SOLVED!

hi i have a bit of a problem i have made a typo in the fstab and now / will not mount on restart (i know i should not of restarted) is there a way to modify fstab other than starting the whole server...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.