Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 220
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Turbanator
Forum: Installation/Configuration 3rd October 2014, 16:44
Replies: 3
Views: 324
Posted By Turbanator
Srijan, are you saying just rsync the data live,...

Srijan, are you saying just rsync the data live, so in effect mirror the data, in which case the data backup isn't needed?
Forum: Installation/Configuration 2nd October 2014, 17:53
Replies: 3
Views: 324
Posted By Turbanator
Move /var/vmail/*.com/emails to another system

setup is debian 6 multi server (1=CP, websites, 2=email,websites).
problem is during monthly backup of server it can take 2 days to process.

I'm wondering if it's possible to symlink the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 5th August 2014, 00:55
Replies: 2
Views: 474
Posted By Turbanator
updating ispc 3.0.5.3-> 3.0.5.4p2 on multi server

updating ispc 3.0.5.3 --> 3.0.5.4p2 on multi server setup, do I need to reconfigure services? or go into Expert mode?
Thanx.
Forum: General 23rd July 2014, 05:03
Replies: 4
Views: 940
Posted By Turbanator
I don' t have any rollback answers for you but I...

I don' t have any rollback answers for you but I found this was a common problem on Ubuntu 12.x. So maybe these pages can help you.
...
Forum: Tips/Tricks/Mods 14th April 2014, 23:03
Replies: 6
Views: 4,733
Posted By Turbanator
Here's another that we use and looks at timeframe...

Here's another that we use and looks at timeframe to delete as well.


#!/bin/sh
# Time to wait before removing mails from the Junk folder (Default: 7 days) Set 0 to turn off....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 29th January 2014, 18:23
Replies: 1
Views: 827
Posted By Turbanator
Bind open relay problem maybe??

Perfect Debian Lenny w/Bind....I know...old.

This is a Master server.
dnstop is showing this (2 min snapshot)
69.2.103.10 saveroads.ru 2234 30.0
178.33.2.138 saveroads.ru ...
Forum: Tips/Tricks/Mods 4th January 2014, 17:13
Replies: 73
Views: 19,666
Posted By Turbanator
I believe there is a youtube demo on the sogo.nu...

I believe there is a youtube demo on the sogo.nu website. I never got openchange working and didn't really need it.
Forum: Tips/Tricks/Mods 13th November 2013, 17:12
Replies: 73
Views: 19,666
Posted By Turbanator
Only on the mail domains themselves. Just...

Only on the mail domains themselves.

Just remember the trick is that server 1 has the Views, whereas Server 2 (mail server) has Federated tables on the Views...like a view of a View.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd November 2013, 04:01
Replies: 1
Views: 568
Posted By Turbanator
If anybody needs to know, this worked and...

If anybody needs to know, this worked and autoresponders now perform correctly with -N switch from previous thread.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 2nd November 2013, 01:03
Replies: 1
Views: 568
Posted By Turbanator
Updating Squeeze courier-maildrop with Wheezy version

I've moved this question from
http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=303835&postcount=5

to here since I need to do this over this weekend.

Falko/Till: do you see any problem with...
Forum: General 23rd October 2013, 23:30
Replies: 4
Views: 630
Posted By Turbanator
The only way to do that is to make the multi...

The only way to do that is to make the multi server setup as Additions to the existing. So you could create a new web/db server for new sites. If you want to move existing sites form the single,...
Forum: General 11th October 2013, 21:27
Replies: 4
Views: 1,792
Posted By Turbanator
Here's an answer to the -N issue not working on...

Here's an answer to the -N issue not working on Squeeze.

http://www.arty.lv/ispconfig-3-0-4-6-autoresponder-on-debian-6-squeeze/

Falko, do you think it would be ok to perform the courier update...
Forum: General 11th October 2013, 19:53
Replies: 4
Views: 1,792
Posted By Turbanator
And in addition, unless I'm missing something, I...

And in addition, unless I'm missing something, I don't think the -N switch is valid anymore in the debian squeeze mailbot version......

any ideas how to get the auto reply Above instead of below...
Forum: General 11th October 2013, 02:14
Replies: 4
Views: 1,792
Posted By Turbanator
Falko i tried this on Perfect Squeeze, courier,...

Falko
i tried this on Perfect Squeeze, courier, ispc 3.0.5.3 and it's still not putting the custom responder with -N in place.

It's still grabbing the default.

Did I miss something?
Forum: General 26th September 2013, 17:13
Replies: 12
Views: 2,758
Posted By Turbanator
Maybe I missed it, but where does it show marked...

Maybe I missed it, but where does it show marked as Spam?
Forum: Tips/Tricks/Mods 14th September 2013, 18:41
Replies: 73
Views: 19,666
Posted By Turbanator
I have it working as I showed in the previous...

I have it working as I showed in the previous email. I installed funambol but decided not to go that route with openchange due to complaints of glitches. Instead I went with straight sogo connector...
Forum: General 13th September 2013, 22:57
Replies: 1
Views: 823
Posted By Turbanator
Asking this again since I never figured it out.

Asking this again since I never figured it out.
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 21:58
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
No problem. If you didn't use a Perfect Server...

No problem. If you didn't use a Perfect Server install then I probably won't be much help. My guess is you need to check with OvH to see what ports they are allowing for smtp since it was some...
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 21:30
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
did it actually output serverdomain.com or did...

did it actually output serverdomain.com or did you put that in?

I think you have a mailname or host issue.

What Perfect setup did you run?
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 21:13
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
after telnet localhost 25 ehlo mail.domain.com ...

after telnet localhost 25
ehlo mail.domain.com

....note "EHLO"...NOT echo.
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 20:52
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
not echo "ehlo"

not echo
"ehlo"
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 20:47
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
ok well SSL is for sure not available. ...

ok well SSL is for sure not available.
#smtps...

can you ssh to the server and
telnet localhost 25
ehlo mail.domain.com
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 20:37
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
try NO SSL and port 587 first. If that doesn't...

try NO SSL and port 587 first.
If that doesn't work try port 25.

if those both don't work, you may need to post your postfix/master.cf
Forum: Installation/Configuration 4th September 2013, 20:31
Replies: 17
Views: 1,004
Posted By Turbanator
Outgoing on your phone isn't working, correct? ...

Outgoing on your phone isn't working, correct?

In your outgoing settings, make sure you check that outgoing server requires authentication and that you are sending your login info.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th September 2013, 20:30
Replies: 10
Views: 1,147
Posted By Turbanator
sounds like a resource issue to me. You probably...

sounds like a resource issue to me. You probably need a lot more tuning in your my.cnf.
I'm sure others have posted some examples here or google wordpress my.cnf .
Showing results 1 to 25 of 220

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.