Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: most4tune8
Forum: Installation/Configuration 7th August 2007, 11:48
Replies: 2
Views: 2,169
Posted By most4tune8
Thanks Till, Great help!

Thanks Till, Great help!
Forum: Installation/Configuration 6th August 2007, 16:58
Replies: 2
Views: 2,169
Posted By most4tune8
PHP binary does not work

Here is the last part of the output to the screen.

I am running Ubuntu fiesty and the uname output is:
uname -a:-
Linux www 2.6.20-16-generic #2 SMP Thu Jun 7 20:19:32 UTC 2007 i686 GNU/Linux
...
Forum: General 10th March 2007, 19:19
Replies: 3
Views: 2,751
Posted By most4tune8
Sorry about the delay. The database exists but...

Sorry about the delay. The database exists but not sure if it is empty.
The Vhosts_ispconfig.conf file is empty.
Forum: General 7th March 2007, 12:03
Replies: 3
Views: 2,751
Posted By most4tune8
Web browsing not working after upgrade

I have upgraded to a newer version of ISPConfig and now my web browsing is not working. When the url of the site is entered, the doc root directory is shown. I went into ISPConfig to see whats the...
Forum: General 6th March 2007, 12:42
Replies: 1
Views: 2,310
Posted By most4tune8
URL is showing doc root directory and not page

I recently installed the latest ISPConfig over my previous one and now my urls show the doc root directory.
http://www.kenrules.co.za www.leejames.co.za (http://www.leejames.co.za) and...
Forum: Installation/Configuration 10th May 2006, 08:54
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By most4tune8
I use the name servers of my ISP 196.255.25.34...

I use the name servers of my ISP 196.255.25.34 and 196.255.25.3. My second domain is registered at freedns together with the first one.
Forum: Installation/Configuration 9th May 2006, 19:23
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By most4tune8
I tried adding entries to the hosts file but get...

I tried adding entries to the hosts file but get the same result as shown below. I dont think that is the problem because it works for my other domain both on the home LAN and on the internet.
Here...
Forum: Installation/Configuration 9th May 2006, 12:19
Replies: 5
Views: 2,992
Posted By most4tune8
Trouble connecting to domain on LAN but okay from internet

I have installed ISPConfig and have been running with just one site for a while. Recently I added another site on my server. I am able to view it's web pages from anywhere on the internet but I...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.