Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Lizard King
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 20:38
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Thanks for all your help , mails are now...

Thanks for all your help , mails are now correctly delivered.
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 20:31
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Restarting amavisd gives the following error ...

Restarting amavisd gives the following error

[root@CentOS-53-64-minimal etc]# service amavisd restart
Shutting down Mail Virus Scanner (amavisd): [FAILED]
Starting Mail Virus...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 19:47
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Did it and still no luck , this is going to drive...

Did it and still no luck , this is going to drive me crazy :S

The latest entries are

Jul 7 19:39:09 CentOS-53-64-minimal pop3d: LOGIN, user=lizardking@ayyas.com, ip=[::ffff:92.44.72.43],...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 19:17
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
This is from /var/log/maillog Jul 7...

This is from /var/log/maillog

Jul 7 19:06:49 CentOS-53-64-minimal postfix/qmgr[3199]: BCFCB37B22B0: to=<ecelikdemir13@yahoo.com>, relay=none, delay=500585, delays=500585/0.56/0/0, dsn=4.4.1,...
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 15:17
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Ok removed exim from server and started postfix...

Ok removed exim from server and started postfix but still i can't receive any e-mails.
Forum: Installation/Configuration 7th July 2009, 01:49
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
I am pretty sure i followed each step very...

I am pretty sure i followed each step very carefull. I also don't understand why exim is still running. Is there anyway i can correct this easily ?
Forum: Installation/Configuration 6th July 2009, 17:00
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Output is [root@server1 ~]# netstat -tap ...

Output is

[root@server1 ~]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 16:01
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
# Global Postfix configuration file. This file...

# Global Postfix configuration file. This file lists only a subset
# of all parameters. For the syntax, and for a complete parameter
# list, see the postconf(5) manual page (command: "man 5...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 12:08
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
Within /var/log/exim/main.log the entries ...

Within /var/log/exim/main.log the entries
2009-07-05 04:11:40 unknown named domain list "+relay_domains"
2009-07-05 04:11:45 unknown named domain list "+relay_domains"
2009-07-05 04:12:01 unknown...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2009, 00:56
Replies: 20
Views: 16,444
Posted By Lizard King
421 Unexpected failure

I have a problem with my mail server . I can't seem to send or receive any e-mails. When i try send an e-mail to a domain on my server i receive the following error.

This message was created...
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2009, 14:29
Replies: 6
Views: 3,005
Posted By Lizard King
Dns update took longer than i expected.

Dns update took longer than i expected.
Forum: Installation/Configuration 2nd July 2009, 14:26
Replies: 6
Views: 3,005
Posted By Lizard King
Yes , they are pointing to correct server but yet...

Yes , they are pointing to correct server but yet again i can't receive any e-mails.
Forum: Installation/Configuration 1st July 2009, 11:39
Replies: 6
Views: 3,005
Posted By Lizard King
I think i spoke so early because my e-mail...

I think i spoke so early because my e-mail accounts are not working.
This is the info i receive when i try to check e-mails from outlook

For incoming and outgoing mail server i am using...
Forum: Installation/Configuration 1st July 2009, 09:59
Replies: 6
Views: 3,005
Posted By Lizard King
Problems have been solved.

Problems have been solved.
Forum: Installation/Configuration 1st July 2009, 03:31
Replies: 6
Views: 3,005
Posted By Lizard King
Setting up DNS Configuration

Hello ,

I am pretty new to ISPconfig. Today i followed this tutorial (http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.3-x86_64-ispconfig-3) and installed ISPconfig to my server. I first added a...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.