Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 97
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: arraken
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd October 2014, 10:02
Replies: 2
Views: 43
Posted By arraken
Here is the content of one of the injected...

Here is the content of one of the injected php-files which were sending the spam:

<?php
$vNOQ1WP = Array('1'=>'j', '0'=>'Z', '3'=>'e', '2'=>'4', '5'=>'H', '4'=>'I', '7'=>'1', '6'=>'A', '9'=>'F',...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd October 2014, 10:00
Replies: 2
Views: 43
Posted By arraken
php file injection in webfolders

Hi!

I'm not sure if the following problem is directly related to ISPConfig, but maybe someone here knows:

Last night, 2 of our webservers started sending a lot of spam, originating from...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 8th October 2014, 15:54
Replies: 1
Views: 122
Posted By arraken
Spam Mail Settings

Hi!

I have some questions regarding spam-mail settings on my multiserver setup.

1.
A client told me that some customers can't send him mail, meaning that their mails never reach him.

I...
Forum: Server Operation 24th September 2014, 20:23
Replies: 7
Views: 2,403
Posted By arraken
On Ubuntu, a very easy and quick fix is the...

On Ubuntu, a very easy and quick fix is the following:


apt-get update
apt-get install --only-upgrade bash


Of course a apt-get dist-upgrade works too, but if you want to be extra quick and...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 18th September 2014, 11:58
Replies: 2
Views: 215
Posted By arraken
Well, brute forcing with a cluster sounds a bit...

Well, brute forcing with a cluster sounds a bit over the top. I guess I'll have to find another solution. :)
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 18th September 2014, 11:51
Replies: 2
Views: 215
Posted By arraken
Read Client Passwords

Hi!

Is there any way to read a clients ftp password as a server admin? I sometimes have to do some maintenance on clients websites, and it would be very helpful to be able to just log in with...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd July 2014, 06:49
Replies: 9
Views: 491
Posted By arraken
Hi Till! Thanks for the answer. However, it...

Hi Till!

Thanks for the answer. However, it turns out we weren't causing this anyway. The problem was a locally installed antivirus program with an outlook plugin. The plugin checked the mail,...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 17:39
Replies: 9
Views: 491
Posted By arraken
Ok, there seems to be a different problem too,...

Ok, there seems to be a different problem too, which i can document a bit more precisely:

The customer sent a mail with outlook to two recipients. Shortly after, the mail appeared ~30 times in her...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:27
Replies: 9
Views: 491
Posted By arraken
It is a Message (or rather multiple messages)...

It is a Message (or rather multiple messages) written by hand, no system message or similar.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:14
Replies: 9
Views: 491
Posted By arraken
There are no messages in the postqueue, and no...

There are no messages in the postqueue, and no mailfilters configured.

So I guess it must be a problem with his outlook, resending the mail randomly or somehting..
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th July 2014, 14:05
Replies: 9
Views: 491
Posted By arraken
Mail being resent multiple times

Hi,

A client of us has a peculiar problem with his mail-account. He gets messages from another account of his mail-domain sent to his inbox. This mails seem to be stuck somehow - apparently the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 13th May 2014, 11:40
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
Hi! I resolved this by just manually...

Hi!

I resolved this by just manually creating a symlink in /etc/nginx/sites-enabled that points to my default vhost, like so:

ln -s /etc/nginx/sites-available/default...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 6th May 2014, 18:49
Replies: 4
Views: 502
Posted By arraken
Yeah, we try to educate them as much as possible....

Yeah, we try to educate them as much as possible. However, OUR customers are stressed out about the fact that some of THEIR customers (visitors of their website) get stressed out about the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 6th May 2014, 08:06
Replies: 1
Views: 426
Posted By arraken
DNS-Zone Client Permissions

Hi!

Is it somehow possible, to allow a Client to manage DNS-Zones that are assigned to him, but not allow him to create new ones?

In other words, we want Clients to have management permission,...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 2nd May 2014, 12:39
Replies: 4
Views: 502
Posted By arraken
disable https for website

Hi!

I have an apache ispconfig3 webserver where I don't want to use or allow https. If i visit https://somedomain.at i get a warning that the certificate is unthrustworthy. This stresses out some...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 14th April 2014, 11:34
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
Hi! Yes, I created the 000default website in...

Hi!

Yes, I created the 000default website in ISPConfig - this is the vhost for it. I thought that is the way to do it.

I also have a default vhost of nginx. The file ist just called "default"....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 22:04
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
contents of 000default.tld.vhost server { ...

contents of 000default.tld.vhost

server {
listen 1.2.3.4:80;


server_name 000default.at www.000default.at;

root /var/www/000default.at/web;
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th April 2014, 15:09
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
I have still been unable to solve this problem. I...

I have still been unable to solve this problem. I also found out that when I type the IP address of my webserver into the browser, i also get redirected to the client's domain.

Here is the vhost...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 19:04
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
well, that didn't really work: when I choose the...

well, that didn't really work: when I choose the IP in my 000default.tld domain, every domain on my server suddenly pointed to this domain. I quickly selected the IP instead of * for every website...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 18:47
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
Ok, it partially works. All my websites use * as...

Ok, it partially works. All my websites use * as ipv4 address. When i use * in my 000default.tld website, I still get redirected to the client's website strangely.

But when i manually edit the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th April 2014, 17:43
Replies: 14
Views: 2,651
Posted By arraken
nginx default domain

Hi!

When I visit a domain that points to my webserver, but has no website created in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

I found some posts about apache which...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 13:41
Replies: 1
Views: 372
Posted By arraken
move emails between servers

Hi!

I have a question regarding the transfer of emails between servers.

I have a client on an old ispconfig3 server with courier installed. I want to move the client to a new server with...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd April 2014, 10:49
Replies: 7
Views: 486
Posted By arraken
Hi! I have a similar problem, but with...

Hi!

I have a similar problem, but with nginx. When I visit a domain that points to my webserver, but has no website in ISPConfig, I get redirected to a site that belongs to a client.

You said...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 09:07
Replies: 14
Views: 1,135
Posted By arraken
Hi till, I already tried to delete the...

Hi till,

I already tried to delete the .ispconfig_lock. The problem is, that afterwards, the aps install function gets started again, and the problem repeats. So the problem seems to be that the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 27th March 2014, 08:18
Replies: 14
Views: 1,135
Posted By arraken
Ok, one day later, i still get the same errors in...

Ok, one day later, i still get the same errors in my log every 10 seconds:

26.03.2014-20:15 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.03.2014-20:15 - DEBUG -...
Showing results 1 to 25 of 97

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.