Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: amoswright
Forum: Installation/Configuration 20th January 2006, 16:53
Replies: 15
Views: 13,356
Posted By amoswright
Hi and thanks! It appears that getting rid of...

Hi and thanks! It appears that getting rid of yahoo.com's "masked forwarding" and adding the DNS A records did the trick!

It is great that you guys are so tollerant of newbies like myself!
...
Forum: Installation/Configuration 17th January 2006, 15:43
Replies: 15
Views: 13,356
Posted By amoswright
Thanks for the quick response Till. I had tried...

Thanks for the quick response Till. I had tried that set-up, and just tried it again. Unfortunately, as soon as I add a second site, I get the shared IP error.

Are there settings from my DNS...
Forum: Installation/Configuration 16th January 2006, 22:13
Replies: 15
Views: 13,356
Posted By amoswright
Shared IP error when adding new site

Hi, I'm having trouble setting up a new site with ISPConfig - I get a shared IP error.

When I set up the site, it only gives me the option of using the internal IP, which I assume is good. I've...
Forum: Installation/Configuration 13th January 2006, 19:06
Replies: 2
Views: 6,366
Posted By amoswright
host site at same domain as ISPConfig server?

Hi All,

Finally everything working thanks to this foum! Now, I want to do something basic and am likely missing something obvious.

I want to set up a site at the same domain that I use for...
Forum: Installation/Configuration 12th January 2006, 05:03
Replies: 8
Views: 5,486
Posted By amoswright
Hi and Thank YOU! It seems to be working! ...

Hi and Thank YOU!

It seems to be working! ...this is a wonderful resource, thanks to all for making it so, and to Falko and Till for answering my questions above!

... now that I have it...
Forum: Installation/Configuration 11th January 2006, 20:38
Replies: 8
Views: 5,486
Posted By amoswright
Hmmm... so, back to setting it up behind the...

Hmmm... so, back to setting it up behind the router then... was I correct in providing the local static IP (ie 192.168.1.199 or 192.168.1.200) as the ISPConfig Web IP?

I guess I'm not sure of the...
Forum: Installation/Configuration 11th January 2006, 20:11
Replies: 8
Views: 5,486
Posted By amoswright
Hi and thanks for the speedy reply! Thanks Falko...

Hi and thanks for the speedy reply! Thanks Falko and Till!

I'll clarify what I had tried and where I went wrong (I believe):

In setting up my system, I had installed ISPConfig on a PC that is...
Forum: Installation/Configuration 11th January 2006, 05:49
Replies: 8
Views: 5,486
Posted By amoswright
Red face novice question.. I gave wrong IP for install, how to change?

Hi,

I just completed an install of ISPConfig on fc4 as described in "the perfect set up". I thought that things had gone well, untill I tried to log in on port 80... no go, connection timmed...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.