Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: benlake
Forum: Installation/Configuration 18th April 2011, 17:20
Replies: 6
Views: 1,658
Posted By benlake
When I upgraded my ispconfig.vhost had been...

When I upgraded my ispconfig.vhost had been reverted to non-SSL version, and the error you are getting is exactly what would happen if you specified https:// when connecting to a port not speaking...
Forum: Installation/Configuration 16th April 2011, 02:07
Replies: 10
Views: 3,548
Posted By benlake
To be more clear since there are a couple files...

To be more clear since there are a couple files in the log dir, I mean monitor:

/var/log/ispconfig/cron.log
Forum: Installation/Configuration 16th April 2011, 01:55
Replies: 10
Views: 3,548
Posted By benlake
If you see files, you have a `named` database. ...

If you see files, you have a `named` database.

The DEBUG setting was for the ispconfig log.

Sounds like you have it sorted.
Forum: Installation/Configuration 15th April 2011, 23:08
Replies: 10
Views: 3,548
Posted By benlake
@serkejal I'm guessing you installed...

@serkejal

I'm guessing you installed ispconfig3 before you installed bind. I did the same thing. Whether that is true or not, try this:

#ls /usr/local/ispconfig/server/plugins-enabled/bind*...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.