Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 131
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bobpit
Forum: Installation/Configuration 19th October 2014, 22:40
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
I think I know why it is not working. I need to...

I think I know why it is not working. I need to add the IP in the /etc/network/interfaces file, right?

Well, my file does not look like the one in the manual. Here it is (xxx.xxx.xxx.001 is my...
Forum: Installation/Configuration 19th October 2014, 21:27
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
After 10 days it still does not work. So I guess...

After 10 days it still does not work. So I guess I have not set it up correctly. I followed the manual. There are not many things to go wrong.

When I PING the IP, I get no response. This is...
Forum: Installation/Configuration 10th October 2014, 18:17
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
24 hours passed, namecheap says that the A...

24 hours passed, namecheap says that the A records are set correctly, and still the site (http://mmprox.com) does not come up.

From ISPConfig, I did add the IP address on the server and then...
Forum: Installation/Configuration 10th October 2014, 07:43
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
assuming that the new IP address is...

assuming that the new IP address is xxx.xxx.xxx.xxx

If I go to http://xxx.xxx.xxx.xxx , I still do not see the 2nd site. Is this normal? I think I should be able to see it even before it...
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 17:40
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
I did. I also set the fresh IP address for the...

I did. I also set the fresh IP address for the second site at my domain name registrar. Could it be that there is the problem? That it needs time to propagate?
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 17:33
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
ok, I think I did everything. But now the sites...

ok, I think I did everything. But now the sites do not work properly.

Any idea why when I enter in the url www.mmprox.com, I end up at https://surf-anonymous.info/ ?
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 16:45
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
ok, I have the same problem like in that old...

ok, I have the same problem like in that old thread. I am in ispconfig, Domain -> [IPv4-Address] field. It displays a "*" and it does not accept the new IP address I want to enter.
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 16:40
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
I remember I had trouble setting the IP address...

I remember I had trouble setting the IP address and you had told me that the VPS setup is different : http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=304409&postcount=6
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 16:18
Replies: 13
Views: 314
Posted By bobpit
SSL certificate for 2nd site on VPS

I have 2 sites on a VPS. The first one is an SSL one. I bought a second SSL certificate to install on the second one. I also got a new IP address for it.

I understand that the instructions of...
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 14:44
Replies: 4
Views: 159
Posted By bobpit
perfect! Works now. Thank you Till

perfect! Works now.

Thank you Till
Forum: Installation/Configuration 9th October 2014, 13:48
Replies: 4
Views: 159
Posted By bobpit
Hello The permissions of the STATS directory...

Hello

The permissions of the STATS directory are 755 which is ok. The ownership was wrongly set to root/root. I did change it to be the appropriate one: web3/client1. However I still get error...
Forum: Installation/Configuration 8th October 2014, 16:07
Replies: 4
Views: 159
Posted By bobpit
deleted stats directory, now get error 403

Hello

I use AWSTATS and I accidentally deleted the STATS directory of one of my sites, on the VPS. I did recreate it (/var/www/clients/client1/web3/web/stats). From FTP client I see some file to...
Forum: Installation/Configuration 15th March 2014, 10:21
Replies: 0
Views: 1,256
Posted By bobpit
vmware: no 3D support is available from the host

In an ubuntu 12.04 64bit pc, I created a Windows7 VM in VMWare. Uppon startup VMWare displayed the following messages:
No 3D support is available from the host.
Hardware graphics...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th March 2014, 10:19
Replies: 4
Views: 1,088
Posted By bobpit
From what I understand the incident lasts no more...

From what I understand the incident lasts no more than 1-2 minutes, see the times of the emails. Even if I am constantly online to catch something that happens once every 3 weeks, I will not have...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 11th March 2014, 08:04
Replies: 4
Views: 1,088
Posted By bobpit
I received the message in my inbox hours after...

I received the message in my inbox hours after the incident. So I had no chance to investigate online the cpu usage.

MUNIN graphs of cpu revealed nothing extraordinary. Generally low cpu usage....
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 10th March 2014, 14:41
Replies: 4
Views: 1,088
Posted By bobpit
monit: cpu wait usage of 99.9% matches resource limit [cpu wait usage>20.0%]

Sometimes I get these messages from monit and I can't understand why they occur or what they mean. I checked munin and I do not see anything abnormal in cpu usage.


Date: Mon, 10 Mar 2014...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 25th February 2014, 01:20
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
After much investigation I went to #munin IRC. ...

After much investigation I went to #munin IRC. Even those people could not fix it after many trials and tests. So I thought of a workaround: I made monit monitor munin. So monit will force munin...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 23rd February 2014, 10:57
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
does this help? # initctl show-config -e...

does this help?

# initctl show-config -e munin-node
munin-node
start on filesystem (job:, env:)
start on net-device-up (job:, env: IFACE=lo)
stop on runlevel (job:, env: [!2345])
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd February 2014, 20:14
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
I have already done this.

I have already done this.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd February 2014, 20:03
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
Negative! Munin still refuses to run after...

Negative!

Munin still refuses to run after reboot.

Waiting for the graphs to fill is not reliable for checking if munin is running. Can you tell me how to check if it is running from the...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd February 2014, 17:42
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
First try failed: $ update-rc.d munin defaults ...

First try failed:
$ update-rc.d munin defaults
update-rc.d: /etc/init.d/munin: file does not exist

Then I figured it is munin-node:
$ update-rc.d munin-node defaults
update-rc.d: warning:...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd February 2014, 12:11
Replies: 8
Views: 817
Posted By bobpit
I tried this and it worked. Thanks! 127.0.0.2...

I tried this and it worked. Thanks!
127.0.0.2 server1
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
# Auto-generated hostname. Please do not remove this comment.
192.210.214.129...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 22nd February 2014, 02:47
Replies: 8
Views: 904
Posted By bobpit
munin does not start on reboot

After I reboot the server, munin will not start unless I do :
service munin-node restart

This is the munin-node.conf (default):
# munin-node

description "munin-node"
author "Chuck Short...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th February 2014, 12:48
Replies: 8
Views: 817
Posted By bobpit
Till I am googling all morning on this...

Till

I am googling all morning on this issue.

You are more experienced. If you could tell me what is the meaning of this "secondary internal" IP address 127.0.0.2 (compared to 127.0.0.1),...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 17th February 2014, 11:07
Replies: 8
Views: 817
Posted By bobpit
This is the etc/hosts file: 127.0.0.1...

This is the etc/hosts file:
127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
# Auto-generated hostname. Please do not remove this comment.
192.210.214.129 server1.surf-anonymous.info server1
::1...
Showing results 1 to 25 of 131

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.