Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Yop
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2013, 10:12
Replies: 1
Views: 1,737
Posted By Yop
I've spend some time to try to solve this but I'm...

I've spend some time to try to solve this but I'm not familiar enough with this.

Could someone give me a little help please ?
Forum: Installation/Configuration 28th August 2013, 18:05
Replies: 1
Views: 1,737
Posted By Yop
X-Postfix-Sender : invalid sender

Hi all,

I've a ISPconfig 2.2.40 running well since a long time.

One of my customer reports a problem when his Autoresponder is activated.
Sometimes the autoresponder message isn't delivered to...
Forum: Server Operation 11th November 2009, 00:18
Replies: 2
Views: 10,659
Posted By Yop
Ok so I answer to myself, maybe it could help...

Ok so I answer to myself, maybe it could help someone :
The server had not enough resources...

I transfered 1 VM machine to another server, rebooted debian, let it do his job (lot of mails to...
Forum: Server Operation 10th November 2009, 20:19
Replies: 2
Views: 10,659
Posted By Yop
Hi, I finally succeeded in login to my...

Hi,

I finally succeeded in login to my server with ssh.
There is an enormous load : 54 (don't really know what it means, but I'm more used to see something like 0,54).

I had the time to launch...
Forum: Server Operation 10th November 2009, 15:16
Replies: 2
Views: 10,659
Posted By Yop
Login timed out after 60 seconds

Hi everyone,

I'm running an ISPConfig system under Debian.
It run without problem since about a year.

But when my email client asked for my password (it doesn't usually do), I tried to login...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.