Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rukus77
Forum: Installation/Configuration 7th May 2010, 05:35
Replies: 8
Views: 4,716
Posted By rukus77
In my case, the path should be; ...

In my case, the path should be;

/usr/local/sbin/mydns

Mike
Forum: General 14th April 2010, 00:59
Replies: 6
Views: 6,937
Posted By rukus77
Same happened to me after updating clamd (and...

Same happened to me after updating clamd (and clamav).

I began getting a clamd.sock error in the logs as well;

(!)ClamAV-clamd: Can't connect to UNIX socket /var/run/clamav/clamd.sock: No such...
Forum: Installation/Configuration 14th April 2010, 00:31
Replies: 32
Views: 17,570
Posted By rukus77
Not necessarily true... When I had this issue...

Not necessarily true... When I had this issue (before switching to mydns-ng), INT worked fine for me on 3 different servers. This is running in a mydns (master) bind (slave) configuration.

Mike
Forum: Installation/Configuration 12th March 2010, 18:41
Replies: 3
Views: 2,402
Posted By rukus77
Thanks Till. That's what it was. Yeah, I...

Thanks Till. That's what it was.

Yeah, I realized that after my post and corrected the issue to allow send/receive, but did not re-run the update. I will do that now.

Thanks again,
Mike
Forum: Installation/Configuration 12th March 2010, 00:02
Replies: 3
Views: 2,402
Posted By rukus77
Guys, Just an FYI, in case anyone runs into...

Guys,

Just an FYI, in case anyone runs into this and did not backup their main.cf...

remove or comment out the dovecot references;

#smtpd_sasl_type = dovecot
#smtpd_sasl_path = private/auth...
Forum: Installation/Configuration 11th March 2010, 23:50
Replies: 3
Views: 2,402
Posted By rukus77
SMTP issues after upgrading to 3.0.2 - Dovecot related?

Hi,

I just upgraded from 3.0.16 to 3.0.2 and am no longer able to send or receive emails. I see that dovecot support was added and this may be causing issues with my existing config.

Should I...
Forum: Installation/Configuration 16th November 2009, 20:50
Replies: 32
Views: 17,570
Posted By rukus77
Installing mydns-ng will be your best bet if you...

Installing mydns-ng will be your best bet if you want this issue resolved.

Mike
Forum: Installation/Configuration 20th October 2009, 05:53
Replies: 8
Views: 4,716
Posted By rukus77
I just noticed where I went wrong. Looks like I...

I just noticed where I went wrong. Looks like I missed updating the path on this line.

Thanks for your assistance,

Mike
Forum: General 20th October 2009, 05:52
Replies: 13
Views: 6,666
Posted By rukus77
I just noticed where I went wrong. Looks like I...

I just noticed where I went wrong. Looks like I missed updating the path on this line.

Thanks for your assistance,

Mike
Forum: General 20th October 2009, 05:21
Replies: 13
Views: 6,666
Posted By rukus77
Hello DFen, Here is what mydns looks like in...

Hello DFen,

Here is what mydns looks like in /etc/init.d

Do you see anything out of the ordinary?

#!/bin/bash
#
# mydns This starts and stops mydns.
#
Forum: Installation/Configuration 19th October 2009, 20:11
Replies: 8
Views: 4,716
Posted By rukus77
Hi Till, I tried that, but since commands are a...

Hi Till, I tried that, but since commands are a little different between the two OS's, I get some errors...

This is what my config looks like in /etc/init.d/mydns. Do you see anything wrong with...
Forum: General 17th October 2009, 19:58
Replies: 13
Views: 6,666
Posted By rukus77
Hello DFen, thanks for the detailed response...

Hello DFen,

thanks for the detailed response as it reassures me that I did nothing wrong with install steps.

I had followed your first post and updated the path in /etc/init.d/mydns since...
Forum: General 17th October 2009, 16:43
Replies: 13
Views: 6,666
Posted By rukus77
Hi Till, I searched howtoforge, but could...

Hi Till,

I searched howtoforge, but could not find any documentation for mydns-ng on Centos.

Thanks,
Mike
Forum: Installation/Configuration 17th October 2009, 16:41
Replies: 8
Views: 4,716
Posted By rukus77
Hi Till, thanks for your reply. I followed...

Hi Till, thanks for your reply. I followed Perfect setup, but it calls for mydns and not mydns-ng for Centos. There is no package for mydns-ng on Centos, so I installed;

./configure
make
make...
Forum: General 17th October 2009, 02:52
Replies: 13
Views: 6,666
Posted By rukus77
Hi DFen, I ran into the same issue so decided to...

Hi DFen, I ran into the same issue so decided to try out mydns-ng as well.

I installed it, but was wondering if it needs a file in /etc/init.d/ like mydns had?

I am able to run it using "mydns...
Forum: Installation/Configuration 17th October 2009, 01:31
Replies: 8
Views: 4,716
Posted By rukus77
unable to start mydns-ng Centos 5.3

Hello everyone,

I was having the axfr issue where everytime I would update ISPConfig, I would have to update database and change a few lines of code from Y,N to 1,etc...

Anyhow, I decided to...
Forum: Tips/Tricks/Mods 29th September 2009, 02:17
Replies: 22
Views: 16,180
Posted By rukus77
For what it's worth, I followed the CentOS 5.2...

For what it's worth, I followed the CentOS 5.2 Perfect Setup w/ ISPConfig 3 and I can access phpmyadmin and webmail from every site I've created so far.

I currently have 8 domains hosted and none...
Forum: Feature Requests 9th September 2009, 05:38
Replies: 3
Views: 7,386
Posted By rukus77
This would be a good feature for clients. ...

This would be a good feature for clients.

Thanks,
Mike
Forum: Feature Requests 9th September 2009, 00:16
Replies: 2
Views: 3,051
Posted By rukus77
That would be a nice feature...

That would be a nice feature...
Forum: Installation/Configuration 24th August 2009, 22:35
Replies: 6
Views: 2,776
Posted By rukus77
I'm not 100% sure, but based on your description,...

I'm not 100% sure, but based on your description, your second server is sharing the same mydns tables in your database. This may be why you get the message that the zone already exists.

I can't...
Forum: General 24th August 2009, 22:23
Replies: 30
Views: 22,530
Posted By rukus77
Guys, Till just explained how to use the...

Guys, Till just explained how to use the subdomain feature... Just create the folder manually for now... You have to FTP to the directory to upload your script/files/etc anyway, so create the folder...
Forum: Installation/Configuration 5th August 2009, 22:12
Replies: 13
Views: 7,526
Posted By rukus77
This is what is currently running after a half...

This is what is currently running after a half day load...

web20 3348 0.0 0.2 61144 3044 ? S Aug04 0:03 /usr/bin/php-cgi
web20 3349 0.0 0.2 61304 3064 ? S ...
Forum: Installation/Configuration 5th August 2009, 22:01
Replies: 13
Views: 7,526
Posted By rukus77
My sites aren't generating high traffic yet, but...

My sites aren't generating high traffic yet, but they are average...

They run fine for a while, but every now and then they begin to hang and I notice that all mem and swap are maxed out. The only...
Forum: Installation/Configuration 4th August 2009, 21:41
Replies: 13
Views: 7,526
Posted By rukus77
I am having same issue on Centos 5.3 Perfect...

I am having same issue on Centos 5.3 Perfect server setup...

I have 2 Wordpress sites and 2 classifieds sites, both using PHP.

ps -aux output after a reboot...

web1 2809 0.0 0.7 ...
Forum: General 30th June 2009, 00:14
Replies: 73
Views: 28,421
Posted By rukus77
I'm using Centos5.3 and had followed your perfect...

I'm using Centos5.3 and had followed your perfect setup guide.

I am collecting stats, but still combined with my other sites. I have performed several installs on other servers and everything...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.