Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AllanJ
Forum: General 7th August 2008, 23:57
Replies: 1
Views: 1,820
Posted By AllanJ
mysql db's are not created

Hi

I have a strange problem, that I have not seen before.
It is 2.2.24 running on Ubuntu Hardy, and i made a clean install, created a reseller, created a customer, and a website. Then I made 2...
Forum: Developers' Forum 4th August 2008, 20:44
Replies: 2
Views: 20,506
Posted By AllanJ
How to create .pkg file ?

i would like to be able to create a package of my TYPO3 installer, but am not able to find any documentation of the format.
The closest is a link from this page...
Forum: Installation/Configuration 29th April 2008, 22:57
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
The start of the mysql log for a remoting...

The start of the mysql log for a remoting "user_add" looks like this:

68251 Query INSERT INTO isp_isp_user...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2008, 20:55
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
OK, now things are clearing up a bit, all...

OK, now things are clearing up a bit, all webinterfaces work, including on the testserver, where I am trying to get remoting to work, but remoting "user_add" still does not work, and I have removed...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2008, 19:17
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
OK, this just gets worse, I deleted the database,...

OK, this just gets worse, I deleted the database, /root/ispconfig and /home/admispconfig. Then I made a clean install, created a reseller, and logged in as that reseller. Then I made a client, and a...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2008, 18:37
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
No, that is not the problem, I tried that...

No, that is not the problem, I tried that yesterday, but i tried something else, and it turns out that I am not able to create a user with the normal ISPConfig webinterface.
To check this I have...
Forum: Installation/Configuration 28th April 2008, 17:18
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
I am running ISPConfig 2.2.23 and the remoting...

I am running ISPConfig 2.2.23 and the remoting plugin 4.1beta on a debian etch server.
I just tried again from the example test.php script and the result is the same, you can see the mysql.log here:...
Forum: Installation/Configuration 27th April 2008, 18:06
Replies: 9
Views: 2,565
Posted By AllanJ
creating user via remoting does not work

Hi

I am trying to make an interface so that I can manage my ISPconfig server from an other server, and I hav no problems listing the webs and user etc, but when i tried to create a new user it...
Forum: General 25th May 2007, 15:00
Replies: 9
Views: 15,365
Posted By AllanJ
More problems

Yes, the mysql entry in the config file is OK.
Now I have another problem, the login information is sent OK, but the server gives an error: (this is taken from wireshark, ie. network traffic)

''...
Forum: General 25th May 2007, 14:43
Replies: 9
Views: 15,365
Posted By AllanJ
Just a typo

Sorry about the noise, 2 Min of investigation showed that it was just a typo, change BD_TYPE to DB_TYPE in the file.
Forum: General 25th May 2007, 14:37
Replies: 9
Views: 15,365
Posted By AllanJ
Old problem db_BD_TYPE

It seems that an old problem is still there, as I tried remoting with 2.3.2-dev. I get the error:

<b>Fatal error</b>: Class 'db_BD_TYPE' not found in...
Forum: Installation/Configuration 24th May 2007, 14:13
Replies: 2
Views: 2,455
Posted By AllanJ
Thank you, I should have searched better, as this...

Thank you, I should have searched better, as this is just a testserver i will just install proftpd instead of vsftpd.

Best regards
Allan Jacobsen
Forum: Installation/Configuration 24th May 2007, 10:12
Replies: 2
Views: 2,455
Posted By AllanJ
Etch problem with ispconfig_tcpserver

I am trying to make some experiments with remoting so i installed 2.3.2-dev on debian etch under vmware, but after reboot ispconfig_tcpserver will not start, it complains over a relocation error...
Forum: Developers' Forum 4th May 2007, 21:28
Replies: 2
Views: 7,056
Posted By AllanJ
I don't want to start a flame war but if you know...

I don't want to start a flame war but if you know TYPO3 every other open source CMS is just not good enough.
Just here in Denmark(5 mill. people) there are 50-100 consultants making a healthy living...
Forum: Developers' Forum 4th May 2007, 15:17
Replies: 1
Views: 5,913
Posted By AllanJ
Good idea

It has been brought up, actually I made one for TYPO3 if you look just a few posts down form this one :-).
Forum: Developers' Forum 20th April 2007, 23:03
Replies: 2
Views: 7,056
Posted By AllanJ
TYPO3 package installer ready for test

Hi

I have checked into svn the changes I have made to my ispconfig to install TYPO3 automaticly.
It contains of 2 changes to the database, an extra field to isp_server that holds the directory...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.