Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: sharkey
Forum: Installation/Configuration 26th June 2013, 11:14
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
Jun 26 01:19:14 server1 dovecot:...

Jun 26 01:19:14 server1 dovecot: imap(user@mydomain2.com): Disconnected: Logged out in=143 out=2699
Jun 26 01:19:17 server1 dovecot: imap-login: Login: user=<user@mydomain2.com>, method=PLAIN,...
Forum: Installation/Configuration 26th June 2013, 10:35
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
Bump Thanks

Bump
Thanks
Forum: General 25th June 2013, 15:41
Replies: 1
Views: 560
Posted By sharkey
Short name for intranet?

Is it possible to create a domain without a TLD just for intranet use?

When I go to add a website it required the TLD.

Thanks.
Forum: Installation/Configuration 25th May 2013, 12:17
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
I did a full reinstall. I am now able to...

I did a full reinstall.

I am now able to recieve email but still can't send.

I can telnet to port 25 by URL but not localhost.

telnet localhost 25
Trying 127.0.0.1...
telnet: Unable to...
Forum: Installation/Configuration 24th May 2013, 14:19
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
Getting closer

I changed master.cf from

smtp inet n - - - - smtpd

to

XX.XX.XX.XX:smtp inet n - - - - smtpd -o myhostname=mail.XXXXXX.com
XX.XX.XX.XX:smtp inet n ...
Forum: Installation/Configuration 24th May 2013, 13:25
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
Also adding this in case it helps. P.S. ...

Also adding this in case it helps.

P.S. Maybe this means I rebuilt the wrong cert?

Actually, I don't even think I did what I thought because I see newreq.pem and newreq.out in /etc/postfix
...
Forum: Installation/Configuration 24th May 2013, 08:06
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
Port 25 is open

I had to powercycle my modem to get it open. Duho

However, mail is still failing to send or recieve. :(

MXtools test

SMTP Reverse Banner Check OK - XX.XXX.XXX.XX resolves to XXXXXXX.com...
Forum: Installation/Configuration 24th May 2013, 07:32
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
I have answered the questions within the quote. ...

I have answered the questions within the quote.

Edit: A port scan shows port 25 is closed.




fail2ban-dovecot-pop3imap tcp -- anywhere anywhere multiport dports...
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2013, 13:45
Replies: 9
Dns
Views: 852
Posted By sharkey
I have an error that only occurs on a .co...

I have an error that only occurs on a .co extension.

The .com domains work fine. The .co used it's own name as a nameserver.


$TTL 3600
@ IN SOA ns1.XXXXXX.co....
Forum: Installation/Configuration 23rd May 2013, 12:53
Replies: 9
Views: 2,279
Posted By sharkey
can't send or receive email Ubuntu 13.04

Hi,

I followed this guide;

http://www.howtoforge.com/perfect-server-ubuntu-13.04-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3

and can not send or receive email.

mail.log
May 23 03:39:25 server1...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2012, 10:07
Replies: 0
Views: 994
Posted By sharkey
Reverse DNS/PTR

On Ubuntu 9.10 with Bind.


I requested my host to ad reverse DNS and this was their reply;



I have searched everything and am clueless on reverse DNS. I keep getting NXDOMAIN.

I have...
Forum: Installation/Configuration 9th November 2012, 16:34
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
Created new thread

Created new thread
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 23:38
Replies: 7
Views: 1,058
Posted By sharkey
Can I (and if so how) change the default path to...

Can I (and if so how) change the default path to /var/www? At least for the main account. (I don't plan on adding any other domains at the moment)

Server Config says "Do not enable this option...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 23:10
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
Nevermind .... I see ISPConfig uses...

Nevermind .... I see ISPConfig uses /var/www/clients/client0/web1/web instead of /var/www
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 23:00
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
I redid everything with my registrar and it kinda...

I redid everything with my registrar and it kinda works now .... but



I can load the site by IP address but not by domain name??
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 10:47
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
Ok. Speaking of subdomains I have a question...

Ok.

Speaking of subdomains I have a question there.

I created the NS1 and NS2 subdomains with 1and1, I entered those values into ISPConfig but I didn't create an actual subdomain on the server...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 10:31
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
And I telnet'd into port 53 on the IP. ...

And I telnet'd into port 53 on the IP.

Seemed fine there.
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 10:30
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
This is an unmanaged VPS with HostV. What's...

This is an unmanaged VPS with HostV.

What's strange or sad is I just set up a test server with Linode and within an hour I could access it with the domain name. (Different domain name and they...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 10:18
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
root@XXXX:~# netstat -tap | grep named tcp ...

root@XXXX:~# netstat -tap | grep named
tcp 0 0 65.98.87.215:domain *:* LISTEN 25751/named
tcp 0 0 XXXX.allcallz.c:domain *:* ...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 10:08
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
root@XXXX:~# dig @localhost allcallz.com ;...

root@XXXX:~# dig @localhost allcallz.com

; <<>> DiG 9.6.1-P2 <<>> @localhost allcallz.com
; (2 servers found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status:...
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 09:44
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
Server not found

Server not found
Forum: Installation/Configuration 6th November 2012, 04:40
Replies: 15
Views: 3,618
Posted By sharkey
DNS Issues ISPConfig3

Hi.

It's been more than 72 hours since I set up DNS.
I called my registrar today and they confirmed I have everything set up correctly on their end as far as a glued domain.

Do these...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.