Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mrbcast
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2013, 03:21
Replies: 1
Views: 944
Posted By mrbcast
What was the solution?

What was your solution? I have the same problem and it's knocking out apache2 altogether.

Thanks...
Forum: Installation/Configuration 2nd June 2013, 01:21
Replies: 0
Views: 592
Posted By mrbcast
Apache2 Bad User Name

My servers just rebooted and after that Apache2 won't start due to Bad username. In an either related or unrelated problem, none of my websites will show up outside my network. They all default to...
Forum: Installation/Configuration 12th March 2013, 00:26
Replies: 1
Views: 687
Posted By mrbcast
[SOLVED] Ok, for all of you out there who have...

[SOLVED]
Ok, for all of you out there who have loaded ISPConfig and then ended up with a situation where you couldn't send email from within your network on your email client but could recieve it. ...
Forum: Installation/Configuration 10th March 2013, 19:51
Replies: 1
Views: 687
Posted By mrbcast
Email authentication problem after multiserver install

I installed 5 hp dl360 G5 servers with debian 6 and ispconfig 3.0.5.1 in a multiserver setup where a master and 4 mirrors all share all services and have master to master DB replication. I have two...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.