Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: gabriel925fm
Forum: Installation/Configuration 19th November 2007, 00:59
Replies: 1
Views: 2,013
Posted By gabriel925fm
2 servers one domain problem

Hello,

I have one server running.. server.domain.com and now I will like to create server2.domain.com. now my question is what do i need to do when i type server2.domain.com go to this server....
Forum: Installation/Configuration 25th September 2007, 05:05
Replies: 1
Views: 2,936
Posted By gabriel925fm
Backup server setup

Hello all!!

I have 2 servers. One in location A and the other on location B. The server on location A is set as server.domain.com with ns1.domain.com and ns2.domain.com. the server on location...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2007, 18:51
Replies: 1
Views: 2,261
Posted By gabriel925fm
I can't add the main domain

Hello,

This is my problem.. i have setup a new server and everything is working. When i tried to add the main domain it says:


The name www.domain.net is already in use by another site or...
Forum: Tips/Tricks/Mods 6th September 2007, 23:51
Replies: 9
Views: 6,853
Posted By gabriel925fm
I followed all the steps and after i created the...

I followed all the steps and after i created the webmail co domain it shows like if i have created a new domain but no webmail
Forum: Tips/Tricks/Mods 5th September 2007, 19:00
Replies: 9
Views: 6,853
Posted By gabriel925fm
Hello all!! I've tryed this but no luck....

Hello all!!

I've tryed this but no luck. it still shows the (welcome to bla bla .com) Page.


I'm running isp on centOS 5.

Thanks
Forum: Installation/Configuration 2nd September 2007, 19:57
Replies: 1
Views: 2,028
Posted By gabriel925fm
I can send e-mail but not recive?

I whent trough the perfect server setup for centos 4. I installed the roundcube package from isp and the email worked perfect. after i wanted to be avail to log in to webmail on webmail.domain.com so...
Forum: Installation/Configuration 31st August 2007, 21:01
Replies: 1
Views: 2,619
Posted By gabriel925fm
Login in to outlook using email address not the isp username??

Hello,


I was trying to setup my outlook and it dosen't take the email address as the user name it takes web1_bla instead. how can i modify this?

Thanks
Forum: General 31st August 2007, 17:45
Replies: 9
Views: 3,722
Posted By gabriel925fm
Hello, I'm having the same...

Hello,

I'm having the same problem...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.