Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: olavxxx
Forum: Installation/Configuration 9th February 2008, 21:39
Replies: 3
Views: 2,269
Posted By olavxxx
--- The vhosts file is empty, but I have...

---

The vhosts file is empty, but I have many of them...



BTW:
I have installed dydns on the system!

The latest vhosts file is:
Forum: Installation/Configuration 8th February 2008, 10:00
Replies: 3
Views: 2,269
Posted By olavxxx
Adding additional dyndns domains - They all show the "root web"

Hi,

I'm kindof noob at this *nix, so, lol.. please bear with me.

Anyhow, here is the issue:
I added more hosts on the dyndns site and I tried making an account on my server. It directs...
Forum: Installation/Configuration 7th February 2008, 08:51
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
Hi, try this: sudo apt-get install libssl-dev ...

Hi, try this:
sudo apt-get install libssl-dev

Also, double check that you have all your configurations set up as in the perfect server guide.

You also have to fix the default shell, etc. as...
Forum: Installation/Configuration 6th February 2008, 12:42
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
I'm in!! Had to do:

I'm in!!

Had to do:
Forum: Installation/Configuration 6th February 2008, 10:35
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
Thank you! You where correct on the zlib issue! ...

Thank you! You where correct on the zlib issue!

Now it installed properly, connected to the db, etc. but I have done something wrong when making the ssl certificate, so I cant acecss the admin :S...
Forum: Installation/Configuration 5th February 2008, 16:57
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
yes, I have even done it again.. However, what...

yes, I have even done it again..
However, what I THINK is the problem now, is that I am running 64bit.

I googled some today and some guy said something about compiling PHP on 64bit, that you had...
Forum: Installation/Configuration 5th February 2008, 09:59
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
New problem :S

New problem :S
Forum: Installation/Configuration 5th February 2008, 09:13
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
Ok, I'm currently trying to redo all steps on the...

Ok, I'm currently trying to redo all steps on the server.
Still get this error on the PHP, which I think may be what crashes the ISPconfig?



---

EDIT:
I may have solved the issue..
Forum: Installation/Configuration 4th February 2008, 14:15
Replies: 17
Views: 5,842
Posted By olavxxx
Ubuntu Server 7.10 - ISPConfig install fails on PHP

yes, I have tried:
installing zlib, I also tried
rm -f /bin/sh
ln -s /bin/bash /bin/sh

Hope someone has some tips for me.. I followed the install from the perfect server guide, here on...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.