Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 52
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: parkerj
Forum: Installation/Configuration 19th March 2014, 18:32
Replies: 4
Views: 415
Posted By parkerj
I tried it both ways, with and without the "/"...

I tried it both ways, with and without the "/" and still the same issue. I am using Nginx with PHP5-FPM, ubuntu 13.04. Also, here is what I get when I do ls -la /var/www/clients/client1/web2/web in...
Forum: Installation/Configuration 19th March 2014, 18:07
Replies: 4
Views: 415
Posted By parkerj
Added, but...

Ok, I added /usr/share/pear/: as you suggested but I am still get 154 error messages. Any other suggestions? Thanks.

file_exists(): open_basedir restriction in effect....
Forum: Installation/Configuration 19th March 2014, 17:47
Replies: 4
Views: 415
Posted By parkerj
open_basedir restriction in effect

I have Amazon s3 sdk installed through pear, and I am getting tons of errors like the following. Can someone give me guidance on how to fix or what I should add in the open basedir setting for a...
Forum: Installation/Configuration 18th March 2014, 23:14
Replies: 3
Views: 616
Posted By parkerj
Actually with one small change to my rewrite, it...

Actually with one small change to my rewrite, it does work.
Forum: Installation/Configuration 18th March 2014, 18:37
Replies: 3
Views: 616
Posted By parkerj
Thanks Falko for responding. I've added it to the...

Thanks Falko for responding. I've added it to the directives, but it is giving me a 404. Here are some examples of what the urls may look like and what works or doesn't work with the rewrite you...
Forum: Installation/Configuration 18th March 2014, 14:01
Replies: 3
Views: 616
Posted By parkerj
Help With Nginx Directives

I am using a custom php framework that utilizes the following rewrite rules:

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 18:48
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
sockets don't work either, but I will try your...

sockets don't work either, but I will try your suggestion for replacing the 10.04 debs with the 11.10 debs in the source.list.
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 18:27
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
@till, well hosting people are not willing to add...

@till, well hosting people are not willing to add it yet, so is there anything in the code that I can change to keep it from trying to generate new port numbers? I just bought the billing module, so...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 18:08
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
Ok, thanks. My hosting doesn't yet support 11.10,...

Ok, thanks. My hosting doesn't yet support 11.10, but I will see if I can twist their arm.
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 17:58
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
I followed the Ubuntu 11.10 guide but followed it...

I followed the Ubuntu 11.10 guide but followed it to the point that it made sense for 10.04. I also upgraded Nginx to the latest version.
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 16:29
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
Ok, but when a new website is created with a new...

Ok, but when a new website is created with a new port, I get a "ERROR 502 - Bad Gateway!" So what do I need to change or look at in order to not get this error when new websites are created? Thanks...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 14:40
Replies: 10
Views: 1,369
Posted By parkerj
Wrong Info in vhost

I have an ISPConfig/Nginx install, and when a new site is created, in the php section of the vhost it has fastcgi_pass 127.0.0.1:9004; when it should be fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;. I can change it...
Forum: Installation/Configuration 30th December 2011, 02:54
Replies: 3
Views: 4,652
Posted By parkerj
Thanks @till. I did a reinstall and everything is...

Thanks @till. I did a reinstall and everything is working fine right now except the wildcard DNS, but I am going to try and figure that out myself. Again, thanks.
Forum: Installation/Configuration 29th December 2011, 15:03
Replies: 2
Views: 1,431
Posted By parkerj
What is the best route

I am still playing with Nginx and ISPConfig3. However, I need a little direction on the best route to take because my nginx directives are not working. Should I install Apache and have Nginx as a...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2011, 13:36
Replies: 3
Views: 4,652
Posted By parkerj
@till, it was due to to the ...sock which I...

@till, it was due to to the ...sock which I changed to look at 127.0.0.1:9000 and then it worked. Not sure if that is what it supposed to be but it works. But now I have a new issue. On a new...
Forum: Installation/Configuration 29th December 2011, 05:30
Replies: 3
Views: 4,652
Posted By parkerj
ISPConfig3 502 Bad Gateway

I've installed ispconfig3 successfully, but I am getting the 502 Bad Gateway and I've tried all I know to fix it but I am tapped out of ideas. Here is the url: http://184.107.254.130:8080/

Any...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2010, 14:19
Replies: 2
Views: 2,410
Posted By parkerj
This is what I get when I run the top command: ...

This is what I get when I run the top command:

20951 web5 20 0 196m 33m 8588 S 5 0.4 0:00.14 php-cgi
20952 web5 20 ...
Forum: Installation/Configuration 16th June 2010, 12:33
Replies: 2
Views: 2,410
Posted By parkerj
Sites Slow after PHP Upgrade

I upgraded my server last night to PHP 5.2.4 and then my sites were slow as molasses. So then I updated my server to version 5.2.13, and it was back to normal for a while and now it is still slow as...
Forum: Installation/Configuration 13th September 2009, 07:27
Replies: 2
Views: 1,897
Posted By parkerj
Nevermind, finally got it fixed.

Nevermind, finally got it fixed.
Forum: Installation/Configuration 13th September 2009, 07:08
Replies: 2
Views: 1,897
Posted By parkerj
Does anyone have an idea on how to get this...

Does anyone have an idea on how to get this working with suPHP? It works for mod fastcgi, but the php.ini file that it looks at is the wrong one.
Forum: Installation/Configuration 12th September 2009, 00:06
Replies: 2
Views: 1,897
Posted By parkerj
SSL Error

I added an SSL certificate to one of my sites, but it comes up with an 500 Eternal Error when trying to access over SSL. Below is what is found in the error log:

[Fri Sep 11 17:54:44 2009] [error]...
Forum: Installation/Configuration 27th August 2009, 18:02
Replies: 2
Views: 2,366
Posted By parkerj
I didn't think I did but I will check to make...

I didn't think I did but I will check to make sure. Thanks.
Forum: Installation/Configuration 26th August 2009, 21:16
Replies: 2
Views: 2,366
Posted By parkerj
Apache 2.2.8 Bug

Hello. I installed ISPConfig 3.0.1.4 Beta 2 with Ubuntu 8.0.4 64bit. Apache is using up 100% of resources when trying to load a page. I believe the issue is with the bug mentioned here...
Forum: Installation/Configuration 26th May 2009, 13:40
Replies: 3
Views: 9,447
Posted By parkerj
gotcha, thanks.

gotcha, thanks.
Forum: Installation/Configuration 26th May 2009, 12:47
Replies: 3
Views: 9,447
Posted By parkerj
I fixed the missing libraries because there were...

I fixed the missing libraries because there were some things that weren't installed, but still can't access phpmyadmin.
Showing results 1 to 25 of 52

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.