Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: fastcooler
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 10:56
Replies: 4
Views: 6,726
Posted By fastcooler
From HTTP to HTTPS

Dear Staff,

I just installed ISPConfig and I'm very happy with it; only one question, please: during installation I selected to access panel via HTTP.

Is there a way to change this setting and...
Forum: Server Operation 21st October 2005, 02:33
Replies: 19
Views: 13,593
Posted By fastcooler
Solved! I haven't selected this option: ...

Solved!

I haven't selected this option:

Server>Settings>email:

Maildir

Now it works fine!
Forum: Server Operation 21st October 2005, 01:35
Replies: 19
Views: 13,593
Posted By fastcooler
Dear Staff, I also have same problem as...

Dear Staff,

I also have same problem as Morphinex...I can't access webmail (installed through Tools), because I get user name or pw wrong (I created a user, with email, ftp, webspace, etc).
...
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 00:53
Replies: 40
Views: 26,299
Posted By fastcooler
Dear Falko, It solved!!!!! MANY THANKS...

Dear Falko,

It solved!!!!!

MANY THANKS !!!!!

Now I can play with ISPConfig and use it !

Best Regards
Mark
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 00:40
Replies: 40
Views: 26,299
Posted By fastcooler
Dear Falko, I'm trying your trick now...I'm...

Dear Falko,

I'm trying your trick now...I'm installing again...I'll let you know in minutes...I hope that this can solve!

Thanks!
Mark
Forum: Installation/Configuration 21st October 2005, 00:18
Replies: 40
Views: 26,299
Posted By fastcooler
Hi Falko, no, I didn't receive any error...

Hi Falko,

no, I didn't receive any error message during installation....

Installation ends and I get a message where i read that ISP Config server is starting.

After some seconds PUTTY lost...
Forum: Installation/Configuration 20th October 2005, 22:45
Replies: 40
Views: 26,299
Posted By fastcooler
Hi All, I have the same problem as Sone, but...

Hi All,

I have the same problem as Sone, but I haven't find any solution....Anyone may help me please?

Same configuration as Sone:

Debian Sarge 3.1
VPS based on Virtuozzo

I have also...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.