Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: cafeine65
Forum: Installation/Configuration 17th August 2013, 16:43
Replies: 0
Views: 498
Posted By cafeine65
Change Nginx by Apache

Hi,

I have an installation of ISP Config with nginx and everything is ok
however I whish to replace nginx with apache.

What is the best procedure to make it ?

thanks for advance
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 21st June 2013, 10:22
Replies: 2
Views: 619
Posted By cafeine65
Verry strange on only one site I have for the ip...

Verry strange on only one site I have for the ip address not * but the real ip of my server. If i put * it's work fine, if I put the real ip of the server I have the problem.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 21st June 2013, 09:46
Replies: 2
Views: 619
Posted By cafeine65
All sites return the default page

this morning I found that all of my sites back my page default ISP Config "Welcome to your website".
I have make not made ​​changes since a couple of day, and yesteday all was ok. If I call directly...
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 4th June 2013, 16:49
Replies: 2
Views: 1,276
Posted By cafeine65
thanks a lot. it's fine now. I put code on...

thanks a lot. it's fine now. I put code on Directive Snippets for a future use.
Forum: ISPConfig 3 Priority Support 3rd June 2013, 14:43
Replies: 2
Views: 1,276
Posted By cafeine65
Nginx / protect directory and Wordpress

Hi,

I have some problems with nginx and wordpress and protect directory

I have a wordpress site with permalink active :
www.mywebsite.com/index.php/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

I...
Forum: Installation/Configuration 30th May 2013, 11:44
Replies: 0
Views: 414
Posted By cafeine65
Problem accessing the server by its IP address

I would like to have a specific website when access to the server by its IP address. Currently I go to one of my websites instead of the default site link at my domain. I use nginx with ISPConfig 3
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.