Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 52
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: wachira
Forum: General 15th March 2012, 17:16
Replies: 2
Views: 938
Posted By wachira
Thanks. And true Jesus does save :):):)

Thanks. And true Jesus does save :):):)
Forum: General 15th March 2012, 15:41
Replies: 2
Views: 938
Posted By wachira
Suphp

Hi everyone got a question this link for suphp is not working
wget http://suphp.org/download/suphp-0.7.1.tar.gz does any one know a work around this since my httpd will not restart. It seems the...
Forum: Installation/Configuration 10th November 2011, 00:37
Replies: 1
Views: 701
Posted By wachira
Centos Directory Server Error

I was trying to install Centos Directory Server and all went well apart from the final stage.
I got this error.
Your new DS instance 'mail' was successfully created.


How do I go around this...
Forum: Technical 30th April 2011, 19:33
Replies: 5
Views: 8,330
Posted By wachira
I yum install gcc kernel-devel kernel-headers ...

I yum install gcc kernel-devel kernel-headers
this is the list of kernels
Installed Packages
gcc.i386 4.1.2-50.el5 installed
kernel-devel.i686 ...
Forum: Technical 29th April 2011, 12:30
Replies: 5
Views: 8,330
Posted By wachira
Installing Virtualbox in centos 5.6

I am getting an error when I try to run my virtualbox. When i look at the logs i get this out put
Uninstalling modules from DKMS
removing old DKMS module vboxhost version 4.0.6
...
Forum: Installation/Configuration 12th March 2011, 16:26
Replies: 6
Views: 3,220
Posted By wachira
I used to make a mistake when editing vi...

I used to make a mistake when editing vi /etc/php.ini
vi /etc/httpd/conf.d/suphp.conf
vi /etc/suphp.conf
make sure you are creating thee file and paste them corrctly
Forum: General 7th February 2011, 05:24
Replies: 6
Views: 3,679
Posted By wachira
readme_directory =...

readme_directory = /usr/share/doc/postfix-2.3.3/README_FILES
myhostname = wachkama.com
mynetworks = 127.0.0.0/8 [::1]/128
virtual_alias_domains =
virtual_alias_maps =...
Forum: General 4th February 2011, 23:50
Replies: 6
Views: 3,679
Posted By wachira
I am using dovecot as per directed on the setup...

I am using dovecot as per directed on the setup for centos 5.5 ispconfig3
my output for maillog is :
Feb 4 17:15:02 wachkama postfix/master[3097]: warning: process /usr/libexec/postfix/smtpd pid...
Forum: General 3rd February 2011, 22:31
Replies: 6
Views: 3,679
Posted By wachira
Till I use mywesite.com/webmail but when i put my...

Till I use mywesite.com/webmail but when i put my full email address and password that i set up in ispconfig3 it says invalid username or password
Forum: General 3rd February 2011, 20:39
Replies: 6
Views: 3,679
Posted By wachira
How to config squiral mail top work in ispconfig 3 with a centos 5.5 server

I have some websites running but when i go to webmail.mysite.com the user name for the email account and password dont work. Whta files do i need to adjust and is there a set up tutorial
Forum: General 2nd February 2011, 20:11
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
Thumbs up Thanx Falko that was what was wrong i edited my...

Thanx Falko that was what was wrong i edited my database for ispconfig and all is set.:D:)
Forum: General 1st February 2011, 23:33
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
I also came up with this trace back error on my...

I also came up with this trace back error on my hhtpd
[Mon Jan 31 20:07:48 2011] [error] [client 192.168.1.7] PHP Notice: Undefined variable: wb in /usr/local/ispconfig/interface/lib/app.inc.php...
Forum: General 1st February 2011, 16:09
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
Nope its not a virtual machine. Whats happening...

Nope its not a virtual machine. Whats happening is its not allowing me to log in to the UI of ispconfig 3 when i put in my username and password it says incorrect user or password with error 1 2058
Forum: General 1st February 2011, 02:24
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
I fixed it. But now when I go to log in i get...

I fixed it. But now when I go to log in i get this error
ERROR

1.
Error
Username or Password wrong.ERROR
But yet i can log in to my phpmy admin
Forum: General 28th January 2011, 07:21
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
permissions in my /var/lib/php/session/ total...

permissions in my /var/lib/php/session/
total 428
drwxr-xr-x 2 root wachkama 4096 Jan 11 13:55 ./
drwxr-xr-x 3 root root 4096 Nov 29 16:53 ../
-rw-rw-rw- 1 root wachkama 15790 Jan 11 02:02...
Forum: General 28th January 2011, 06:38
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
This is my apache error log [Fri Jan 28...

This is my apache error log
[Fri Jan 28 00:26:23 2011] [error] [client 192.168.1.16] PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]:...
Forum: General 26th January 2011, 16:54
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
on both systems its disabled

on both systems its disabled
Forum: General 26th January 2011, 05:30
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
I have actually done a clean instalation on a...

I have actually done a clean instalation on a diffrent box to see what might be the problem. And I have actually gotten the same result of the UI not totaly loading after I sign in. Is that...
Forum: General 26th January 2011, 00:10
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
When i installed Ispconfig the UI was loading and...

When i installed Ispconfig the UI was loading and I set up every thing. and was good for a couple of months. Then i upgraded my kernel and rebooted my server. That's when my UI started acting up and...
Forum: General 24th January 2011, 02:09
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
Yes my selinux is off

Yes my selinux is off
Forum: General 22nd January 2011, 18:00
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
I used the centos 5.5 ispconfig 3 set up. I did...

I used the centos 5.5 ispconfig 3 set up. I did the set up and went well and it worked. I set up my accounts and all my sites are up and running but I cant get the UI to totally load. SO wat do u...
Forum: General 21st January 2011, 19:54
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
Yes I have tried it on other browsers even from a...

Yes I have tried it on other browsers even from a remote box and still gives me same window. And I have tried it on all browsers.
Forum: General 20th January 2011, 23:03
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
I checked my browser and I have no add ons that...

I checked my browser and I have no add ons that are blocking Java. Whats else could be the issue. I had a problem with permissions and i think I rectified it to my level best could that affect it.
Forum: General 20th January 2011, 08:19
Replies: 23
Views: 8,453
Posted By wachira
My Ispconfig UI is not totally loading when i log in

http://www.howtoforge.com/forums/attachment.php?attachmentid=2044&stc=1&d=1295507809

What Might be wrong. Every thing is working fine but I cant add any new websites though.
Forum: General 4th January 2011, 06:38
Replies: 1
Views: 1,264
Posted By wachira
Configuring my websites in ispconfig 3

How do I make my domain name appear www.example.com and example.com. I cant figure this out. Because my site is just showing under http://example.com and when i put www.example.com it gives me the...
Showing results 1 to 25 of 52

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.