Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: stephan1024
Forum: Installation/Configuration 29th October 2012, 14:09
Replies: 7
Views: 908
Posted By stephan1024
Attempting to add secondary zones on a slave...

Attempting to add secondary zones on a slave server is not working.

Web frontend everything works fine but if I do a dig against slave server no response for the specific zone.
Forum: Installation/Configuration 25th October 2012, 11:39
Replies: 7
Views: 908
Posted By stephan1024
Thanks, manual update did the trick. Attempting...

Thanks, manual update did the trick. Attempting to add secondary zones on a slave server is not working. Nothing is logged what the cause could be?

Any Ideas?
Forum: Installation/Configuration 12th October 2012, 15:51
Replies: 7
Views: 908
Posted By stephan1024
Hi Till Did try that unfortunately I don't...

Hi Till

Did try that unfortunately I don't have any updates to be done thus the updater exists before giving me the option to re-configure services. Any other options i must use?
Forum: Installation/Configuration 12th October 2012, 00:27
Replies: 7
Views: 908
Posted By stephan1024
All configs for bind was done as per perfect...

All configs for bind was done as per perfect server install Centos 5.5
Forum: Installation/Configuration 12th October 2012, 00:25
Replies: 7
Views: 908
Posted By stephan1024
How to add role to node allready in production.

Centos 5.5, ISPConfig3 was installed on node with no bind9 installed. Decided to add this role on afterwards, installed bind and enabled service in panel, yet newly added zones does not get...
Forum: Installation/Configuration 19th March 2011, 21:46
Replies: 25
Views: 20,895
Posted By stephan1024
Had similar problems mine related to the...

Had similar problems mine related to the following post.
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46741
Hope it helps.
Forum: Developers' Forum 17th March 2011, 20:41
Replies: 91
Views: 35,384
Posted By stephan1024
Some things i had to do. - Manually go set page...

Some things i had to do.
- Manually go set page url again after install, under general settings.
- Disable Open Base dir restrictions by inserting none in ispconfig
- Site suexec and fast-CGI...
Forum: Developers' Forum 15th March 2011, 21:42
Replies: 91
Views: 35,384
Posted By stephan1024
Hi There, Thanks for the reply! Got it...

Hi There, Thanks for the reply!
Got it installed, and seems to connect.
Please send me a PM need to get some help testing integration.

Thanks
Forum: Developers' Forum 15th March 2011, 00:59
Replies: 91
Views: 35,384
Posted By stephan1024
Smile THT plugin for ISPConfig 3

Is there any feedback on how far you got integrating the 2, and what the benefits thereof is. Mind sharing you're work?

Cheers
Forum: Plugins/Modules/Addons 18th February 2011, 00:22
Replies: 497
Views: 264,505
Posted By stephan1024
Hey there, as per vStone's reply here...

Hey there,

as per vStone's reply here (http://www.howtoforge.com/forums/showpost.php?p=251465&postcount=320)
I replaced my plugins array with his example.

And that did the trick.
Forum: Plugins/Modules/Addons 17th February 2011, 08:48
Replies: 497
Views: 264,505
Posted By stephan1024
Applied you're array config, it solved my...

Applied you're array config, it solved my problem. You're my hero. There must be an error in specified plugins as per http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?p=235926#post235926

Thanks...
Forum: Plugins/Modules/Addons 17th February 2011, 08:11
Replies: 497
Views: 264,505
Posted By stephan1024
If I apply the following in main.inc.php while...

If I apply the following in main.inc.php while having an active session on roundcube, accounts tab becomes visible.

// List of active plugins (in plugins/ directory)
$rcmail_config['plugins'] =...
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th February 2011, 23:38
Replies: 497
Views: 264,505
Posted By stephan1024
Roundcube 0.4 mentioned as required roundcube...

Roundcube 0.4 mentioned as required roundcube version, has any work or testing been done with 0.5.1. Installed and followed configuration, no account tab displayed. Is there a way to get this going...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.