Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: amussa
Forum: Installation/Configuration 19th February 2007, 01:24
Replies: 1
Views: 2,777
Posted By amussa
Why Postfix need to be instaled with MySQL when using APT?

Hello all,

I would like to know why Postfix is automaticaly installed when installing MySQL using APT.
akil@porsche:~$ sudo aptitude install mysql-server
Reading package lists... Done
Building...
Forum: HOWTO-Related Questions 27th September 2006, 20:38
Replies: 9
Views: 7,138
Posted By amussa
I solved part of the problem. Now I can...

I solved part of the problem.

Now I can access the vm01 http page from the outside if I use the same port (80).

iptables -A PREROUTING -t nat -p tcp -i eth0 --dport 80 -j DNAT --to 10.0.0.1:80...
Forum: HOWTO-Related Questions 22nd August 2006, 13:44
Replies: 9
Views: 7,138
Posted By amussa
Hi, Thanks for your patience. Here are my...

Hi,
Thanks for your patience. Here are my firewall rules:

root@cust131-43:amussa# iptables -L -nv
Chain INPUT (policy ACCEPT 4589K packets, 1067M bytes)
pkts bytes target prot opt in ...
Forum: HOWTO-Related Questions 21st August 2006, 13:26
Replies: 9
Views: 7,138
Posted By amussa
Hi Falko, root@cust131-43:amussa# cat...

Hi Falko,

root@cust131-43:amussa# cat /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
1
root@cust131-43:amussa#


Yes, /etc/xen/xend-config.sxp is as you say on the tutorial

#(network-script network-bridge)
Forum: HOWTO-Related Questions 19th August 2006, 13:53
Replies: 9
Views: 7,138
Posted By amussa
Hi, vm01:~# ifconfig eth0 Link...

Hi,

vm01:~# ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:16:3E:38:F6:5F
inet addr:10.0.0.1 Bcast:10.255.255.255 Mask:255.0.0.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST ...
Forum: HOWTO-Related Questions 18th August 2006, 03:23
Replies: 9
Views: 7,138
Posted By amussa
The Perfect Xen 3.0 Setup For Debian - NAT problem

Hi Falko,

First, I wanna thank you for the great tutorial.

The only problem I got, is that port forwarding from dom0 to vm01 is not working.

I installed apache on vm01 and I did port forward...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.