Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mrks
Forum: Feature Requests 25th June 2006, 09:06
Replies: 2
Views: 7,154
Posted By mrks
if anyone has this kind of problems he can just...

if anyone has this kind of problems he can just go to:
/root/ispconfig/scripts/lib/classes/ispconfig_bind.lib.php

and remove or just put it like in comment /* on front and */ on the end of
...
Forum: Tips/Tricks/Mods 21st June 2006, 21:13
Replies: 17
Views: 10,051
Posted By mrks
do as falko told you and on every new domain you...

do as falko told you and on every new domain you add don't forget to goto Co-Doamins tab on your webmail site and add

hostname: webmail
domain: their_domain.com

and to make sure that is...
Forum: Feature Requests 21st June 2006, 04:21
Replies: 2
Views: 7,154
Posted By mrks
DNS PTR Records

i've setup my own PTR recods manualy as i want my PRT records to be, but as i've noticed there is also a PTR record for every A record and thay are not shown in the DNS Manager so i can remove them....
Forum: Installation/Configuration 22nd April 2006, 02:50
Replies: 6
Views: 11,486
Posted By mrks
you have all the info you need in the code you...

you have all the info you need in the code you have pasted

checking lex output file root... ./configure: line 3246: lex: command not found

you need to install flex

official website:...
Forum: Installation/Configuration 21st April 2006, 21:28
Replies: 5
Views: 3,211
Posted By mrks
i've removed everything and manage to do it...

i've removed everything and manage to do it usiong this tutorial: http://www.howtoforge.com/howto_postfix_smtp_auth_tls_howto i don't know what it was before

Thanks anyway it's working now
Forum: Installation/Configuration 21st April 2006, 02:14
Replies: 5
Views: 3,211
Posted By mrks
i'm on redhat 9 and no i didn't use any of the...

i'm on redhat 9 and no i didn't use any of the tutorials

i have saslauthd 2.1.10 and postfix 1.1.12

Regards
Forum: Installation/Configuration 20th April 2006, 04:05
Replies: 5
Views: 3,211
Posted By mrks
postfix and saslauthd problem

Everything is working okay when i use the webmail, but when i use thunderbird i have this errors. I have checked smtp for authorization with the right username web1_user.

here is my maillog:
...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.