Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wvsailor
Forum: HOWTO-Related Questions 29th January 2007, 18:59
Replies: 6
Views: 4,299
Posted By wvsailor
Automatice DHCP

My router has a setting to act as a DHCP server. I'm going to try and turn that off and see if it will allow me to assign an ip address.
Forum: HOWTO-Related Questions 29th January 2007, 17:40
Replies: 6
Views: 4,299
Posted By wvsailor
I continued the install letting the program set...

I continued the install letting the program set the ip address and was able to continue the setup and download the updates. Should I continue with the setup and then go back and try to adjust the...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th January 2007, 22:35
Replies: 6
Views: 4,299
Posted By wvsailor
I don't know. This is what the install program...

I don't know. This is what the install program generated. The default gateway is set to 192.168.1.1
Forum: HOWTO-Related Questions 24th January 2007, 02:29
Replies: 6
Views: 4,299
Posted By wvsailor
The Perfect Setup - OpenSuSE 10.2

I know I've probably done something incorrectly, but I can't get past page 4 of the setup...

[X] Downloading the latest release notes...
Test result: Failure

For some reason, the machine will...
Forum: Installation/Configuration 26th September 2006, 21:45
Replies: 9
Views: 4,616
Posted By wvsailor
Talking Woohoo!!

It's working! Thanks! :D
Forum: Installation/Configuration 26th September 2006, 21:19
Replies: 9
Views: 4,616
Posted By wvsailor
ubuntu 6.06 Server

Ok, how do I open a browser? All I have is a text interface, not graphical. I'm receiving the same errors... UGH! :confused:
Forum: Installation/Configuration 26th September 2006, 17:02
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
phpMyAdmin

No, I don't have phpMyAdmin installed.... and since a power outage, I can't even access my main website. I think I'm just going to do a fresh install and Start from scratch.
Forum: Installation/Configuration 23rd September 2006, 19:58
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
Hmmmmm....

No, I don't think I modified anything, I did try and delete the other two websites, albiet unsuccessfully, and then re-added them. Hmmmm... should I just try a re-install? I honest don't know how...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2006, 18:04
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
Vhosts_ispconfig.conf (part 2)

#
#
#
######################################
# Vhost: www.wvstuds.com:80
######################################
#
#
#
#
Forum: Installation/Configuration 21st September 2006, 18:02
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
content of Vhosts_ispconfig.conf (part 1)

###################################
#
# ISPConfig vHost Configuration File
# Version 1.0
#
###################################
#
NameVirtualHost 192.168.0.30:80
<VirtualHost...
Forum: Installation/Configuration 21st September 2006, 17:20
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
ifconfig

Here's the output of ifconfig:

[root@localhost ~]# ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:30:BD:B7:22:ED
inet addr:192.168.0.30 Bcast:192.168.0.255 Mask:255.255.255.0
...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2006, 11:34
Replies: 26
Views: 19,153
Posted By wvsailor
Arrow Aaaack! I'm confused

I WAS able to get to my "main" site (mysite.com) until I added two other FQDNs (mysite2.com & mysite3.com) to my ispConfig, so I don't know if this issue is related to this or not, but now I can't...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 10:29
Replies: 4
Views: 9,749
Posted By wvsailor
Question php.ini

I'm not sure which php.ini I should edit (or where they are). Is it possible to only make the changes specifically for each site that is hosted or would it effect ALL sites? There are several...
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 00:15
Replies: 4
Views: 9,749
Posted By wvsailor
Question FATAL ERROR: register_globals is disabled in php.ini, please enable it

Installed ispConfig on FC5, good install! Excellent instructions and tutorials!

Now I'm trying to install osCommerce, and I received the following error:

FATAL ERROR: register_globals is...
Forum: Installation/Configuration 14th September 2006, 00:50
Replies: 9
Views: 4,616
Posted By wvsailor
Question tar error

I'm following the ubuntu perfect install. So far, so good. I've downloaded ISPConfig using:

root@server1:~/tmp# wget http://prdownloads.sourceforge.net/ispconfig/ISPConfig-2.2.6.tar.gz

and...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th September 2006, 22:39
Replies: 1
Views: 3,248
Posted By wvsailor
ubuntu perfect install apache error ? and another ?

I finally settled on ubuntu 6.06 since it was the only packaget that I found would pretty seamlessly install on my AMD 64 box. Kudo's to the authors on ubuntu!

1. Now, I'm having a slight...
Forum: HOWTO-Related Questions 13th September 2006, 18:00
Replies: 4
Views: 22,619
Posted By wvsailor
Smile Thank you!

Thank you Till! That fixed the problem with one server that I'm operating. I'm going to search the forums before I post the question about the second! :D
Forum: HOWTO-Related Questions 13th September 2006, 06:15
Replies: 4
Views: 22,619
Posted By wvsailor
Question ubuntu 6.06 E: Couldn't find package php5-imap

I tried "apt-get update" as you suggested above, but when I went back and tried:
apt-get install php5-imap php5-mcrypt php5-pspell
I still received the "Couldn't find package" error listed in Step...
Forum: General 12th September 2006, 04:09
Replies: 9
Views: 7,701
Posted By wvsailor
Question I'm having the same problem...

Never mind, I figured out my mistake. It was in my ispconfig file. I had changed the ip address on my server and never made the corrections to the ispconfig file.... I'm doing my best Home Simpson...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th September 2006, 04:18
Replies: 11
Views: 9,962
Posted By wvsailor
If I go to the router, i can see both of my...

If I go to the router, i can see both of my computers listed as "attached" hardware. I can see my windows box from my fedora box, but I can't see my fedora box while looking in "network...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th September 2006, 01:37
Replies: 11
Views: 9,962
Posted By wvsailor
I don't think it'll work since my windows box...

I don't think it'll work since my windows box doesn't see my fedora box. I'm sure it has to do with a setting about file sharing or something with the settings, I'm just not sure where they are,...
Forum: HOWTO-Related Questions 8th September 2006, 22:56
Replies: 11
Views: 9,962
Posted By wvsailor
Keep in mind I'm a major newbie to *nix...

Keep in mind I'm a major newbie to *nix systems...

I tried connecting via ftp with filezilla using the ip address of the box (192.168.0.100) to upload my webpages for my main domain. I wanted to...
Forum: HOWTO-Related Questions 8th September 2006, 21:29
Replies: 11
Views: 9,962
Posted By wvsailor
Question Can't see Fedora box from Windows XP box.

I have a Fedora Core 5 box on my Windows network now, and it can see and access windows files and folders. The windows machine can NOT see the fedora box. I followed the Perfect Setup...
Forum: Server Operation 7th September 2006, 03:09
Replies: 3
Views: 2,958
Posted By wvsailor
Talking Need a new box...

Didn't really know where to put this post, but I'm looking to buy a system to run a *nix based home web-server. I've found a good deal on a box with a MSI motherboard (K9VGMV) and processor (AMD...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.