Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 28
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: newfield_no1
Forum: Developers' Forum 27th November 2012, 20:26
Replies: 8
Views: 1,139
Posted By newfield_no1
Backup?

"2) This depends on the settings that you choose for the backup under System > Server config > Backup mode."

I cant se that in my 3.0.4.6?

"Backup dir. readable for website FTP users."
Is the...
Forum: Installation/Configuration 1st November 2012, 11:13
Replies: 0
Views: 1,388
Posted By newfield_no1
postgrey whitelist

I have ISPconfig 2 and postgrey.
I am trying to whitelist a mailserver.
In /etc/postgrey/whitelist_clients it should be possible as I can understand.
But if I add a new row with the domainname of...
Forum: General 25th August 2012, 00:34
Replies: 18
Views: 5,484
Posted By newfield_no1
Sorry

It was not 12.04, it was 10.04 :-(
Forum: General 25th August 2012, 00:24
Replies: 18
Views: 5,484
Posted By newfield_no1
Ubuntu 12.04

" I then found out that ISPConfig 2 does not work with Ubuntu 12.04"
Is that correct?
I have tryed that and it seams to work but not on a live server.
I have moved from Ubuntu 8.04 to Ubuntu...
Forum: Server Operation 30th May 2012, 09:53
Replies: 1
Views: 696
Posted By newfield_no1
apache2

I have a server with ispconfig2 Ubuntu 8.04 and suddenly I get a lot of apache2 processes that uses high processor and for a long time. I also get a lot of mysqlthreds.
It is ok for some time and...
Forum: HOWTO-Related Questions 28th March 2012, 13:15
Replies: 1
Views: 1,642
Posted By newfield_no1
Solved

Dont mind this post, I have started all over again.
Forum: HOWTO-Related Questions 4th March 2012, 22:50
Replies: 1
Views: 1,642
Posted By newfield_no1
Grub problems after How To Set Up Software RAID1 On A Running LVM System

I have set up a server acording to How To Set Up Software RAID1 On A Running LVM System and it works fine to start normaly but when I test to start it with only one disk I get a problem.

When I...
Forum: HOWTO-Related Questions 14th November 2011, 15:56
Replies: 7
Views: 1,713
Posted By newfield_no1
### BEGIN /etc/grub.d/00_header ### if [ -s...

### BEGIN /etc/grub.d/00_header ###
if [ -s $prefix/grubenv ]; then
load_env
fi
set default="0"
if [ ${prev_saved_entry} ]; then
set saved_entry=${prev_saved_entry}
save_env saved_entry...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th November 2011, 23:29
Replies: 7
Views: 1,713
Posted By newfield_no1
No I have test a new setup and created the RAID1...

No I have test a new setup and created the RAID1 by setting up the disks manualy in the installation of Ubuntu 10.04.

/boot /dev/md0 1 GB
swap /dev/md1 20 GB
/ /dev/md2 275 GB

It works fine...
Forum: HOWTO-Related Questions 9th November 2011, 15:04
Replies: 7
Views: 1,713
Posted By newfield_no1
Yes, two times to be sure :-) When I...

Yes, two times to be sure :-)

When I disconnect on disk the server just reboots befor i can se anything on the screen.
When I disconnect the oter disk the server starts with the initramfs promt....
Forum: HOWTO-Related Questions 8th November 2011, 21:15
Replies: 7
Views: 1,713
Posted By newfield_no1
Grub2 om Ubuntu 10.04

I have followed the guide:
How To Set Up Software RAID1 On A Running System (Incl. GRUB2 Configuration) (Ubuntu 10.04)
But I cant get the option to start from the other hd in the menue.
When I...
Forum: Installation/Configuration 25th October 2011, 16:12
Replies: 2
Views: 761
Posted By newfield_no1
Thanks, I try that.

Thanks, I try that.
Forum: Installation/Configuration 25th October 2011, 15:47
Replies: 2
Views: 761
Posted By newfield_no1
Two IP not so good

I am running Ubuntu 8.04 and have two IP-adresses on the external nic.
I also have Ispconfig 2.2.37.

My problem is that Postfix seems to use random IP when it sends mail and that is a problem...
Forum: General 17th December 2010, 16:12
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
But, Spamassasin is still the same version eaven...

But, Spamassasin is still the same version eaven after a restart of ISPconfig.
Must I restart the whole server to get it to use the new version?
Forum: General 17th December 2010, 16:07
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
I think an apt-get upgrade solved the problem. ...

I think an apt-get upgrade solved the problem.
Now I have spamassassin (3.2.4-1ubuntu1.3)

I thought I upgraded the server but maby not.
Forum: General 17th December 2010, 15:57
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
Now I think I have found the problem with...

Now I think I have found the problem with Spamassasin.
On this new server I can se in my mails that it is this version:
SpamAssassin 3.2.4 (2008-01-01)
Isn't Spamassasin installed by Ispconfig?...
Forum: General 9th December 2010, 10:39
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
Now that I have set up the Perl modules on the...

Now that I have set up the Perl modules on the old server then the users spamassasin files maby is correkt so the files that the new server is complaining about could be replased by them.

The...
Forum: General 7th December 2010, 15:49
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
I am looking at the guide for perfect setup of...

I am looking at the guide for perfect setup of ubuntu 8.04 and the guide Here:

http://www.ispconfig.org/ispconfig-2/installation-instructions-for-ispconfig-2/

And then I found the difference....
Forum: General 7th December 2010, 14:44
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
I tryed to run apt-get update, apt-get upgrade on...

I tryed to run apt-get update, apt-get upgrade on the old server to se if the DB-files would be updated but the DB_file version is still 1.814.
I thougt that it could be that mistake I did before...
Forum: General 6th December 2010, 10:32
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
I have follwed the same Perfect setup guide on...

I have follwed the same Perfect setup guide on both servers.
Is there a way to update the files to the same version?
Forum: General 2nd December 2010, 15:34
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
On the new server: -rw------- 1 web6_tevensso...

On the new server:
-rw------- 1 web6_tevensso web6 335872 2010-12-01 01:01 auto-whitelist
-rw------- 1 web6_tevensso web6 32688 2010-01-08 14:31 bayes_journal
-rw------- 1 web6_tevensso web6...
Forum: General 1st December 2010, 13:34
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
Hi. I use Ubuntu 8.04 and Ispconfig 2.2.37. ...

Hi.

I use Ubuntu 8.04 and Ispconfig 2.2.37.
The same on both the old and new server.
Forum: General 30th November 2010, 14:51
Replies: 16
Views: 8,958
Posted By newfield_no1
bayes: cannot open bayes databases

I have moved my Ispconfig 2 setup to a new server.
Then I get errors in mail.warn but it lokks as it works any way, both I and oter accounts get their mail.
The errors is like this:
spamd[6520]:...
Forum: General 21st July 2010, 22:38
Replies: 2
Views: 2,109
Posted By newfield_no1
It is mostly pop3d timeouts, but it was a imap...

It is mostly pop3d timeouts, but it was a imap customer that made me aware of the timeouts.
On one server there is:
87 imap timeout
196 poped timeout
The imap customer has seven mailaccounts...
Forum: General 21st July 2010, 20:31
Replies: 2
Views: 2,109
Posted By newfield_no1
Mail TIMEOUT

When I look in my mail.log I see a lot of these massages:
pop3d: TIMEOUT,
imapd: TIMEOUT,
It is at all of my three Ispconfig servers.
The logfiles is now 9 hours old and this is the result of:...
Showing results 1 to 25 of 28

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.