Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: adrigen
Forum: General 6th December 2013, 06:04
Replies: 4
Views: 815
Posted By adrigen
Updated the pw here:...

Updated the pw here: /usr/local/ispconfig/server/lib/mysql_clientdb.conf
which fixed the problem. Thanks.
Forum: General 6th December 2013, 05:04
Replies: 4
Views: 815
Posted By adrigen
Ah, ok. So the report come up with this ...

Ah, ok.

So the report come up with this
[WARN] Could not connect to mysql with given user data.

Could be a result of changing the Mqsql password. I am surpised that this is the first thing to...
Forum: General 3rd December 2013, 03:32
Replies: 4
Views: 815
Posted By adrigen
Package install error

Tried updating the package list but this didn't work
Forum: General 3rd December 2013, 02:39
Replies: 4
Views: 815
Posted By adrigen
Application install failed (WordPress-3.6-4.app.zip/icon.png)

This has only just started happening. But when I install the wordpress package, I get an install error. This is the nginx log:

2013/12/03 12:24:11 [error] 17422#0: *47 open()...
Forum: Server Operation 28th November 2013, 02:49
Replies: 1
Views: 346
Posted By adrigen
log files

I notice the php error logs are owned by root. Would that be a problem.
If I change it, which user should it be, php seems to have processes running with heaps of different user names: web1...37.
Forum: Server Operation 28th November 2013, 02:38
Replies: 1
Views: 346
Posted By adrigen
Troubleshoot main domain not resolving

Seemingly overnight my servers main url has stopped working (403).
This also the ispconfig panel is not working: mydomain.com:8080
However subdomains are working: two.mydomain.com

I have looked...
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th October 2013, 09:40
Replies: 8
Views: 1,102
Posted By adrigen
btw, should I report that as a bug or feature...

btw, should I report that as a bug or feature request, or leave it?
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th October 2013, 09:39
Replies: 8
Views: 1,102
Posted By adrigen
I think I have found the problem. I did not...

I think I have found the problem. I did not realise that it usd customer number not ID. None of my customers had customer numbers set.

I presume that giving them mumbers will fix this issue.
...
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th October 2013, 09:24
Replies: 8
Views: 1,102
Posted By adrigen
billing version REV-5

billing version REV-5
Forum: Plugins/Modules/Addons 16th October 2013, 03:11
Replies: 8
Views: 1,102
Posted By adrigen
Client number not coming through to invoice number

My invoice number pattern is {YEAR} {MONTH} {CLIENTNO}{COUNTER}.

Thought the invoices coming though dont seem to have client numbers even though the client field is set. eg one of the invoices is...
Forum: Plugins/Modules/Addons 15th October 2013, 13:29
Replies: 8
Views: 1,102
Posted By adrigen
Billing: Duplicate invoice numbers and clients get wrong invoice

I have had a recent issue occur where some invoices are getting the same invoice number.

Initially I rationalised that invoice numbers could be reused for different clients, however the clients...
Forum: General 3rd July 2013, 15:44
Replies: 1
Views: 415
Posted By adrigen
New sites showing content of old site

I had ispconfig 3 running well for a while.
However recently when I add new sites (eg test2.mydomain.com), when I visit the url of the new subdomains it shows the html content of an old site...
Forum: Plugins/Modules/Addons 13th March 2013, 04:57
Replies: 1
Views: 884
Posted By adrigen
billing payment terms

Where is the correct place to add bank details to an invoice?
I would assume under payment terms, however in the company settings there are only settings for "reminder, last reminder and chargeback"...
Forum: Plugins/Modules/Addons 9th March 2013, 03:50
Replies: 3
Views: 4,290
Posted By adrigen
Link covering recurring item form (bug?).

I am trying to add a recurring invoice to ispconfig3, and some of the form seems to be covered by a buggy link which means you cant click on any of the fields or 'submit'.

Is this a release bug? ...
Forum: Plugins/Modules/Addons 9th March 2013, 03:28
Replies: 1
Views: 848
Posted By adrigen
How to cange default VAT rate in Billing module

How can I change the default VAT rate?
I found a thread saying to do this in MYSQL:

UPDATE invoice_item_template SET vat = 15 WHERE vat = 19;

However 0 rows are effected when I do that. Is...
Forum: Plugins/Modules/Addons 6th March 2013, 06:47
Replies: 3
Views: 1,022
Posted By adrigen
re-install

There was a suspcious character in the password.


I am a bit unsure about running the install script again.
Do you mean
php -q install.php

from the install tar?

Will this affect my...
Forum: Plugins/Modules/Addons 5th March 2013, 09:09
Replies: 3
Views: 1,022
Posted By adrigen
billing module "requires ISPConfig 3.0.5" but that's the version I'm using

I am getting this message when I go to the install page:
"This Billing Module version requires ISPConfig 3.0.5"
Once before upgrading ispconfig3, and then the message persists after upgrading.
...
Forum: General 26th February 2013, 02:26
Replies: 3
Views: 899
Posted By adrigen
That is set to 9010. Why would the "sites" each...

That is set to 9010.
Why would the "sites" each be configured to different ports?

(If I change things in the system config files would that cause problems with ispconfig?)

Thanks
Forum: General 25th February 2013, 07:28
Replies: 3
Views: 899
Posted By adrigen
fastcgi port not listening for 2nd and 3rd site

I have recently configured ispconfig3 with nginx on ubuntu 12.04.

I notice that when I try to access a php page I am getting and error in the log of my 2nd site: "Primary script unknown".

I...
Forum: Installation/Configuration 13th February 2013, 11:55
Replies: 2
Views: 797
Posted By adrigen
Thanks.

No. Thanks. You're a genius.
Forum: Installation/Configuration 13th February 2013, 11:54
Replies: 2
Views: 797
Posted By adrigen
Ssl

Have you tried using SSL security setting?
Forum: Installation/Configuration 13th February 2013, 11:50
Replies: 2
Views: 797
Posted By adrigen
Can log into mail via Telnet not but not client.

I have dovecot installed on Ubuntu 12.04. I am using Ispconfig3 to manage the virtual users. I have been through the http://wiki2.dovecot.org/TestInstallation process and everything (except the ssl)...
Forum: Installation/Configuration 11th February 2013, 04:37
Replies: 1
Views: 2,853
Posted By adrigen
dovecot Mail delivery System returns unknown user and client authentication fails

I have dovecot installed on Ubuntu 12.04. I am using Ispconfig3 to manage the virtual users. I have been through the http://wiki2.dovecot.org/TestInstallation process and everything (except the ssl)...
Forum: General 30th January 2013, 02:51
Replies: 2
Views: 789
Posted By adrigen
Can I edit the nginx conf file?

Can manually add these in the nginx conf file or will that screw up ispconfig?
Forum: General 29th January 2013, 05:15
Replies: 2
Views: 789
Posted By adrigen
Create site which forwards to :8083/somedir/

Some of my sites will be Plone sites. Plone uses the server application Zope, which will be running on port 8083, and each site instance will have it's own path after the port number.
What is the...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.