Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: vbrookie
Forum: Server Operation 9th March 2009, 17:22
Replies: 10
Views: 11,961
Posted By vbrookie
fail2ban not banning

Hello all I've just upgraded my server few days ago from Etch to Lenny, and my fail2ban is not working. And for the past few days somebody is trying to break in to my server.
There are 100s of...
Forum: Server Operation 20th February 2007, 22:09
Replies: 1
Views: 2,427
Posted By vbrookie
I need some insight on tunneling....

I am trying to ssh tunnel through one of my web site that has an internal ip address. I am successful up to the point where, I can put localhost:6667 on a browser to get to the shared IP page. Have...
Forum: Server Operation 19th February 2007, 19:45
Replies: 6
Views: 4,735
Posted By vbrookie
You are my hero for today! I've just added ...

You are my hero for today!
I've just added reject_rbl_client zen.spamhaus.org for now, I'll look into other options later!
Forum: Server Operation 19th February 2007, 18:29
Replies: 6
Views: 4,735
Posted By vbrookie
Thanks martinfst!!! I am going to look in to...

Thanks martinfst!!!
I am going to look in to doing samething. I guess there should be howto around here some where? Anywayz thanks for the reply! I am just relieved that I am not the only one...
Forum: Server Operation 19th February 2007, 18:22
Replies: 6
Views: 4,735
Posted By vbrookie
Thanks edge! I thought I was the only one,...

Thanks edge! I thought I was the only one, getting this kind of mails. :p
I guess I was right about going to heavily spamed, Just got another 10 mails containing exactly same contents passing...
Forum: Server Operation 19th February 2007, 17:48
Replies: 6
Views: 4,735
Posted By vbrookie
Tests before the major spam attack?

Hey guys.
I've just switched my old mail server to Opensuse 10.1 with ISPConfig about week ago. It is running great and I am very satisfied with the results, But today I am getting some strange...
Forum: Installation/Configuration 27th September 2006, 19:08
Replies: 1
Views: 3,654
Posted By vbrookie
SPF Record is not being created!

Like the title said SPF record is not being created on ISPConfig 2.2.6 on Perfect setup openSuse 10.1.

Shouldn't this record created automatically, if I add them in DNS Manager?
example.com....
Forum: Installation/Configuration 21st September 2006, 13:21
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
I did create the slave record on dns manager, but...

I did create the slave record on dns manager, but "slave/..." did not get added when I created slave record.
It could've been buggy yast2 in openSuse 10.1 issue. It's my first time playing around...
Forum: Installation/Configuration 20th September 2006, 20:48
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
I've googled and found a solution to this. :) ...

I've googled and found a solution to this. :)

zone "example.com" {
type slave;
file "slave/sec.example.com";
masters { 192.168.1.100; };
};
Forum: Installation/Configuration 20th September 2006, 20:13
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
Thanks. I changed it, but still error on zone...

Thanks.
I changed it, but still error on zone transfer. :(
Forum: Installation/Configuration 19th September 2006, 16:16
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
Here's the content of first server:ns1 ns1:~...

Here's the content of first server:ns1

ns1:~ # ls -la /var/lib/named/
total 64
drwxr-xr-x 9 root root 4096 Sep 15 14:01 .
drwxr-xr-x 28 root root 4096 Sep 18 15:30 ..
-rw-r--r-- 1 root ...
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 22:49
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
Yes... I did fellow all the steps from perfect...

Yes... I did fellow all the steps from perfect setup for openSuse 10.1, everything seems to be working fine except for zone transfer. :(
Forum: Installation/Configuration 18th September 2006, 17:35
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
Fixed it, stupidly put wrong ip address. :o ...

Fixed it, stupidly put wrong ip address. :o
Now. I got permission denied errors. Can you tell me which files and folder to to set permission for openSuse 10.1?
Thanks again!


Sep 18...
Forum: Installation/Configuration 15th September 2006, 19:19
Replies: 18
Views: 24,676
Posted By vbrookie
Zone Transfer trouble.

I am having a trouble tranfering zone to secondary nameserver. I have set up 2 identical servers(OpenSuse 10.1) and everything seems to be working fine except zone transfer. My servers are set up...
Forum: Installation/Configuration 4th August 2006, 15:01
Replies: 4
Views: 3,642
Posted By vbrookie
I guess you can add the installation source...

I guess you can add the installation source manually using y2pmsh (Yast2 Package Manager Shell)
I haven't tested it but it sound promising.
1) Install y2pmsh from DVD: yast -i y2pmsh
2) Excute:...
Forum: Server Operation 25th May 2006, 01:15
Replies: 18
Views: 8,517
Posted By vbrookie
I don't know if you've found the solution yet...

I don't know if you've found the solution yet but, register_globals error can be fixed with register global contribution....
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.