Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jasondavis87
Forum: Installation/Configuration 12th July 2011, 13:34
Replies: 4
Views: 1,384
Posted By jasondavis87
Wow ... I'm an idiot ... I just found the issue: ...

Wow ... I'm an idiot ... I just found the issue:

I forgot that I changed my c:\windows\system32\drivers\etc\hosts File to redirect my www.domain.com to my internal IP because i used to host it...
Forum: Installation/Configuration 12th July 2011, 13:31
Replies: 4
Views: 1,384
Posted By jasondavis87
<Directory /var/www/domain.com> ...

<Directory /var/www/domain.com>
AllowOverride None
Order Deny,Allow
Deny from all
</Directory>

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /var/www/domain.com/web

ServerName...
Forum: Installation/Configuration 11th July 2011, 15:58
Replies: 4
Views: 1,384
Posted By jasondavis87
Mistake

Ok so i just made a mistake and accidently deleted the site. (thought i was deleting a subdomain). - I've got everything back up and running and same problem.

This time however, I had to add a dns...
Forum: Installation/Configuration 11th July 2011, 15:46
Replies: 4
Views: 1,384
Posted By jasondavis87
all subdomains work except www

Hello all,

I've searched the forums but didn't find anything on this:

My issue is that I have a website: domain.com
In my website i need all subdomains to goto the same place. I have a php...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.