Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: alexloko
Forum: General 2nd March 2012, 16:40
Replies: 1
Views: 1,683
Posted By alexloko
the problem is resolved - i just updte to...

the problem is resolved - i just updte to ISPConfig 3,0.4.0 and error messge disappeared. )
Forum: General 2nd March 2012, 16:03
Replies: 1
Views: 1,683
Posted By alexloko
Error in named configuration

Hi all!
centos 5.6 ispconfig 3.0.3.3
initially was OK. but when i add a some dns zone to client the error in named appeared and i can`t start named:
[root@myhost ~]# service named start
Starting...
Forum: Installation/Configuration 11th November 2011, 10:44
Replies: 6
Views: 1,442
Posted By alexloko
ok. All messages sent and receive as me-to-me as...

ok. All messages sent and receive as me-to-me as me-to-other maildomain. And from other mail domain to me is OK.
But i see one problem in /etc/log/maillog one more per 24 hour appeare next:
...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2011, 16:54
Replies: 6
Views: 1,442
Posted By alexloko
Great!!! Thank You very very much! The error...

Great!!! Thank You very very much!

The error associated with amavis is FIXED :)

The messages from me to me (info@mydomain.md to info@mydomain.md) SENT and RECEIVED ! :)

There was only one...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2011, 15:45
Replies: 6
Views: 1,442
Posted By alexloko
[root@althost ~]# ls -la /var/amavis total 28 ...

[root@althost ~]# ls -la /var/amavis
total 28
drwxr-x--- 6 amavis amavis 4096 Nov 7 12:12 .
drwxr-xr-x 31 root root 4096 Nov 5 20:55 ..
-rw-r----- 1 103 159 0 Jun 29 23:46...
Forum: Installation/Configuration 8th November 2011, 13:48
Replies: 6
Views: 1,442
Posted By alexloko
Email send problems

Hello,

CentOS 5.6 and ISPconfig 3.0.3.3 installed conform with http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.6-x86_64-ispconfig-3

I have problem to send/recive e-mails.

File...
Forum: Installation/Configuration 28th July 2011, 22:19
Replies: 6
Views: 12,322
Posted By alexloko
sorry for the stupid question, I newbie in Linux....

sorry for the stupid question, I newbie in Linux. in what directory to look for log file. too many log files (for me) in different directories, thank you

-----
Ok. i got some information by...
Forum: Installation/Configuration 28th July 2011, 21:35
Replies: 6
Views: 12,322
Posted By alexloko
Till - Thanks for reply. Let me bother you again....

Till - Thanks for reply. Let me bother you again.

After select wich mailer to delivery of site e-mail to / PHP Mail / - the message "Thank you for your email" appear after sent mail from site. But...
Forum: Installation/Configuration 26th July 2011, 19:37
Replies: 6
Views: 12,322
Posted By alexloko
I noticed that there is a syntax error in string...

I noticed that there is a syntax error in string of results # postconf -n
In the name of domain is missing letter.

mydestination = MYhost.Mydomen(HERE_ERROR).tld, localhost, localhost.localdomain...
Forum: Installation/Configuration 26th July 2011, 18:53
Replies: 6
Views: 12,322
Posted By alexloko
Could not execute: /usr/sbin/sendmail

Hi All.

The "Could not execute: /usr/sbin/sendmail" error appears when i try to send mail from webpage.

I trying to change strings in configuration.php file
from:

public $mailer =...
Forum: Installation/Configuration 6th July 2011, 16:01
Replies: 10
Views: 12,548
Posted By alexloko
Thank you! after remove php-eaccelerator the...

Thank you! after remove php-eaccelerator the error is not appeare.
May appear some other problems after delete it?
Forum: Installation/Configuration 6th July 2011, 15:29
Replies: 10
Views: 12,548
Posted By alexloko
EDITED ------------- Oh no ((( It`no work (((...

EDITED
-------------
Oh no ((( It`no work (((
After restart httpd - error appears again... Sorry for next
--------------
OK - Resolved! (EDITED - Not Resolved)
Just erase the folder /web in a...
Forum: Installation/Configuration 6th July 2011, 14:28
Replies: 10
Views: 12,548
Posted By alexloko
ok... My open_basedir was -> ...

ok...
My open_basedir was ->

/var/www/clients/client1/web1/web:
/var/www/clients/client1/web1/tmp:
/var/www/domain.tld/web:
/srv/www/domain.tld/web:
/usr/share/php5:
/tmp:...
Forum: Installation/Configuration 5th July 2011, 23:14
Replies: 10
Views: 12,548
Posted By alexloko
mod_fcgid: stderr: PHP Warning:

Hi there.
I saw that this problem have been posted yet in same thread but nothing not help me. So...
CentOS 5.6 ISPConfig 3.0.3.3 Apache2.2.3 PHP5.3.6 MySQL 5.5.13 Joomla 1.6.3
I recive next...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.