Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Search Forums

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Hugh
Forum: General 14th March 2013, 22:05
Replies: 6
Views: 1,158
Posted By Hugh
For sure they're set to the correct things but it...

For sure they're set to the correct things but it is possible that the courier-maildrop package wasn't installed at the very beginning. It has been for a few weeks already now. Is there configuration...
Forum: General 14th March 2013, 10:11
Replies: 6
Views: 1,158
Posted By Hugh
Copy to (optional) is not working. (There is a...

Copy to (optional) is not working. (There is a separate function called email forward which is working.) One of my clients wants to use this functionality so it would be nice to get it working. The...
Forum: General 14th March 2013, 09:39
Replies: 6
Views: 1,158
Posted By Hugh
Hi Till I don't even get one autoresponse...

Hi Till

I don't even get one autoresponse the first time. Any ideas about the Copy to?

Thanks,
Hugh
Forum: General 13th March 2013, 19:42
Replies: 6
Views: 1,158
Posted By Hugh
Send copy to & Autoresponder not working

Hi

I've having a problem with Send copy to and the autoresponder. They simply are not working for all domains. I can send and receive emails no problem. The email forwarding is working no problem...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.